Автор |
Съобщение |
Ray Of White
Администратор
Регистриран на: Пет Авг 29, 2003 11:29 pm Мнения: 444 Местоположение: София
|
Божо, вярвам ти  Но трудно ще ме убедиш, че Олимпиадата зависи от теб 
_________________ Стреми се да бъдеш, а не да изглеждаш.
|
Сря Юли 20, 2005 8:42 pm |
|
 |
Божо
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пет Дек 17, 2004 2:56 pm Мнения: 2004 Местоположение: София
|
Не, зависи от всички нас и ако се настроим положително, тогава можем да направим всичко, каквото пожелаем 
_________________ 1913
|
Сря Юли 20, 2005 9:43 pm |
|
 |
zdravko
Модератор
Регистриран на: Чет Юли 08, 2004 2:41 pm Мнения: 40 Местоположение: Sofia
|
Но тук не играе роля само нашето желание. И цяла България да има желание за такова нещо, като го провалят управляващите после ще те е яд двойно.
Пет Юли 22, 2005 1:21 pm |
|
 |
Божо
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пет Дек 17, 2004 2:56 pm Мнения: 2004 Местоположение: София
|
Ако цяла България има желание за нещо никой не може да попречи.
_________________ 1913
|
Пет Юли 22, 2005 3:47 pm |
|
 |
FeverNew
Администратор
Регистриран на: Чет Окт 30, 2003 4:29 pm Мнения: 2355 Местоположение: София
|
Не знам дали сте виждали съоръженията в Банско (защото заедно със София това са двата града, около които ще се проведе една евентуална Олимпиада), но те не просто са на европейско ниво, те са уникално изпипани. Писти, лифтове, влекове, инфраструктура... всичко за ски и сноуборд. Няма какво толкова да се налива в тези спортове.
Вижте, за хокея съм съгласен, но ако само той ни е проблема... На Боровец има шанца за ски-скокове, а улей за бобслей не изисква супер огромно финансиране. "Наливането на пари", за което говорите, ще отиде главно, подчертавам главно, за реклама! От предишните ни опити за организиране на ЗОИ България е на загуба само от парите, дадени за реклама.
Дори сечта, от която доста еколози и природозащитници се опасяват, почти няма да я има.
Относно кандидатурата - тя вече е факт, преведени са парите, а самият Жак Рох каза, че изгонването на Батето може само да помогне на България.
А вижте го и от добрата му страна - въпреки всичко, каквото и да стане, това е една униканлна реклама за България. Ето например ултра-модерният ни курорт Банско се нуждае точно от това!
|
Пет Юли 22, 2005 9:32 pm |
|
 |
seth
Администратор
Регистриран на: Сря Сеп 24, 2003 4:18 pm Мнения: 13191 Местоположение: SOFIA
|
А и Боровец е включен в кандидатурата. Там ще се вложат около половин милиард евро само в следващите 5 години. Независимо от Олимпиадата. София има ресурс за подобно състезание.
_________________ Зачитам чуждото мнение, но рядко го прочитам докрай.
|
Съб Юли 23, 2005 5:29 am |
|
 |
FeverNew
Администратор
Регистриран на: Чет Окт 30, 2003 4:29 pm Мнения: 2355 Местоположение: София
|
И аз съм на това мнение. Въпросът е до колко МОК споделя нашите виждания и дали ще сме достатъчно убедителни в кандидатурата си.
|
Съб Юли 23, 2005 9:32 am |
|
 |
|