Автор |
Съобщение |
seth
Администратор
Регистриран на: Сря Сеп 24, 2003 4:18 pm Мнения: 13190 Местоположение: SOFIA
|
 "Славия" - ""Ботев""
Време е да спечелим някоя точка и като домакин.
_________________ Зачитам чуждото мнение, но рядко го прочитам докрай.
|
Нед Ное 23, 2014 7:24 pm |
|
 |
Viktor4o_Rs
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Фев 23, 2008 5:40 pm Мнения: 7266 Местоположение: Sofia
|
 Re: "Славия" - """Ботев"""
И аз това викам, крайно време е да бием "Ботев". За съжаление, досега винаги като направим добър мач срещу някой от лидерите, после се дъним вкъщи.
|
Нед Ное 23, 2014 7:32 pm |
|
 |
seth
Администратор
|
 Re: "Славия" - """"Ботев""""
Трите хикса може да забърка някой бетонец. "Ботев" не е отбор, който ще играе на контри на нашия стадион и от нашите няма да се очаква да градят играта. Един Х не е химера.
|
Нед Ное 23, 2014 8:39 pm |
|
 |
White 1913 Power
Пристрастен
|
Такива мачове като тези с Берое и "Ботев" при предишния треньор ги губехме с разлика на 0 и то без голово положение и удър във вратата,да видиме при настоящия ни треньор какви ще са фактите след тези четири мача,в които загубихме четири пъти подред с 0:2 в първото завъртане на мачовете.
|
Нед Ное 23, 2014 10:41 pm |
|
 |
seth
Администратор
|
При първото завъртане четвъртата загуба с 0-2 си беше при Колев.
|
Нед Ное 23, 2014 11:07 pm |
|
 |
White 1913 Power
Пристрастен
|
Да моя грешка,едната от четирите поредни при предишния наставник беше с един гол разлика.Получава се вместо четири поредни с 0:2 четири поредни загуби 3,от които с резултат 0:2 и една с 0:1.
|
Нед Ное 23, 2014 11:58 pm |
|
 |
Viktor4o_Rs
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Фев 23, 2008 5:40 pm Мнения: 7266 Местоположение: Sofia
|
Куриозното е, че сме препъни-камък за първите 3 отбора, но чисто точково тези 3 равенства са твърде оскъдни, на практика 2 победи срещу Локо (Пд) и Локо (Сф) биха ни донесли 2 пъти повече точки, пък дори и да бяхме паднали 3 пъти в мачовете с Лудогорец, ЦСКА и Берое. Но каквото-такова, явно този сезон затвърждаваме имиджа си на кошмарен отбор за всеки, който залага  Крайно време е вече да запишем домакинска победа, "Ботев" са в нещо като криза, а и са си домакински отбор, така че е напълно постижимо да ги бием.
|
Пон Ное 24, 2014 12:17 am |
|
 |
White 1913 Power
Пристрастен
|
Имам чувството,че докато не свърши сезона няма излизане от кризата.Струва ми се,че 7те поредни мача в началото на сезона без победа и 5те от тях поредни загуби не спират да тежът над отбора.Ясно е,че кадрово не сме по-слаби от Черно Море,Локо Пд и Локомотив Сф,ясно е,че кадрово не сме отбор,който няма възможност да създаде нито едно положение в 3,4 поредни срещи в началото на сезона,ясно е,че с двама треньори в рамките на 16 кръга не успяваме да се вдигнем след тежък момент,нещо,което направиха Пд и Черно Море и точно заради това проблема с резултатите и играта е съсипана психика в отбора.Надявам се,че това ще се промени в следващите няколко мача,ако не друго при сегашния треньор се видя,че в големите мачове изглеждаме добре и завършваме добре,Това,че за първи път през сезон от много време насам нямаме загуба срещу Цска,че за първи път в сезон от много време не губиме срещу първите три отбора като гости,това,че прекъснахме ужасяваща серия срещу Берое направи така,че да отмием комплекса,който имахме от големите отбори повече от десетилетие,да не се знае предварително как ще завършиме,ако се изправим срещу Лудогорец,Цска,"Левски".Това ме кара да си мисля,че работи добре върху самочувствието и духа на отбора и са нужни два добри мача с поне 4 точки и поне малко късмет,за да се отпушиме и да се оттеглим със самочувствие и във форма за паузата,ако пък направиме силен мач с Черно Море ще бъде върха на сладоледа.Чувството е такова,че сега е точния момент и има добра предпоставка да отлепиме ютията.Ако вземем мача с "Ботев" съм сигурен,че ни чака много интересен мач в Ловеч.Все ми е тая кой ще играе,важното е да има резултати в посока точки и игра към по-добро.
|
Пон Ное 24, 2014 1:14 am |
|
 |
saract
Орден "Стара Славия"
|
Възхода на Радо Василев е виден и от самолет.Очаквам да накаже и "Ботев".Вълчанов също се налага.Все си мисля че проблема на този отбор не е в качествата на играчите.Не че имаме най впечатляващия потенциал в групата но не сме и за изпадане.
|
Пон Ное 24, 2014 9:02 am |
|
 |
Петър Дяков
Орден "Стара Славия"
|
saract написа: Възхода на Радо Василев е виден и от самолет.Очаквам да накаже и ""Ботев"".Вълчанов също се налага.Все си мисля че проблема на този отбор не е в качествата на играчите.Не че имаме най впечатляващия потенциал в групата но не сме и за изпадане. Не само че не сме за изпадане, но загубихме сума ти точки от глупост. Най-малко десет. Но така е: когато си могъл да играеш, но си продавал мачове, когато пък искаш да печелиш, съдбата ти обръща гръб...
_________________ Обичаме ви, бели алкохоли!
|
Пон Ное 24, 2014 12:14 pm |
|
 |
|