Автор |
Съобщение |
saract
Орден "Стара Славия"
|
 Re: Селекцията - 2014/2015
Футболистът на Славия Жереми Манзоро, който получи наградите за играч на 19-и кръг на А група, както и за футболист на месец декември, призна, че ако получи оферта от някой от грандовете ни, би я приел.
"Разбира се, че ще приема оферта от "Левски" или Лудогорец. Не съм напълно готов да се върна във Франция, сподели той. - Всеки има амбиции да играе в по-голям клуб, но за момента съм щастлив в Славия и ще изпълня договора си с тях. Той е е за още две години и половина",заяви играчът, цитиран от БГНЕС.
"Сега провеждаме подготовката си и сме концентрирани върху нея, затова и точно в този момент не мислим много за първенството. Ще се опитаме да се сработим и да дадем най-доброто от себе си, за да сме по-напред в класирането. Моята лична мотивация е да дам най-доброто от себе си, независимо на кое място завърши отбора ни", разкри французинът. Играчът, който наниза хеттрик във вратата на ""Левски"", призна, че с идването си на "Овча купел" е имал нереалистични представи за амбициите на собственика Венци Стефанов. "Когато дойдох, си мислех, че президентът иска да сме първи, но после осъзнах, че това не може да стане. Не смятам, че сезонът ни е загубен. Просто трябва да покажем на какво сме способни и да направим добри мачове срещу големите отбори, тогава президентът и феновете ни ще бъдат доволни", смята той. "Може би мотивацията ни срещу грандовете е по-голяма. Естествено, че те те респектират повече. Когато играеш срещу тим като Лудогорец, който е в Шампионската лига, тогава искаш да се докажеш и всички се хвърлят в мача", каза още Манзоро. Полузащитникът изненада като заяви, че харесва българския манталитет. "Чувствам се много добре в България. Харесвам манталитета и културата ви. Имам намерение да науча български, но ми е много трудно. Чувствам се много добре в чужбина, особено в България. В първия момент, когато пристигнах тук си зададох въпроса 'Къде съм попаднал', но после, когато опознах страната, наистина ми хареса и не мисля, че има голяма разлика между Франция и България", завърши Манзоро.
|
Чет Яну 15, 2015 2:06 pm |
|
 |
Spiro
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Нед Авг 31, 2003 4:36 pm Мнения: 3904 Местоположение: Sofia
|
saract написа: "Когато дойдох, си мислех, че президентът иска да сме първи, но после осъзнах, че това не може да стане."
А ние, феновете, вече 19 години търпим този президент, който въобще не мисли да сме първи, а си играе личните игрички за сметка на легендарната някога Славия 
_________________ СЛАВИЯ Е ЛЕГЕНДА - ДА СТАНЕМ ЧАСТ ОТ НЕЯ - БЕЛИ ШАМПИОНИ !
|
Чет Яну 15, 2015 2:13 pm |
|
 |
saract
Орден "Стара Славия"
|
Добре че беше франсето да ни каже истината.Няма футболист който да не търси отбор с амбиции.Дебелия трябваше да се махне от Славия отпреди 15 години.
|
Чет Яну 15, 2015 2:16 pm |
|
 |
Viktor4o_Rs
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Фев 23, 2008 5:40 pm Мнения: 7266 Местоположение: Sofia
|
Това за Гъргоров е интересно, но като го знам какви пари иска, надали ще стане.
|
Чет Яну 15, 2015 2:31 pm |
|
 |
saract
Орден "Стара Славия"
|
Пирин Разлог привлече вратаря на Славия Диян Вълков. Стражът на белите подписа договор за 6 месеца с отбора от Разлог, като в контракта има опция и за удължаването му с една година. С привличането на опитен вратар вече разложани решават проблема с един от най-невралгичните постове в отбора, съобщава "Е-79.com".
|
Чет Яну 15, 2015 2:40 pm |
|
 |
saract
Орден "Стара Славия"
|
Viktor4o_Rs написа: Това за Гъргоров е интересно, но като го знам какви пари иска, надали ще стане. Ма моля ти се какво са за Дебелия 15 -2 0 000 на месец
|
Чет Яну 15, 2015 2:41 pm |
|
 |
SaKrAnTo 1913
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пон Авг 27, 2007 5:48 pm Мнения: 4235 Местоположение: София
|
Славия подписа с халф и разкара бивш на Локо
Славия се сдоби с ново попълнение. Това е бившият халф на Светкавица и Черноморец Славчо Шоколаров, който парафира с "белите" за срок от три години.
В групата за Турция пък попадна намиращият се на проби Франк Мбарга, който е бивш футболист на гръцкия Серес.
Друг играч на проби - Габриел до Кармо, бе освободен и няма да пътува със Славия за лагера в Турция. Той е бивш състезател на Локомотив (Пловдив).
Чет Яну 15, 2015 5:44 pm |
|
 |
White Pride
Луд за връзване
|
Вече ни ми е и смешно. С тази селекция не можем да се преборим за първите места и в Б група! Само този от рекламите остава да попълни трупата.
|
Чет Яну 15, 2015 6:33 pm |
|
 |
saract
Орден "Стара Славия"
|
То вече е трагикомично.В понеделник идват трима нови.във вторник гониш четирима,в сряда идват още трима,с които не подписваш в четвъртък.
|
Чет Яну 15, 2015 6:40 pm |
|
 |
SaKrAnTo 1913
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пон Авг 27, 2007 5:48 pm Мнения: 4235 Местоположение: София
|
Ще дойде времето, дето ще плачеме за Генев, Меси и Фернандо Дебелият стяга селекция за.. Б група. Ако не този сезон, като се намали групата до 10 отбора, да си знаеме.. 
Чет Яну 15, 2015 7:05 pm |
|
 |
|