Славия вчера игра с половин отбор и другото бе пълнеж до 11. Много съм скептичен към изявите на Кирев, Крум Стоянов, Грънчов, за Карабельов да не говоря - той няма правилна постановка дори и за тичане, Шоколаров ....... да не говоря за визията на ВС за нещата.
На Карабельов това изобщо не му е позицията.
_________________ Зачитам чуждото мнение, но рядко го прочитам докрай.
Нед Май 24, 2015 8:00 pm
atm
Орден "Стара Славия"
Re: "Славия" -"Черно море"
Не знам къде му е позицията, но видях, че той няма постановка на тялото да тича. Поне от това разбирам Освен три пъти пасова на по 2 метра и един фаул друго не видях. Школата и това, което идва от нея е трагично и още по-трагично е да искаш това да се налага
Позицията му е дефанзивен и също така като бонус и вътрешен халф. Много добре си тича момчето и има поглед върху играта. Гледал съм поне 10 мача с негово участие, а и в тубата има доста профилни клипове . Най-добрият от всички младоци не само в Славия. А като цяло си прав. Много са малко младите играчи, готови за мъжкия футбол. Има голяма бездна между А група и юношеските групи и БФС вместо да задълбочи стопяването на разликата, сега маха дублиращата група.
_________________ Зачитам чуждото мнение, но рядко го прочитам докрай.
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 216 госта
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения Вие не можете да прикачвате файл