Национален Клуб на Слависта

Форум

Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: Нед Май 25, 2025 8:20 pm

Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 940 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76 ... 94  Следваща
 Селекцията - 2015/2016 
Автор Съобщение
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение Re: Селекцията - 2015/2016
Монтанският кмет разправя, че ще го уволняват дисциплинарно, понеже напуснал без разрешение. :)

http://topsport.ibox.bg/news/id_821626492

За мене Балджийски е приличен играч, изнесе силни мачове при Феро - когато отборът им вървеше добре - и освен двата гола има и три асистенции. Нуждаем се от точно такива играчи след напускането на Манзоро и Карата.

Чет Фев 04, 2016 5:59 am
Профил
Орден "Стара Славия"

Балджийски не е лош играч но преди всичко е лидер.Именно той е способен да поведе отбора както го правеше с Монтана.

Чет Фев 04, 2016 8:42 am
Профил
Администратор
Аватар

Ами, аз съм го чувал неведнъж в интервюта да ни плюва, защото Венци го уволни за убийството. Все още се води съдебен процес срещу него и според мен като си изчисти името да заповяда. Криминални типове не ни трябват - честта преди всичко.

Чет Фев 04, 2016 8:50 am
Профил WWW
Орден "Стара Славия"

Всеки е невинен до доказване на противното.Макар че Венци наистина го уволни преди време на бърза ръка точно заради това обвинение което не е доказано и ден днешен.Имайте предвид че това наказателно производство може да продължи още 4 - 5 години и е с неясен изход.За мене трябва да върнем Балджийски а ако утре бъде признат за виновен с влязъл в сила съдебен акт да бъде уволнен.Но така или иначе вероятно ще бъдем обвинени в непоследователност.

Чет Фев 04, 2016 8:58 am
Профил
Орден "Стара Славия"

Атакуващият полузащитник Борислав Балджийски ще се завърне в Славия. Това обяви лично президентът на най-стария столичен клуб Венци Стефанов пред Gong.bg.

Днес той дойде на инспекция в лагера на "белите" в Алания. Там са и представителите на досегашния клуб на Балджийски - Монтана. На място двете страни са се срещнали и са се разбрали за трасфера.

Малко след осъществяването на сделката, Стефанов сподели и очакванията си за сезона на Славия, както и за впечатленията си от новия наставник - руският специалист Александър Тарханов.

"Русофил съм, затова съм взел Тарханов на работа. На Славия приляга да играе в Европа, а треньорът е точният човек за нашия отбор. Той е човекът, който може да ни изведе до Европа", сподели Стефанов в Турция.

Накрая той коментира и темата около идеята на колегите му от изпълкома на БФС за създаване на Висша лига. Стефанов беше лаконичен: "Каква Висша лиха, какви пет лева

Чет Фев 04, 2016 11:37 am
Профил
Орден "Стара Славия"

Монтана се подсили с нападател на Славия

Още едно ново попълнение се присъедини към лагера на Монтана по време на зимната пауза на шампионата. Тимът се подсили с нападателя на Славия Петър Атанасов, научи Gong.bg.

Договорът на играча е под наем до края на сезона. Той се очаква да си партнира с другото ново попълнение в атаката на монтанци от тази зима Иван Стоянов, който е бивш играч на Лудогорец и ЦСКА.

Утре монтанци се прибират в България и Атанасов ще се включи в заниманията, наравно с останалите. Досега той провеждаше пълноценна подготовка с "белите".

По-рано днес беше осъществена друга сделка, като бившият играч на тима от стадион "Огоста" Борислав Балджийски премина в Славия.

Чет Фев 04, 2016 11:58 am
Профил WWW
Орден "Стара Славия"
Аватар

Разменяме Пепи Атанасов с Балджийски. На мен Пепи ми харесваше и мисля, че има потенциал за много повече от това, което показа в Славия. Но кой ме пита :roll: Пожелавам му да е жив и здрав, и да продължи да се развива, пък някой ден отново може а се върне в Славия!
Колкото до Балджийски - добре е дошъл при нас! Мисля, че Венци го изгони прибързано и сега се опитва да поправи грешката си. Не може старият тлъст хитрец да не е проверил как точно стоят нещата с делото и да не е напълно уверен, че Балджийски ще излезе невинен. Просто е бил на грешното място в грешния час, когато се е случило нещастието... Нека не го съдим за това, което не сме видели, а да го приемем според футболните му качества !

Чет Фев 04, 2016 12:03 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Балджийски и Иван Минчев бяха сред най-силните и постоянни играчи на Монтана, така че завръщането на Балджийски го приемам положително - и без това в халфовата линия сме много зян, сега ще е малко по-добре. Обаче с даването на Петър Атанасов под наем оставаме с още по-малко опции напред - Иво Димитров, Дуде, Сердеров и евентуално другия руснак на проби, ако бъде одобрен :roll: Това е твърде малка офанзивна мощ и ще трябва да се подсилим с още хора (главно офанзивни халфове и крила), иначе не ни виждам.

Чет Фев 04, 2016 12:20 pm
Профил ICQ
Орден "Стара Славия"

В чисто футболно отношение Балджийски е по качествен от Петър Атанасов.

Чет Фев 04, 2016 1:22 pm
Профил
Орден "Стара Славия"

Славия ще изпробва френския футболист Ален Муканза в предстоящата контрола срещу Заглебие Любин.

24-годишният футболист пристигна в хотела на Славия малко преди „белите“ да се отправят към комплекса, където ще играят проверката срещу полския тим.

Муканза ще премине кратък пробен период, след което старши треньорът Александър Тарханов ще вземе решение за него.

Чет Фев 04, 2016 1:39 pm
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Темата е заключена, не можете да променяте мнения.   [ 940 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76 ... 94  Следваща