Автор |
Съобщение |
SaKrAnTo 1913
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пон Авг 27, 2007 5:48 pm Мнения: 4217 Местоположение: София
|
 Re: "Славия" -"Черно море"
Само с Манзоро и Фонсека не става, всеки мач не може.
Няма вътрешни халфове. Прибавяме в този мач и Везалов, който се представи в истинската си светлина и неадекватника Крум Стоянов и нещата придобиват логичния негативен завършек.
За Марио Кирев е ясно.
Пет Май 22, 2015 6:38 pm |
|
 |
venci_1913
Модератор
Регистриран на: Вто Дек 20, 2005 8:27 pm Мнения: 3449 Местоположение: Sofia
|
Оправихме бюджета за другия сезон 
_________________ Славия София 1913
Венцеслав Стефанов ,Борислав Константинов,Веско Събев ВЪН ОТ СЛАВИЯ СОФИЯ
|
Пет Май 22, 2015 7:54 pm |
|
 |
Viktor4o_Rs
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Фев 23, 2008 5:40 pm Мнения: 7266 Местоположение: Sofia
|
За съжаление ясно се видя какво представляват резервите ни. Без титулярната ни защита (Крумов, Касай, Пиргов, Диего) пълен леш отзад, според мен с тези си изяви Крум Стоянов, Мбарга, а може би и Везалов ще си подпечатат освобождаването. Добавете това и, че бяхме с 2 юношки в средата и нещата си придобиват закономерен вид. Огромна простотия на Марио Кирев за червения картон, а и за първия гол въобще не прецени ситуацията, май си мислеше, че топката ще излезе. И въпреки това, пак имахме немалко положения, създадени от Манзоро и Фонсека.
Според мен доста полезна загуба, която ще покаже за пореден път, че има доста играчи, които просто не стават за Славия. Лошото е, че ако продадем Манзоро и/или Фонсека, пак ще се борим за оцеляване. Янис определено не е готов за нещо повече от резерва, което си е нормално.
|
Пет Май 22, 2015 10:19 pm |
|
 |
White Hart Lane
Орден "Стара Славия"
|
ТОТО  нямало тото, ех свиньо дебела .
|
Съб Май 23, 2015 11:35 am |
|
 |
atm
Орден "Стара Славия"
|
Славия вчера игра с половин отбор и другото бе пълнеж до 11. Много съм скептичен към изявите на Кирев, Крум Стоянов, Грънчов, за Карабельов да не говоря - той няма правилна постановка дори и за тичане, Шоколаров ....... да не говоря за визията на ВС за нещата. 
|
Съб Май 23, 2015 6:00 pm |
|
 |
Viktor4o_Rs
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Фев 23, 2008 5:40 pm Мнения: 7266 Местоположение: Sofia
|
За съжаление резервните ни играчи като цяло са на нивото на "Марек" и Хасково.
|
Съб Май 23, 2015 8:11 pm |
|
 |
СлАвИсТ_ПлОвДиВ_1978
Пристрастен
Регистриран на: Чет Юли 10, 2014 9:06 pm Мнения: 209 Местоположение: Пловдив
|
А бе тоя Иван Колев кога точно реши да определя състава? Тази информация не можа ли един ден преди мача да излезе относно с какъв състав ще играе Славия срещу това Черно Море? Поне да знаех да не се разкарвам до София да гледам този резил. Макар, че при ситуацията с червения картон на вратаря в началото на второто полувреме нервите ми не издържаха и аз си тръгнах просто такъв резил не мога да гледам. Обаче това, което видях на трибуните при малцината публика просто няма как да не го коментирам. Първо видях бившия играч на Славия, който бе и първия Бразилец дошъл да играе във България в А група Руджерио Перейра - Джери Перейра му викаха феновете на Славия тогава. И съгражданина от Пловдив, видях Атанас Курдов. Само като го видях и веднага ми се изясни каква е причината за появата му на Стадиона. Най - вероятно един от тримата Фонсека, Манзоро и Ради Василев ще ходи другаде и Курдов е дошъл да преговаря с ръководството на Славия по нейна покана и молба, кое празно място да запуше и точно на кого. Мисля, че става въпрос за Ради Василев като гледам съотношението в постовете. И двамата са играели на върха на Атаката за Славия освен, ако Иван Колев не иска да експереметнира с Курдов за някой от постовете на Манзоро или Фонсека.
_________________ Слава Любов Автентичност Вярност Извървян Път Явление За България, Европа И Света
|
Съб Май 23, 2015 8:23 pm |
|
 |
Bibs
Напреднал
|
Znachi ot mnogo vreme ne si idval na stadiona.Djeri redovno si idva na machovete,a Kurdov vseki sezon e gore isi nabludava po nqkoe i drugo poluvreme.Egati subitieto deto e stanalo,che sa doshli.Na vseki mach ima gore menidjuri,koito da sledqt nqkoi i drug dvuboi. Ti mai si nabludaval poveche tribunite i fenovete otkolkoto macha.Chudq se kakuv e problema i uplahata vi za tova s prodavaneto na 3ma futbolisti.Neka prodavat Radi sega e momenta na momcheto,neka se razviva i realizirva v nqkoi po stoinosten zapaden otbor.Shte doidat drugi,vse nqkoi shte si pasne s beliq ekip.Vse pak kogato ima transferi,shte ima i budjet za po-dobra selekciq.Samo se pravi ot muhata - slon.
|
Нед Май 24, 2015 5:29 am |
|
 |
MCMXIII
Луд за връзване
|
СлАвИсТ_ПлОвДиВ_1978 написа: А бе тоя Иван Колев кога точно реши да определя състава? Тази информация не можа ли един ден преди мача да излезе относно с какъв състав ще играе Славия срещу това Черно Море? Поне да знаех да не се разкарвам до София да гледам този резил. Макар, че при ситуацията с червения картон на вратаря в началото на второто полувреме нервите ми не издържаха и аз си тръгнах просто такъв резил не мога да гледам. Обаче това, което видях на трибуните при малцината публика просто няма как да не го коментирам. Първо видях бившия играч на Славия, който бе и първия Бразилец дошъл да играе във България в А група Руджерио Перейра - Джери Перейра му викаха феновете на Славия тогава. И съгражданина от Пловдив, видях Атанас Курдов. Само като го видях и веднага ми се изясни каква е причината за появата му на Стадиона. Най - вероятно един от тримата Фонсека, Манзоро и Ради Василев ще ходи другаде и Курдов е дошъл да преговаря с ръководството на Славия по нейна покана и молба, кое празно място да запуше и точно на кого. Мисля, че става въпрос за Ради Василев като гледам съотношението в постовете. И двамата са играели на върха на Атаката за Славия освен, ако Иван Колев не иска да експереметнира с Курдов за някой от постовете на Манзоро или Фонсека. Ти къде си видял, състава да се дава ден по- рано? Мачът бе доволно- смотан. Не че морето играха фантастично, но пък нашите не се скъсаха от футбол. Честно казано, най- съм разочаровн от Кирев. Ако не знаех, че е бил в Ювентус, при това купен от тях, щях да си помисля, че до вчера е бил охрана на добре облече бизнесмен. Положителното е, че имаме крила. Само дано В.С. не реши да ги шитне някъде! И последно- оправдавам това, че Колев експериментира със състава, точно сега е времето за това.
|
Нед Май 24, 2015 8:49 am |
|
 |
SaKrAnTo 1913
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пон Авг 27, 2007 5:48 pm Мнения: 4217 Местоположение: София
|
То това е проблема, че имаме само крила, който се нагърбват с адски много отговорност. Вътрешни полузащитници няма, крият се. Мбарга е разочарование, Семерджиев ми е зеленичък. Дяков щял да си ходи, Генчев е пътник. Лятото ни трябва КЛАСА в средата на терена, ако искаме да надграждаме.
Кирев е без коментар. По-добре Емо Петров, баси...
Нед Май 24, 2015 2:16 pm |
|
 |
|