SaKrAnTo 1913
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пон Авг 27, 2007 5:48 pm Мнения: 4218 Местоположение: София
|
 Re: "Славия" - "Берое"
Тия два мача са си на Колев. Винаги съм го подкрепял и ще продължа да настоявам, че за момента той е правилния човек, ама в тия два мача се осра ударно. Футболът не е само да стоиш отзад и да чакаш на контра, особено у дома. Дори да бяхме вкарали на Берое, 101%, че с човек повече, щяхме да се затворим отзад и да дебнем на контра.
Какво старание, желание и мотивация ? Кръгла 0 по тези показатели. Едва ходеха. Отказваха да се движат без топка, освен Янис, който обаче му е простено безцелното тичане. Ако на Герена се случи да играят с човек повече, ще грабват телата в предни позиции, няма значение юноши ли са, чужденци ли са. Манзоро отиваше да бие корнери на ходом. В този мач математиката се показа като неточна наука, защото ясно си личеше, че не е вярно, че 11>10. В нито една зона, в нито един голям отрязък от време не успяхме да се възползваме от територилно надмощие, просто защото такова отказвахме да създадем. Друг е въпроса колко сме били и ние с 11 човека, след като в състава присъства Панов.
85 мин с човек повече ?! Ако ние играехме един мач с човек по-малко в Стара Загора, отивахме на разлика. Да не забравяме, че удариха две греди и имаха по-чистите положения. Не може всяка атака да ти я градят централните защитници с изсипване зад гърба на последнния в защита или да се търси остър диагонален пас към Манзоро. Толкова ли беше трудно да се вземе вътрешен халф ? Не визирам Мартинов. А е бил предложен, но не трябвало.
Нямаме оправдание, цял мач с човек повече. Без дузпа, с дузпа, трябваше да ги мачкаме във всяка част на терена и да надделяваме над тях. Влизането на Карачанака и Вълчанов оказа и не до там благоприятно влиание, защото се насъбраха много играчи в едни зони и започнаха да си пречат. "Вижте ме, пускам всички офанзивни играчи, па все някои ще вкара". Не става така. За тия отзад и най-вече селския ни бек няма смисъл да се коментира, отрови ми живота тоя...
Бесен съм, че изпускаме лесни точки у дома. Явно ще чакаме двубоя с "Левски" и мачовете като гости за победи и това е.
|
 Re: "Славия" - "Берое"
Пич,никой не те задължава да присъстваш на мачовете или да подкрепяш Славия.Стой си у вас,гледай си семейството и не си "трови" живота с такива неща.И без друго такива негативни хора ги има в изобилие на стадиона.С тебе-без тебе кервана ще си върви.
|