Автор |
Съобщение |
venci_1913
Модератор
Регистриран на: Вто Дек 20, 2005 8:27 pm Мнения: 3449 Местоположение: Sofia
|
 "Ботев" Пд" - "Славия"
_________________ Славия София 1913
Венцеслав Стефанов ,Борислав Константинов,Веско Събев ВЪН ОТ СЛАВИЯ СОФИЯ
|
Нед Авг 09, 2015 10:14 pm |
|
 |
SaKrAnTo 1913
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пон Авг 27, 2007 5:48 pm Мнения: 4217 Местоположение: София
|
 Re: ""Ботев"" Пд" - "Славия"
Без Филипов и Дани Златков ще са..
Дано поне като гости "старанието" на момчетата да стигне за 3 точки.
Нед Авг 09, 2015 10:21 pm |
|
 |
venci_1913
Модератор
Регистриран на: Вто Дек 20, 2005 8:27 pm Мнения: 3449 Местоположение: Sofia
|
Мачовете помежду ни са: 45 победи за нас , 24 равни и 48 победи за тях. Другото интересно е ,че имат 37 победи на техния стадион ,а ние 10. Време е за 11
_________________ Славия София 1913
Венцеслав Стефанов ,Борислав Константинов,Веско Събев ВЪН ОТ СЛАВИЯ СОФИЯ
|
Нед Авг 09, 2015 10:39 pm |
|
 |
Viktor4o_Rs
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Фев 23, 2008 5:40 pm Мнения: 7266 Местоположение: Sofia
|
Бившите наши явно не са искали да играят срещу клуба на сърцето си.  "Ботев" за мен са напълно преодолим отбор, особено с проблемите им в защита мисля че можем да ги бием. Разбира се, там никога не е лесно да се играе, тяхната публика особено си оказва влияние. За мен много непредвидим мач с троен знак. Залагат главно на млади български момчета, няма ги вече скъпите чужденци след фалита на КТБ.  Алекс Колев и Хмарян са им най-добрите, гледах ги днес срещу Пирин и ми хареса и вратарчето им, нямат класа, но компенсират с желание и раздаване при новия им треньор, при всички положения доста тегав мач. Точно в такива напечени и завързани мачове ще си проличи ставаме ли за нещо или както винаги ...
|
Нед Авг 09, 2015 11:02 pm |
|
 |
White Hart Lane
Орден "Стара Славия"
|
Аз мисля , че няма да паднем по добър отбор сме . 
|
Пон Авг 10, 2015 8:08 am |
|
 |
seth
Администратор
Регистриран на: Сря Сеп 24, 2003 4:18 pm Мнения: 13190 Местоположение: SOFIA
|
 Re: """Ботев""" Пд" - "Славия"
"Ботев" е доста по-сериозен отбор от Локо Пд, Пирин и Черно море. Разчитат предимно на домакинствата си и ще е сложно да ги бием. Дано Колев този път нацели подходящата тактика и състава и да вземем точка или три.
_________________ Зачитам чуждото мнение, но рядко го прочитам докрай.
|
Пон Авг 10, 2015 8:23 am |
|
 |
SaKrAnTo 1913
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пон Авг 27, 2007 5:48 pm Мнения: 4217 Местоположение: София
|
"Ботев" остана без отбор за мача срещу Славия
"Ботев" (Пд) трудно ще събере 11 футболисти за домакинството на Славия в неделя. Даниел Златков, Лъчезар Балтанов, Александър Колев, Пламен Николов, Филип Филипов и Нико Варела се оплакаха от различни травми и се готвеха на облекчен режим. Заниманието пропуснаха трайно контузените Мариян Огнянов и Наско Милев. Ясно е, че Златков и Филип Филипов ще пропуснат двубоя срещу тима на Иван Колев заради червените си картони от Благоевград. Така наставникът на „жълто-черните" ще включи в групата доста юноши, за да окомплектова състава. Уругваецът Нико Варела вчера следобед вдигна на крак шефовете на "Ботев". Срещу Пирин той получи разтежение, а и зъбобол накара служител да разкарва южноамериканеца по частни кабинети в Пловдив.
Словенският треньор Ермин Шиляк заяви, че няма да взима нови играчи. „За краткия период, откакто съм тук, е трудно да взема решение за селекция. Разполагам с 22-ма играчи. Засега нямам идея на нов нападател", завърши специалистът.
Вто Авг 11, 2015 9:19 am |
|
 |
Viktor4o_Rs
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Фев 23, 2008 5:40 pm Мнения: 7266 Местоположение: Sofia
|
Обичайните номера, сигурен съм, че ще вдигнат всички контузени срещу нас  Трябва да се възползваме от проблемите им в защита, на контри сме един от най-опасните отбори в България, така че нищо чудно в гостуванията да играем по-добре, отколкото в домакинствата. Проблемите ни идват, когато ние трябва да водим играта срещу сгъстена защита, както беше с Черно море и Берое.
|
Вто Авг 11, 2015 12:00 pm |
|
 |
seth
Администратор
Регистриран на: Сря Сеп 24, 2003 4:18 pm Мнения: 13190 Местоположение: SOFIA
|
http://www.blitz.bg/sport/article/285711 Не разбирам как може да играеш за Славия, да не направиш нищо цял мач, да се осереш напълно и след 2-3 часа да ходиш да празнуваш победата на прасетата над компирите, па после да катастрофираш като пълен селяк и да твърдиш, че си професионален футболист. 
_________________ Зачитам чуждото мнение, но рядко го прочитам докрай.
|
Вто Авг 11, 2015 1:51 pm |
|
 |
ghp
Орден "Стара Славия"
|
Жалка картинка-винаги съм смятал ,че говедата са една идея по- малоумни от прасетата но напоследък чорбарите ги задминаха и чупят тъпомера отвсякъде -да празнуваш победа над Струмска слава!?А за Карачанаков -ако така смята да да си върща формата по-добре отсега да се маха от Славия-то бива да си дебилен ама това неговото е...........
|
Сря Авг 12, 2015 10:14 am |
|
 |
|