Национален Клуб на Слависта

Форум

Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: Пет Юли 04, 2025 11:42 pm

Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 1660 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 160, 161, 162, 163, 164, 165, 166  Следваща
 Селекцията - 2014/2015 
Автор Съобщение
Орден "Стара Славия"

Мнение Re: Селекцията - 2014/2015
Двама от титулярните футболисти на Славия са със здравословни проблеми. Пламен Крумов и Димитър Везалов имат контузии и пропуснаха днешната тренировка на "белите".

Състоянието на първия е по-добро и той ще може да тренира от началото на идната седмица наравно със своите съотборници. Везалов обаче е получил разкъсване на мускул и негово възстановяване ще отнеме повече време.

Травмата е станала по време на мача с Локомотив (Пд) преди седмица, завършил 3:0 за Славия.

"Белите" бяха пуснати в двудневна почивка и подновяват занимания от понеделник.

Пет Мар 27, 2015 8:26 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Везалов аут за дълго... Кой казваше, че централните ни защитници били много :?:

Пет Мар 27, 2015 9:21 pm
Профил
Администратор
Аватар

За мен е нелепо да се сравнява Димитров, който стигна до националния отбор в Славия с Дедо Пламен Крумов, който е за ТЕЛК и за пореден път е контузен. Но те двамата нямат нищо общо. Всъщност Пановчето замени Димитров реално в отбора, което е още по-нелепо и смешно.

Пет Мар 27, 2015 10:25 pm
Профил WWW
Орден "Стара Славия"

Касай и Пиргата ще си играят.

Пет Мар 27, 2015 10:25 pm
Профил WWW
Орден "Стара Славия"
Аватар

А Стефан Велков кога ще е готов за игра, няма късмет това момче ... А ние на много постове сме зле, ако например Ради се контузи недай си Боже, увисваме ужасно в нападение. Що се отнася за Дюлгеров, не знам за какво ни е, като имаме Генчев, Семерджиев, Дяков и други младоци, но Колев си знае.

Пет Мар 27, 2015 10:47 pm
Профил ICQ
Администратор
Аватар

Особено имайки Семерджиев да се пита защо ни е Дюлгеров е странно.Дюлгера израсна много напоследък, не е онова момченце, което риташе по за няколко минути в предишните си престои.

Съб Мар 28, 2015 1:04 am
Профил WWW
Орден "Стара Славия"

Момчета, ние сме във втората шестица, тичаме за здраве. До края на шампионата можем да бъдем и без треньор, ако се наложи. Нито ще изпаднем, нито ще прогресираме, защото сме клуб без амбиции. И 7-ми да завършим, лятото започваме от нулата.

Съб Мар 28, 2015 5:10 am
Профил WWW
Модератор
Аватар

Това е ясно ,ама ние всички се надяваме да дойде времето , когато ще надграждаме . Примерно аз искам да се запазят Фонсека,Манзоро,Ради и още 1-2 и да се вземат добри и качествени футболисти. ЦСКА/"Левски"/Локо/"Ботев" са клубове без една стотинка ,а се напират за Европа. Защо един път не опитаме и ние? Ако само си кретаме то няма смисъл.

Венцеслав Стефанов ,Борислав Константинов,Веско Събев ВЪН ОТ СЛАВИЯ СОФИЯ

Съб Мар 28, 2015 10:59 am
Профил
Администратор
Аватар

То и Локо Сф няма пари, няма стадион, няма заплати и пр., не направи селекция кой знае каква, ама в момента се борят за медали. А бяха на нашето равнище миналия сезон. Сега същите тези буфери, д0ори без най-силните си играчи като Маркиньос, заемат третото място.

Съб Мар 28, 2015 2:33 pm
Профил WWW
Орден "Стара Славия"

Точно сега във втората шестица е най-добрия момент да се подготвяме за догодина, да се отсее зърното от плявата.
Няма по-добър момент, нека да го видим Дюлгера в какво състояние е, аз нямам лоши спомени от него, раздаваше се много, но и правеше тъпотии.
Единствения минус му е, че се кле по едно време на червените, но той беше при тях тогава, а не при нас.
Знаете как е когато си при животинските отбори, не се ли кълнеш, че си техен, гориш. А и журналистите там, винаги ги провокират да се изкажат в този смисъл.
Ако Дюлгера си е поизчистил главата, играе със същия хъс, но не прави вече тъпотии, то той ще е чудесна опция на един доста важен пост.
Сега момента е много подходящ да видим и прехвалените ни юноши, дано на всеки да се съберат по 2-3 пълни мача, включително като титуляри и ще се види, кой от тях е готов и дали въобще някога ще ги бъде, а не само да си говорим глупостите, че ще си играем с юноши.
Разберете, че няма никакъв, ама никакъв начин да вкараме 5 юноши да играят и да не изпаднем. Могат да се вкарват по един, най-много двама и чак когато се утвърдят и придобият самочувствие, да се вкарват нови.
Освен това, всички искаме вече успехи, тези успехи с юноши не могат да се постигнат, на тях им трябва време да възмъжеят.
Спомнете си вие какви сте били на 18-19 години и дали сте били готови да мерите сили с мъже?!?
В заключение, сега е много добър момент да се подготвим за догодина.
Лятото да се вземат 4-5 човека, от които поне 2-3 да са много добри, най-вече халфове, но и поне един голаджия.
Не може да разчитаме само на Ради, той много напредна, но още доста хляб трябва да изяде, за да стане истински лидер и незаобиколен фактор в отбора. Освен това знаем, че винаги може да го настигне контузия и не само него, но специално при Ради, това беше най-големия проблем досега, няма нито една година досега в която той да не се контузвал, сега направи вече една година без контузии и вижте какво се случва при него.
С какво разполагаме?
Вратари, да речем че нямаме никакви проблеми към момента на този пост.
Бекове, имаме две добри опции в лицето на Крумов и Фераресо, но трябват адекватни резерви/аз Панов и за резерва не го щЪ/.
Централни защитници, имаме доста, но към момента с много забележки единствено от Везалов съм доволен. А трябва да имаме 2-ма много добри и двама доста добри, поне 4 парчета. Грънчов е надежда засега, от Касай не съм доволен, Пиргов, резерва за краен случай, Велков ще има да се възстановява и влиза във форма още поне година.
Дефанзивни халфове, трябват двама много добри, да речем трети Семерджиев и поне още един. Ще видим как ще се представят Дюлгеров и Генчев, но едно силно попълнение там е абсолютно задължително, футболист с качествата на Чавдар Янков и във форма от най-добрите му години..., не се сещам за такъв българин. Трябва чужденец, но от класа.
Външни халфове, там засега като че ли е най-добре положението с Фонсека и Манзоро, много добро впечатление ми прави Крум Стоянов, надявам се че от него ще излезе нещо, дано да е нещо много добро. Имаме и двама юноши, като Китан и Янис, сега е момента да ги видим в игра, за да ги оценим.
Вътрешни халфове, това ни е голямата трагедия към момента, За Шоколаров не мога да кажа нищо добро засега, Петър Атанасов още ми е загадка, това че вкарва голове е важно и хубаво, но не е достатъчно. Дяков е стабилен, но не е за голям отбор, може би една добра резерва, защото и от такива ще има нужда. Вълчанов е на моменти, но според мен поста му е външен халф, на тази позиция съм му гледал 2 много добри мача, но общо взето и той ще бъде резерва. За Емо Стоев слушам хубави неща, но трябва да поиграе 1-2 мача като титуляр за да го видим.
Няма да е лошо да имаме фалшива деветка, това може да се играе от Фонсека и Емо Стоев, но досега не сме играли така, а ще ни трябва срещу отборите, които се защитава и срещу които няма да можем да играем на контри. Петър Атанасов също става за този пост.
Нападатели, засега единствен Ради, но не може да нямаме поне още един качествен голаджия. Ако имаме силен отбор срещу който повечето отбори се защитават, ние ще трябва да излизаме с двама нападатели.
В заключение, скъпите играчи които трябва да се вземат са 1 много добър дефанзивен халф, 1-2 много добри вътрешни халфове и 1 много добър нападател-голаджия и да се подсилим с двама бекове, единия може да е Пашов, мисля че имаше хляб в това момче.
Но наистина да са добри тези попълнения, а не някакви неиграли, контузени с визитка или перспективни.
Май се поулях с писането, но общо взето това ми е мнението.

СЛАВИЯ ЩЕ ПРЕБЪДЕ

Съб Мар 28, 2015 6:14 pm
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Темата е заключена, не можете да променяте мнения.   [ 1660 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 160, 161, 162, 163, 164, 165, 166  Следваща