Автор |
Съобщение |
SaKrAnTo 1913
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пон Авг 27, 2007 5:48 pm Мнения: 4217 Местоположение: София
|
 Re: Селекцията - 2014/2015
Славия дава нов шанс на Дюлгеров
Предлагат му договор до края на сезона
Славия може да предложи договор до края на сезона на Николай Дюлгеров, пише "Меридиан мач". Халфът, който вече е играл при „белите", кара проби от около седмица и в този период е впечатлил треньорът Иван Колев.
Отделно от това, от Славия искат да дадат още един шанс на своя бивш футболист. Дюлгеров има два престоя в „Овча Купел" - от 2007 до 2010 г. и през 2013 г.
Той е играл още за Миньор (Пк), Лудогорец, Локо (Пд) и ЦСКА. За последно юношата на "Левски" бе част от казахстанския "Спартак" Семей.
Нед Мар 29, 2015 11:18 am |
|
 |
danail stoychev
Луд за връзване
Регистриран на: Пон Яну 03, 2005 9:13 pm Мнения: 446 Местоположение: portugal-parede lisboa
|
Васко написа: Точно сега във втората шестица е най-добрия момент да се подготвяме за догодина, да се отсее зърното от плявата. Няма по-добър момент, нека да го видим Дюлгера в какво състояние е, аз нямам лоши спомени от него, раздаваше се много, но и правеше тъпотии. Единствения минус му е, че се кле по едно време на червените, но той беше при тях тогава, а не при нас. Знаете как е когато си при животинските отбори, не се ли кълнеш, че си техен, гориш. А и журналистите там, винаги ги провокират да се изкажат в този смисъл. Ако Дюлгера си е поизчистил главата, играе със същия хъс, но не прави вече тъпотии, то той ще е чудесна опция на един доста важен пост. Сега момента е много подходящ да видим и прехвалените ни юноши, дано на всеки да се съберат по 2-3 пълни мача, включително като титуляри и ще се види, кой от тях е готов и дали въобще някога ще ги бъде, а не само да си говорим глупостите, че ще си играем с юноши. Разберете, че няма никакъв, ама никакъв начин да вкараме 5 юноши да играят и да не изпаднем. Могат да се вкарват по един, най-много двама и чак когато се утвърдят и придобият самочувствие, да се вкарват нови. Освен това, всички искаме вече успехи, тези успехи с юноши не могат да се постигнат, на тях им трябва време да възмъжеят. Спомнете си вие какви сте били на 18-19 години и дали сте били готови да мерите сили с мъже?!? В заключение, сега е много добър момент да се подготвим за догодина. Лятото да се вземат 4-5 човека, от които поне 2-3 да са много добри, най-вече халфове, но и поне един голаджия. Не може да разчитаме само на Ради, той много напредна, но още доста хляб трябва да изяде, за да стане истински лидер и незаобиколен фактор в отбора. Освен това знаем, че винаги може да го настигне контузия и не само него, но специално при Ради, това беше най-големия проблем досега, няма нито една година досега в която той да не се контузвал, сега направи вече една година без контузии и вижте какво се случва при него. С какво разполагаме? Вратари, да речем че нямаме никакви проблеми към момента на този пост. Бекове, имаме две добри опции в лицето на Крумов и Фераресо, но трябват адекватни резерви/аз Панов и за резерва не го щЪ/. Централни защитници, имаме доста, но към момента с много забележки единствено от Везалов съм доволен. А трябва да имаме 2-ма много добри и двама доста добри, поне 4 парчета. Грънчов е надежда засега, от Касай не съм доволен, Пиргов, резерва за краен случай, Велков ще има да се възстановява и влиза във форма още поне година. Дефанзивни халфове, трябват двама много добри, да речем трети Семерджиев и поне още един. Ще видим как ще се представят Дюлгеров и Генчев, но едно силно попълнение там е абсолютно задължително, футболист с качествата на Чавдар Янков и във форма от най-добрите му години..., не се сещам за такъв българин. Трябва чужденец, но от класа. Външни халфове, там засега като че ли е най-добре положението с Фонсека и Манзоро, много добро впечатление ми прави Крум Стоянов, надявам се че от него ще излезе нещо, дано да е нещо много добро. Имаме и двама юноши, като Китан и Янис, сега е момента да ги видим в игра, за да ги оценим. Вътрешни халфове, това ни е голямата трагедия към момента, За Шоколаров не мога да кажа нищо добро засега, Петър Атанасов още ми е загадка, това че вкарва голове е важно и хубаво, но не е достатъчно. Дяков е стабилен, но не е за голям отбор, може би една добра резерва, защото и от такива ще има нужда. Вълчанов е на моменти, но според мен поста му е външен халф, на тази позиция съм му гледал 2 много добри мача, но общо взето и той ще бъде резерва. За Емо Стоев слушам хубави неща, но трябва да поиграе 1-2 мача като титуляр за да го видим. Няма да е лошо да имаме фалшива деветка, това може да се играе от Фонсека и Емо Стоев, но досега не сме играли така, а ще ни трябва срещу отборите, които се защитава и срещу които няма да можем да играем на контри. Петър Атанасов също става за този пост. Нападатели, засега единствен Ради, но не може да нямаме поне още един качествен голаджия. Ако имаме силен отбор срещу който повечето отбори се защитават, ние ще трябва да излизаме с двама нападатели. В заключение, скъпите играчи които трябва да се вземат са 1 много добър дефанзивен халф, 1-2 много добри вътрешни халфове и 1 много добър нападател-голаджия и да се подсилим с двама бекове, единия може да е Пашов, мисля че имаше хляб в това момче. Но наистина да са добри тези попълнения, а не някакви неиграли, контузени с визитка или перспективни. Май се поулях с писането, но общо взето това ми е мнението.
|
Нед Апр 05, 2015 11:48 am |
|
 |
white eagle
Орден "Стара Славия"
|
|
Нед Апр 05, 2015 5:37 pm |
|
 |
SaKrAnTo 1913
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пон Авг 27, 2007 5:48 pm Мнения: 4217 Местоположение: София
|
Славия с интерес към голмайстора на Хасково
Славия е поредният елитен отбор, който следи изкъсо голмайстора на Хасково Димитър Алексиев, пише "Меридиан мач". През този сезон 21-годишният таран има 16 мача, в които е отбелязал 5 попадения. Те са срещу Локо (Сф), Литекс, Славия, "Левски" и Локо (Пд). „Белите" със сигурност ще се опитат да привлекат тарана през лятото, когато се задава продажба на Радослав Василев. Интерес към Алексиев проявяват още "Левски" и Берое. Иначе ръководството на Славия ще наблюдава под лупа до края на сезона и други двама футболисти на Хасково. Това са Диян Лозев и Владислав Узунов. Те също са хванали окото на Иван Колев и неговия щаб.
Вто Апр 07, 2015 8:30 am |
|
 |
Viktor4o_Rs
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Фев 23, 2008 5:40 pm Мнения: 7266 Местоположение: Sofia
|
|
Вто Апр 07, 2015 9:57 am |
|
 |
white eagle
Орден "Стара Славия"
|
|
Вто Апр 07, 2015 10:26 am |
|
 |
iori
Луд за връзване
|
Ако продадем Василев и Манзоро, следващия сезон ще бъде поредната агония.
|
Вто Апр 07, 2015 11:14 am |
|
 |
saract
Орден "Стара Славия"
|
Старата песен на нов глас нямам думи.
|
Вто Апр 07, 2015 12:43 pm |
|
 |
Viktor4o_Rs
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Фев 23, 2008 5:40 pm Мнения: 7266 Местоположение: Sofia
|
По-добре наши юноши да играят, отколкото разни несретници от изпадащите отбори. По принцип няма нищо лошо да се взимат 1, максимум 2 момчета от слаби отбори, но не като нас - цялата селекция от "Марек" и Хасково. По-добре без нови тогава  Шкембето как я мисли тази работа не знам, но като А група остане с 10 отбора, бая трудно ще се спасим.
|
Вто Апр 07, 2015 3:08 pm |
|
 |
venci_1913
Модератор
Регистриран на: Вто Дек 20, 2005 8:27 pm Мнения: 3449 Местоположение: Sofia
|
Няма пари и затова ги взимат такива слабаци . Но не искат да вземат юноши ,защото ги е страх да не изпаднем с тях.
_________________ Славия София 1913
Венцеслав Стефанов ,Борислав Константинов,Веско Събев ВЪН ОТ СЛАВИЯ СОФИЯ
|
Вто Апр 07, 2015 3:58 pm |
|
 |
|