Автор |
Съобщение |
Viktor4o_Rs
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Фев 23, 2008 5:40 pm Мнения: 7266 Местоположение: Sofia
|
 Re: "Пирин" - "Славия"
Как беше, как ? А, да - ЖИВОТ  Анализите по-късно, че сега ми е кеф много, а в неделя няма да е лошо да посетим колкото се може повече мероприятието с Черно море 
Последна промяна Viktor4o_Rs на Пон Юли 27, 2015 10:00 pm, променена общо 1 път
|
Пон Юли 27, 2015 9:55 pm |
|
 |
seth
Администратор
Регистриран на: Сря Сеп 24, 2003 4:18 pm Мнения: 13220 Местоположение: SOFIA
|
Viktor4o_Rs написа: Как беше, как ? А, да - ЖИВОТ  Анализите по-късно, че сега ми е кеф много, а в неделя няма да е лошо да посетим колкото се може повече мероприятието с Берое  В неделя сме срещу "Черно море".
_________________ Зачитам чуждото мнение, но рядко го прочитам докрай.
|
Пон Юли 27, 2015 9:57 pm |
|
 |
Viktor4o_Rs
Орден "Стара Славия"
|
seth написа: Viktor4o_Rs написа: Как беше, как ? А, да - ЖИВОТ  Анализите по-късно, че сега ми е кеф много, а в неделя няма да е лошо да посетим колкото се може повече мероприятието с Берое  В неделя сме срещу "Черно море". Видях да, подведох се по коментатора  Че то може даже и 3 победи да станем значи, въпреки че ще е много труден мач.
|
Пон Юли 27, 2015 10:01 pm |
|
 |
seth
Администратор
Регистриран на: Сря Сеп 24, 2003 4:18 pm Мнения: 13220 Местоположение: SOFIA
|
Те и 4 могат да станат, стига да се запази спокойствие и концентрация. Днес много картони изкарахме, дано тенденцията не продължи. Поне не в такива размери. Радвам се, че Пепи Атанасов се пробужда и днес игра много по-добре. Миналия път мислех, че Диего по случайност направи тези 2 пробива, обаче днес направо си показа класа. Като Кафу и Роберто Карлуш в едно е. Дуде малко неориентиран, но го отдавам на напрежението около картотеката.
_________________ Зачитам чуждото мнение, но рядко го прочитам докрай.
|
Пон Юли 27, 2015 10:05 pm |
|
 |
Viktor4o_Rs
Орден "Стара Славия"
|
Това момче Ивайло Димитров напълно замества Ради, евала. Дуде е бърз, но е малко неориентиран. Ех, да имахме и един класен разиграващ халф и още един нападател и ставахме много тегаво отборче за всички.  Поклон пред Иван Колев и треньорския щаб, личи си че много е работено с играчите, имаше мисъл, имаше тактика, имаше много организираност и борбеност, пресиране, въобще точно както си трябва. Няма какво да се лъжем, имахме и много късмет, че Пирин си изпуснаха положенията, а ние вкарахме в края на първото. Манзоро направи разкошен мач, Косъма също, абе много съм доволен, радвам се че ме опровергават дотук напълно ВСИЧКИ СРЕЩУ ЧЕРНО МОРЕ 
|
Пон Юли 27, 2015 10:15 pm |
|
 |
SaKrAnTo 1913
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пон Авг 27, 2007 5:48 pm Мнения: 4235 Местоположение: София
|
Да, Диего е истинска острилка по целия фланг. Днес му беше мач номер 100 в А група, така че поздравления, легионер си е.. Жалко, че същото не можем да кажем за Панов. Иначе защитата продължава да ми е адски криминална. Реално виждаме колко много положения спаси Гошо в тези 180 минути. Искате ли да ви кажа, ако Кирев бе на вратата, колко точки щяхме да имаме сега: 0 точки Дудката се беше спекъл, но му е простено. Жал ми е само, че реално, Вълчанов заслужава повече поле за изява, особено след включването срещу Локото. Дано и Карачанака се разиграе. Трябва ни по възможност халф и нападател. Искам по-умело да контролираме топката, когато я притежаваме, искам халф, който да разгръща играта и да задава темпото. Размечтах се много. Манзоро 
Пон Юли 27, 2015 10:19 pm |
|
 |
White Pride
Луд за връзване
|
|
Пон Юли 27, 2015 10:24 pm |
|
 |
Viktor4o_Rs
Орден "Стара Славия"
|
На мен ми направи впечатление как пресирахме и влизахме здраво, подсигуряваха се доста пъти, правеха и доста грешки де, но то си е нормално. Имаме можещ човек на пейката, който дори с такъв ограничен ресурс прави чудеса. Имаме много прилични крила и нападател, който сега ще си повярва и ще натрупа самочувствие, дано и си задържи нивото. Липсва ни класен халф, пейка, десен бек и нормален президент 
|
Пон Юли 27, 2015 10:24 pm |
|
 |
Spiro
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Нед Авг 31, 2003 4:36 pm Мнения: 3904 Местоположение: Sofia
|
Честито за категоричния старт в първенството, СЛАВИСТИ! Днес отново БЕЛИТЕ ОРЛИ надиграха мъдро съперника, като реализираха максимално ефективно положенията си и ощавиха непокорните пиринските зелени орлета! Още повече, че победа с 3:0 в Благоевград е резултат, който отдавна не сме постигали (поне от както аз се помня, така не сме ги обиждали)! Браво на треньора, браво на момчетата! След този кръг сме категорично първи, а това е един много добър знак - дано продължим с доброто представяне и занапред! Успех и късмет до дупка!
_________________ СЛАВИЯ Е ЛЕГЕНДА - ДА СТАНЕМ ЧАСТ ОТ НЕЯ - БЕЛИ ШАМПИОНИ !
|
Пон Юли 27, 2015 10:42 pm |
|
 |
venci_1913
Модератор
Регистриран на: Вто Дек 20, 2005 8:27 pm Мнения: 3452 Местоположение: Sofia
|
Браво на момчетата .
_________________ Славия София 1913
Венцеслав Стефанов ,Борислав Константинов,Веско Събев ВЪН ОТ СЛАВИЯ СОФИЯ