ТРАНСПEРАНТИТЕ - ГЛАСУВАИТЕ!
ТРАНСПEРАНТИТЕ - ГЛАСУВАИТЕ!
Автор |
Съобщение |
Васко
Орден "Стара Славия"
|
bodzhov_zv написа: Тук пак ще възникне объркване. Момчетата не искат пари от НКС и не виждам защо трябва да дават отчети и проекти и кое колко ще струва на който и да било.
Тогава какво? Не зная фирми, които могат да направят трансперантите, проекти не мога да правя! Ако е само за одобрението, те могат да го направят и без него.
Момчета, хайде кажете с какво мога да съм ви полезен!!!
_________________ КОГАТО БЪЛГАРИЯ СТАНЕ
КАТО БЕЛИТЕ СТРАНИ
СЛАВИЯ ЩЕ ПРЕБЪДЕ
|
Пон Юли 25, 2005 10:19 am |
|
 |
Васко
Орден "Стара Славия"
|
bodzhov_zv написа: Може би не са намерили вестника по сергиите и затова не са обърнали внимание на човека 
Някога занимавал ли си се с разпространение на вестник, защо не отидеш да се договориш, да го пуснат на всички сергии, а аз ще ти подсигуря необходимия тираж? 
КАТО БЕЛИТЕ СТРАНИ
СЛАВИЯ ЩЕ ПРЕБЪДЕ
|
Пон Юли 25, 2005 10:24 am |
|
 |
seth
Администратор
Регистриран на: Сря Сеп 24, 2003 4:18 pm Мнения: 13178 Местоположение: SOFIA
|
Васко написа: bodzhov_zv написа: Може би не са намерили вестника по сергиите и затова не са обърнали внимание на човека  Някога занимавал ли си се с разпространение на вестник, защо не отидеш да се договориш, да го пуснат на всички сергии, а аз ще ти подсигуря необходимия тираж? 
Занимавам се с много, ама много по- сложни неща от разпространяването на вестник. Ако реша да се занимавам с подобно нещо, няма да се оставя да бъда зависим от теб или от когото и да било. Като нищо мога да пусна едно списание. Но в момента нямам време за това. А се оказа, че било фасулски просто да се направи електронен вариант на вестник, с ограничен достъп само за абонати и забележи! абсолютно неограничен и абсолютно БЕЗПЛАТЕН хостинг. И то от 2001 година има такива възможности. Регистрацията отнема минута и половина. Аз честно казано не мога да ви разбера проблемите в НКС. Оплаквате се от неща, които имат БЪРЗО, ЕВТИНО и ефективно разрешение.
_________________ Зачитам чуждото мнение, но рядко го прочитам докрай.
|
Пон Юли 25, 2005 12:22 pm |
|
 |
Васко
Орден "Стара Славия"
|
Ами хайде да видим това нещо, много ще се радвам ако решим този проблем!
КАТО БЕЛИТЕ СТРАНИ
СЛАВИЯ ЩЕ ПРЕБЪДЕ
|
Пон Юли 25, 2005 12:43 pm |
|
 |
seth
Администратор
|
Васко написа: Ами хайде да видим това нещо, много ще се радвам ако решим този проблем!
Една набързо създадена матрица на основните възможности за разрешаване на проблема се състои от 3 вектор стълба и 5 вектор реда. Щом си бизнесмен значи си наясно, че има 15 (пеутнадесет)възможности за създаване на електронен вариант на вестника. Нямам време да ти обяснявам надълго и нашироко всяка от тези петнадесет възможности, затова ще те попитам какво предпочиташ:
-безплатен или евтин вариант.
-да се състои само от текст или да има и снимки.
-да има ли възможност за коментари от читатели или не.
-да бъде нестандартен и уникален или тривиален- ефективността е една и съща.
Задай критериите и ще ти обясня какви възможности съществуват. От 2001 година. Натъртвам, че критериите са автономни- не зависят един от друг. Ако избереш примерно да има картинки, това не означава, че вариантът ще е евтин, а не безплатен. Така е с всички критерии.
Сега искам да ти се извиня за избухването по- горе, но смятам, че един фенклуб трябва да възпитава децата, а не да им държи менторски тон. Славия е специален отбор не защото е нашият. А защото е специфичен с това, че възпитава състезателите и привържениците във висок морал и кавалерство. Клубът вече отстъпва от тези позиции. Ние защо трябва да го последваме? Не сме ли длъжни да останем на място, за да бъдем ориентир за изконните славистки ценности?Събрали са 4 деца сумата от 100 лева. Сума голяма за неработещи ( априорно) хора, още повече ученици. Искат да бъдат полезни. Да направят знаме и да го подарят на фенклуба. Е, вие ги направихте на нищо с тези изблици. На младите привърженици трябва да бъдат създадени условия и могат да бъдат много полезни. Доказаха го в чуждестранния форум. Вършат къртовска работа, правят известна Славия по света. Единствената полза която извличат е тази, че се учат да носят отговорност и си упражняват езиците, които учат. Защо е така? Защото са им създадени подходящи условия. Друг е въпросът, че това не ми струва и 1 стотинка. На никого не струва. И защо? Защото съм проверил възможностите, а те в условията на глобализиращия се свят са неограничени. Дори в България.
|
Пон Юли 25, 2005 2:52 pm |
|
 |
Васко
Орден "Стара Славия"
|
bodzhov_zv написа: Сега искам да ти се извиня за избухването по- горе, но смятам, че един фенклуб трябва да възпитава децата, а не да им държи менторски тон. Славия е специален отбор не защото е нашият. А защото е специфичен с това, че възпитава състезателите и привържениците във висок морал и кавалерство. Клубът вече отстъпва от тези позиции. Ние защо трябва да го последваме? Не сме ли длъжни да останем на място, за да бъдем ориентир за изконните славистки ценности?Събрали са 4 деца сумата от 100 лева. Сума голяма за неработещи ( априорно) хора, още повече ученици. Искат да бъдат полезни. Да направят знаме и да го подарят на фенклуба. Е, вие ги направихте на нищо с тези изблици. На младите привърженици трябва да бъдат създадени условия и могат да бъдат много полезни. Доказаха го в чуждестранния форум. Вършат къртовска работа, правят известна Славия по света. Единствената полза която извличат е тази, че се учат да носят отговорност и си упражняват езиците, които учат. Защо е така? Защото са им създадени подходящи условия. Друг е въпросът, че това не ми струва и 1 стотинка. На никого не струва. И защо? Защото съм проверил възможностите, а те в условията на глобализиращия се свят са неограничени. Дори в България.
Приемам извинението ти, защото мисля че наистина се изрази грубо.
А за тона не съм съгласен, защото възпитанието понякога включва точно такъв тон. Аз се зарадвах на това което са свършили децата и затова веднага изразих готовност да им помогна, но когато нещата зациклиха реших че трябва да се върнем и да ги подредим, защото ти си интелигентен човек и знаеш, че ако не се подредят и ако не се научат да ги подреждат, няма да имат успех. Това също се включва във възпитанието! И нямам никакво намерение да отстъпвам от принципа да възпитаваме състезателите и привържениците на Славия във висок морал и кавалерство, дори напротив!
Не съм се противопоставил на чуждестрания форум, просто исках да бъде тук, но това си е мое мнение и се съгласих с това което са направили, и приключих въпроса, съгласен съм че е от полза и за тях и за Славия, така че не виждам защо намесваш вапроса тук.
Както знаеш вече, аз съм доста спокоен човек и изблици нямам, а остротата ми в думите е преднамерена, точно с възпитателна цел......... сега.... може и да съм сбъркал, макар че не смятам така, но дори и да е така, всеки бърка, освен ако не прави нищо!
И не мисля, че трябва да ги наричаме деца, вече не са деца! Ммм? 
КАТО БЕЛИТЕ СТРАНИ
СЛАВИЯ ЩЕ ПРЕБЪДЕ
|
Пон Юли 25, 2005 5:06 pm |
|
 |
Васко
Орден "Стара Славия"
|
bodzhov_zv написа: Васко написа: Ами хайде да видим това нещо, много ще се радвам ако решим този проблем! Една набързо създадена матрица на основните възможности за разрешаване на проблема се състои от 3 вектор стълба и 5 вектор реда. Щом си бизнесмен значи си наясно, че има 15 (пеутнадесет)възможности за създаване на електронен вариант на вестника. Нямам време да ти обяснявам надълго и нашироко всяка от тези петнадесет възможности, затова ще те попитам какво предпочиташ: -безплатен или евтин вариант. -да се състои само от текст или да има и снимки. -да има ли възможност за коментари от читатели или не. -да бъде нестандартен и уникален или тривиален- ефективността е една и съща. Задай критериите и ще ти обясня какви възможности съществуват. От 2001 година. Натъртвам, че критериите са автономни- не зависят един от друг. Ако избереш примерно да има картинки, това не означава, че вариантът ще е евтин, а не безплатен. Така е с всички критерии.
Мисля, че правилния въпрос е какво искат потребителите, които ще платят абонамента и трябва да ги питаме тях!
Но по-добре пренеси тази дискусия в тема, която е подходяща, тук говориме за друго. Иначе аз съм с двете ръце да направиме електронна версия.
КАТО БЕЛИТЕ СТРАНИ
СЛАВИЯ ЩЕ ПРЕБЪДЕ
|
Пон Юли 25, 2005 5:13 pm |
|
 |
seth
Администратор
|
Васко написа: Приемам извинението ти, защото мисля че наистина се изрази грубо. А за тона не съм съгласен, защото възпитанието понякога включва точно такъв тон. Аз се зарадвах на това което са свършили децата и затова веднага изразих готовност да им помогна, но когато нещата зациклиха реших че трябва да се върнем и да ги подредим, защото ти си интелигентен човек и знаеш, че ако не се подредят и ако не се научат да ги подреждат, няма да имат успех. Това също се включва във възпитанието! И нямам никакво намерение да отстъпвам от принципа да възпитаваме състезателите и привържениците на Славия във висок морал и кавалерство, дори напротив! :
Ходът на дискусията беше такъв, че тези млади ентусиасти бяха на път да се обезсърчат. Вярно, че е възпитателен тона, но на моментги не беше дозиран  Намесих чуждия форум, защото той е типичен пример за това колко работоспособни могат да бъдат тези млади господа. Съвсем мъничко се изисква, за да бъдат насърчени.
|
Пон Юли 25, 2005 5:42 pm |
|
 |
seth
Администратор
|
Васко написа: Мисля, че правилния въпрос е какво искат потребителите, които ще платят абонамента и трябва да ги питаме тях! Но по-добре пренеси тази дискусия в тема, която е подходяща, тук говориме за друго. Иначе аз съм с двете ръце да направиме електронна версия.
В подходящата стая очаквай подходящата тема в близките часове. Трябва да отметна и малко работа извън офиса.Не очаквам веднага да отговориш, заети хора сме. Пък и това вече толкова време чака, че няколко дни встъпителна дискусия едва ли ще е фатална.
|
Пон Юли 25, 2005 5:46 pm |
|
 |
Васко
Орден "Стара Славия"
|
bodzhov_zv написа: Васко написа: Приемам извинението ти, защото мисля че наистина се изрази грубо. А за тона не съм съгласен, защото възпитанието понякога включва точно такъв тон. Аз се зарадвах на това което са свършили децата и затова веднага изразих готовност да им помогна, но когато нещата зациклиха реших че трябва да се върнем и да ги подредим, защото ти си интелигентен човек и знаеш, че ако не се подредят и ако не се научат да ги подреждат, няма да имат успех. Това също се включва във възпитанието! И нямам никакво намерение да отстъпвам от принципа да възпитаваме състезателите и привържениците на Славия във висок морал и кавалерство, дори напротив! : Ходът на дискусията беше такъв, че тези млади ентусиасти бяха на път да се обезсърчат. Вярно, че е възпитателен тона, но на моментги не беше дозиран  Намесих чуждия форум, защото той е типичен пример за това колко работоспособни могат да бъдат тези млади господа. Съвсем мъничко се изисква, за да бъдат насърчени.
Виж сега, освен работоспособност се изсква и постоянство, както и много воля за да се довърши започнатото, а аз точно това исках да постигна, тъй като направеното до момента е малко, поне според мен!
КАТО БЕЛИТЕ СТРАНИ
СЛАВИЯ ЩЕ ПРЕБЪДЕ
|
Пон Юли 25, 2005 5:49 pm |
|
 |
|