Национален Клуб на Слависта

Форум

Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: Сря Май 14, 2025 12:25 pm

Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 28 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3
 "Славия" - "Локомотив" (Пд) 
Автор Съобщение
Администратор
Аватар

Мнение Re: "Славия" - "Локомотив" (Пд)
Добро начало срещу директен противник в борбата за оцеляване. В първото плоувреме може да се каже, че ни превъзхождаха до известна степен. Тогава на 3 пъти поне Георги Петков предотврати ако не гол, то поне крайно инфарктни ситуации пред нашата врата. В последните 23 минути на мача пъзела се нареди в наша полза. Много грешки направиха прехвалените им Тунчев, Котев и Пламен Крумов. От нашия отбор добро впечатление, освен Петков, ми направиха Янис, Косъма, Вълчанов, Карачанаков и Манзоро.
Карабельов притежава много голям футболен интелект и брилянтна техника. Въпреки че, както тук се споменаваше, нямал постройка на тялото за тичане, футбола е игра на интелект и нямаш ли го, си загубен. момчето беше в основата на най-важния гол, а освен това направи някои отлични отигравания, които "житните бегачи" не ги могат, на каквато и възраст да са. Да не говорим, че преди гола, също така изработи голово положение, но Косъма реши да пада за дузпа, вместо да вкара.
Димитров вкара два добри гола, които донесоха разликата, но можеше и да е автор на хеттрик, ако не беше решил горецитираното положение по този начин. Вълчанов се включи отлично с гола на успокоението, Карачанаков свърши много работа в дефанзивен план за малкото време, в което игра - за нападател е нещо, което трудно се забелязва в българското първенство. Манзоро си беше на висота. Нямаше шанс да вкара, но изработи третия гол. Като цябо вкарва респект.
Миналата година също започнахме оптимистично, а след това Колев разправяше, че Радуканов е направил кофти селекция и постовете не се дублират, но май той сега е в същото положение. Ако някой от титулярите днес не може да играе, не ми се мисли как ще го замести. Отбора трябва да се ъпдейтне откъм попълнения. Повече дълбочина е нужна.
В заключение - резонна победа над отбор, който е с равни възможности с нашите. След две седмици обаче там може да влезе една доста мощна бизнес групировка и нещата при тях откъм финанси коренно да се промени. Затова победата е още по-важна. Надявам се да вземем своето и срещу Пирин и другата седмица младите привърженици да изрязват класирането за спомен. Предстои труден сезон, който започна добре.

Пет Юли 17, 2015 9:01 pm
Профил WWW
Орден "Стара Славия"

Янис Карабельов - той обърна хода на мача.

Пет Юли 17, 2015 9:01 pm
Профил
Пристрастен
Аватар

Отзиви от мача:

http://www.sportal.bg/news.php?news=557470
http://videa.hu/videok/sport/slavia-lok ... 30.2824098

Вярност
Извървян Път
Явление За България, Европа И Света

Изображение

Пет Юли 17, 2015 9:43 pm
Профил
Орден "Стара Славия"

Честита победа, слависти !

Ялово първо полувреме.
Гошо Петков ни спаси, даже и през втората част имаше стабилни намеси. Да не кажа силна дума, ама дължим голяма част от победата на отличните му изяви под рамките. Сравнете изявите му с тези на Кирев. Няма как...

Защитата се крепеше на Ферересо и Пиргов. Отличен мач на Диего, сновеше по целия фланг. Пиргата е класИ над Везалов. Панов е без коментар !

М'Барга, не съм фен на момчето, съжалявам. Дано ме спечели занапред. Янис игра добре. Сбърка няколко пъти елементарно, другия път направи нещо, с което да ти прикове вниманието. Това са грешки на растежа, но адски ми хареса, че се бори, не се дава. Силно представяне.

Манзоро като цяло имаше тиха вечер на фона на това, което сме свикнали да гледаме от него. Много го фаулираха, но пък блесна при третия гол, майсторски изигра положението и не прояви егоизъм.
Ивайло Димитров вкара два гола, но реално положенията бяха 100%-ви, това се чака от него.
Страхно включване на Вълчанов. Разбуди редиците напред и положенията заваляха. Да не говорим, че сам си създаде две такива, след хитро прибиране в наш'та половина. Можеше да покачи разликата на 4,5 гола. Страхотна смяна на Колев и страхотно пребиваване на Вълчанов на терена.
Карачанака добре се включи, за футболист, който не е в кондиция. Имаше шанс, не вкара, но спаси гол в наш'та врата, след като се върна да изчисти една топка току преди противника да я докопа и добута в наш'та врата. Имам надежди за него.
Стефчо също се завърна, така че това е още една хубава новина от днес.

Като цяло изиграхме едни много силни 30 минути, но това няма да е достатъчно. Днес се получи, но няма да е всеки път така. Къс ни е състава.

Колев каза след мача, че селекцията не е приключила. Това дава доза оптимизъм. Този Дуду ли беше, също го очаквам да се включи подобаващо..

Пет Юли 17, 2015 10:43 pm
Профил WWW
Пристрастен
Аватар

Обърнахте ли внимание на Екипа на Славия София? Белите са с нов Екип от тази година, който е пак на Испанската Фирма JOMA. Мисълта ми е, че Ръководството на Клуба е броило и за това пари за новия сезон.

Вярност
Извървян Път
Явление За България, Европа И Света

Изображение

Пет Юли 17, 2015 10:53 pm
Профил
Орден "Стара Славия"

SaKrAnTo 1913 написа:
Честита победа, слависти !

Ялово първо полувреме.
Гошо Петков ни спаси, даже и през втората част имаше стабилни намеси. Да не кажа силна дума, ама дължим голяма част от победата на отличните му изяви под рамките. Сравнете изявите му с тези на Кирев. Няма как...

Защитата се крепеше на Ферересо и Пиргов. Отличен мач на Диего, сновеше по целия фланг. Пиргата е класИ над Везалов. Панов е без коментар !

М'Барга, не съм фен на момчето, съжалявам. Дано ме спечели занапред. Янис игра добре. Сбърка няколко пъти елементарно, другия път направи нещо, с което да ти прикове вниманието. Това са грешки на растежа, но адски ми хареса, че се бори, не се дава. Силно представяне.

Манзоро като цяло имаше тиха вечер на фона на това, което сме свикнали да гледаме от него. Много го фаулираха, но пък блесна при третия гол, майсторски изигра положението и не прояви егоизъм.
Ивайло Димитров вкара два гола, но реално положенията бяха 100%-ви, това се чака от него.
Страхно включване на Вълчанов. Разбуди редиците напред и положенията заваляха. Да не говорим, че сам си създаде две такива, след хитро прибиране в наш'та половина. Можеше да покачи разликата на 4,5 гола. Страхотна смяна на Колев и страхотно пребиваване на Вълчанов на терена.
Карачанака добре се включи, за футболист, който не е в кондиция. Имаше шанс, не вкара, но спаси гол в наш'та врата, след като се върна да изчисти една топка току преди противника да я докопа и добута в наш'та врата. Имам надежди за него.
Стефчо също се завърна, така че това е още една хубава новина от днес.

Като цяло изиграхме едни много силни 30 минути, но това няма да е достатъчно. Днес се получи, но няма да е всеки път така. Къс ни е състава.

Колев каза след мача, че селекцията не е приключила. Това дава доза оптимизъм. Този Дуду ли беше, също го очаквам да се включи подобаващо..

Абе за Мабрга не си прав /според мене/.Покри много терен.

Съб Юли 18, 2015 7:24 am
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Така ме е яд на Свинята, ако бяхме си запазили отбора и бяхме го развили с 2-3 попълнения, с оглед на трагичните останали отбори можехме спокойно и да се борим да сме сред челниците ... Искрено се надявам да избухнем с още поне едно класно попълнение, най-вече в средата на терена, където според мен имаме най-много нужда от класа :) Ивайло Димитров признавам че доста го подценявах, но с двата си гола вчера доказа, че трябва да му се дават шансове. И още нещо - за пореден път се показа, че Иван Колев няма нищо общо с Радукану, Чуки или Кушев, просто за пръв път от много време наистина имаме треньор на пейката, така че пълна подкрепа за треньорския щаб :!: Чакат ни много трудни мачове, не бива да се заблуждаваме от тази голяма победа. САМО СЛАВИЯ !!!

Съб Юли 18, 2015 10:07 am
Профил ICQ
Орден "Стара Славия"

Сега като изгледах мача наново и без емоции, мога да кажа че съм по доволен от вчера. Това което прави голямо впечатление е себераздаването на всички, правилната тактическа постройка и спазването на желязна тактическа дисциплина. Нямам окончателно мнение за ИК, но откакто дойде това е най-голямото ни предимство, тактическата дисциплина и пълното себераздаване. И точно това ни позволи да играем успешно срещу добрите отбори, които се откриват и преследват победата. Докато срещу по слабите и затворени отбори изпитваме трудности, защото нямаме качество на футболистите да играят индивидуално и да надиграят противниците си при гъста защита и никакво пространство. Проблема ни е, че нямаме силни единици, освен Гошо и Манзоро, дано попълним с още някой по-сериозен и надежден до края на трансферния прозорец, като Карачанаков, но ни трябват поне 4-5 такива, а не един. Но както се разбра, в момента и ние сме закъсали откъм пари и едва ли ще ни се случи. Иначе Карабельов игра чудесно и дава големи надежди, но все още е рано за възхитителни коментари. Очаквах повече от Емо Стоев, но вчера не му провървя. Прави впечатление още от миналия сезон, че Косъма има голов нюх и много добро чувство за пласиране. Нямам нищо против да не е страшен играч, но когато е на чиста позиция да бележи, това е важно, а не да пропуска стопроцентови положения и да ни къса нервите.

СЛАВИЯ ЩЕ ПРЕБЪДЕ

Съб Юли 18, 2015 11:57 am
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Темата е заключена, не можете да променяте мнения.   [ 28 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3