Национален Клуб на Слависта

Форум

Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: Пет Юни 20, 2025 11:12 pm

Отговори на тема  [ 1295 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 100, 101, 102, 103, 104, 105, 106 ... 130  Следваща
 Венци в атака... 
Автор Съобщение
Администратор
Аватар

Мнение Re: Венци в атака...
Венци, НЕ НАМЪ!

Вто Фев 09, 2016 10:01 pm
Профил WWW
Администратор
Аватар

"Аз никога не съм плюл по имената Георги Иванов и Иво Тонев, ако си спомняте предното интервю, не съм споменавал ничий имена. Гонзо се изпляска, като шаран на пясък. Аз ги разбирам напълно и се чудя, защо като Матросов застават на амбразурата. Дразни ме, че за "Левски" се изсипват реки от благоденствие, а за другите няма. Това ме дразни, а не, че е "Левски". Ние сме създали едно време "Левски", за да има с кого да си играем. Славия 1913-а година е създала един клуб да има с кого да си играе. "Левски" трябва да са ни много благодарни затова нещо. Виждате, хващат си едно мюре, един съдия и той сиромашкия... отрязват му главата. Сега се чудя за първия мач на Лудогорец - "Левски" на кой ще му падне тиквата", каза Стефанов.

Сря Фев 10, 2016 3:58 pm
Профил WWW
Администратор
Аватар

Стефанов изтъкна, че "Славия" е имал затруднения, но е изчистил всичките си задължения. "Ако извадят още един-два отбора, може и втори да станем. Ако извадят ""Левски"" и "Лудогорец", се хвърлям за шампионска титла."

Пон Фев 15, 2016 1:08 pm
Профил WWW
Орден "Стара Славия"
Аватар

Очаквах на днешната пресконференция да науча нещо конкретно за отбора и новите попълнения на Славия, но уви, тя се оказа сладка раздумка, в която се коментираха всякакви други отбори и техни проблеми, но не и този, който нас ни интересува... Изводът е, че още никой от новите не е подписал и няма какво да ни кажат, вероятно :roll:

Пон Фев 15, 2016 5:04 pm
Профил
Орден "Стара Славия"

Венци Стефанов пред Gol.bg: Петев хвърля прах в очите на хората

"Уж щеше да има подмладяване в националния отбор, а то пак викнаха старите муцуни Бодуров, Модуров", обяви босът на Славия

Босът на Славия Венци Стефанов обяви пред Gol.bg, че ако не се започне тотално подмладяване на националния отбор нещата няма да се получат.

Той сподели, че според него младите таланти от състава на "белите" като Семерджиев, Йомов, Карабельов, Велков, както и други момчета, трябва да са ако не в мъжкия национален отбор, то в младежкия.

Според него националният селекционер Ивайло Петев не прави никакво подмладяване, а "хвърля прах в очите" на хората, като е викнал две млади момчета за предстоящите контроли срещу Македония и Португалия.

Сред изненадите бяха именно Янис Карабельов от състава на "белите", както и талантливия Тони Тасев от Пирин.

"Това не е никакво подмладяване. Просто се хвърля прах в очите на хората, за да ги заблудят, че се прави нещо. Ще ви кажа аз едно нещо. Имаме много талантливи юноши в първия отбор. В това число слагам Семерджиев, Велков, Карабельов, това момче Йомов, както и други млади футболисти. Според мен те трябва да са или в мъжкия или в младежкия национален отбор. Просто трябва да се вземат марки и да се даде шанс на младите в националния тим, защото иначе ще продължаваме да дълбаем на едно място", обяви той пред нашата медия.

"Говореше се за подмладяване, но нищо не се прави. Ето, викнаха пак старите муцуни Бодуров, Модуров.... Просто нищо не правим така. Не се ли направи нещо да подмладим този национален отбор, футболът ни отива към гибел. Какви млади играчи е викнал сега? Повика Янис и това другото момче от Пирин. Аз дори се съмнявам, че ще им бъде даден шанс да играят в тези мачове или ако им бъде даден за по няколко минути.

"Колкото до Славия, играем за победа във всеки един мач. Това ни е целта. Разчитам много на треньора Александър Тарханов, който е доказан авторитет като специалист и според мен повече такива имена трябва да идват да работят у нас. Момчетата играят добре, ще видим в крайна сметка какво ще стане", каза още той.

Сря Мар 09, 2016 8:02 pm
Профил WWW
Орден "Стара Славия"
Аватар

http://topsport.ibox.bg/news/id_944692910

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Пет Мар 25, 2016 6:45 am
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

http://www.blitz.bg/sport/video/stefano ... 15954.html

В края на клипа казва как феновете искали успехи, но една къща се градяла от основите. Всеки може сам да си направи изводите :mrgreen:

Пет Апр 01, 2016 10:18 pm
Профил ICQ
Администратор
Аватар

акво мислят на "Герена" за мен не ме интересува, обяви президентът на Славия

Президентът на Славия Венцеслав Стефанов направи нова остра атака по адрес на "Левски". Босът на Славия отговори на председателя на тръст „Синя България” Васил Колев, който наскоро в своя публикация в социалната мрежа написа: „Чичо Венци пък ще свети с фенерче около терена за вечерните мачове”. Босът на белите обяви, че още не е получав призовка от съда. По този начин отговори на желанието на "сините" да го съдят. Той даде интервю пред БНТ1.

„Голяма част от футболните босове са хамелеони. Аз смятам, че е нормално да наричаш нещата с истинските им имена. Те затова казват „той е член на Изпълкома няма право да говори така”. А как трябва? „О, колко сте добри, о колко сте велики, вие сте най-големите”. Те не подлежат на критики… моля ви се. "Продължавам да уважавам Георги Иванов и Иво Тонев, независимо от изказванията им. А някакъв там очко-бибочко да ми дава оценки ,от някакви тръстове да ми дава акъл… Знам, че тръстове има в големите мега компании, които съществуват, ама тръст на к’во беше там… след като тоя тръст ще ме съди, трябва да се притеснявам много. Един човек, който не е дал нито една стотинка за футбола. Един човек, който само седи и се облизва и черпи дивиденти от футбола, не може да ми дава акъл за тия неща. Нито може да бъде мой съдник. Чичо съм на моите племенници, за него съм Венцеслав Стефанов. Не се обиждам, но когато говориш фамилиарно на един човек, трябва да бъдеш що-годе близък с него. Аз не съм му виждал очите на живо и не държа да ги виждам.

Не съм получил призовка. Искам да видя кой съдия ще осъди един български гражданин за една хубава българска песен. Къде поляга ли Тодора? В песента. Дали се случва на терена? Зависи, ако някой се оприличава с Тодора…

Какво мислят на „Герена” за мене, не ме интересува. Начинът ми на говорене е такъв – аз говоря така тук пред вас, така и пред другите хора. Аз не мога да съм хамелеон, да ги гледам в очите и да им казвам „колко си велик, колко си добър”, а зад гърба им да говоря обратното”.

http://www.livesport.bg/venci-stefanov- ... 01647.html

Пон Апр 11, 2016 10:08 am
Профил WWW
Администратор
Аватар

Президентът на Славия Венци Стефанов коментира пред БЛИЦ СПОРТ скандиранията на феновете в края на мача с Пирин. "Белите" отстъпиха с 1:2 пред "орлетата", след като водеха с 1:0 на почивката. Играта на тима през второто полувреме вбеси привържениците, които видяха нещо нередно и започнаха да скандират "горчиво", "мафия", "ку*ви сте".

"Само изключително глупав човек може да твърди подобно нещо и да се съмнява. Дори не искам да коментирам феновете. Ако поне малко някой разбира от футбол, няма да вика такива неща", заяви Стефанов пред БЛИЦ СПОРТ.

"Не съм гледал мача, защото съм в Русия. Но знам резултата и развитието. Явно напрежението се отразява на момчетата. Това задължително гонене на участие в Лига Европа не им действа добре и те действат нервно.

Аз обаче съм плътно зад тях и им вярвам. Вярвам и в треньора Александър Тарханов", допълни Стефанов.
Юри СЛАВЧЕВ/БЛИЦ

Пон Апр 18, 2016 10:24 am
Профил WWW
Орден "Стара Славия"

В Русия съм, в Русия съм...

Тодора ли полегна или добрата стара Славия

Президентът на Славия Венцеслав Стефанов много обича да хвърля кал по другите. Да говори за полегнали Тодори във Варна и в Стара Загора. Само, че снощи неговите собствени фенове видяха някой полегнал на "Овча Купел" и това определено не беше Тодора.

Беше Славия. Добрата стара Славия. Толкова добра, че май даде едни три точки на Пирин, за да избегнат бараж "орлетата". А гарнирано с един обрат и един солиден коефициент - безценно.

Естествено, точно в този момент и за този мач Венцеслав Стефанов не бе на трибуните. "В Русия съм, в Русия съм..", каза босът на "белите" пред БЛИЦ СПОРТ. Удобно, може би.

Разбира се, ние няма как да твърдим със сигурност дали Славия полегна. Можем само да гадаем и да съдим по това, което виждаме. Можем да съдим по феновете, които викаха "Ку*ви сте" и "Горчиво" по адрес на любимия си отбор. Глупави хора, нали г-н Стефанов? Не разбират от футбол.

Но нито ние, нито те имаме доказателства. Тях трябва да ги разглежда една комисия, водена от един генерал. Само, че тази комисия за толкова години нищо не е свършила. Не, простете, свърши нещо - извади от футбола Стивън Петков, почти съсипа кариерата му, а накрая го обяви за невинен. Но това е друга тема. Тази комисия и сега няма да се сезира, тази комисия и сега няма да разследва нищо.

Снощи Венцеслав Стефанов не бе словоохотлив. Нямаше ги любимите му лафове, нямаше нищо за полегналата Тодора, за Очко-бибочко. Не беше онзи духовит президент на Славия. Защо ли?

Понеже Стефанов каза, че не е гледал мача, нямаше как да го питаме за поведението на защитата през второто полувреме, за поведението на Георги Петков, за най-лесните два гола в кариерата на Мартин Тошев. Не успяваме да питаме и треньора на Пирин Наджи Шенсой защо вместо за мача, говори за това колко много уважава президента на Славия. Косоварят дори не чете вестници и сайтове, ако там няма изказване на Стефанов. Любов ли бе да го опишеш...

Г-н Венцеслав Стефанов, най-учтиво молим да изгледате запис от мача на вашия отбор с Пирин и най-вече второто полувреме. И след това, ако може, да коментирате полегна ли "бялата" Тодора? Или просто всички, които гледахме мача, сме "глупави хора, които не разбират от футбол"?

Г-н генерал, ръководещ комисията по феърплей, молим и вас за същото.
Юри СЛАВЧЕВ/БЛИЦ СПОРТ

Пон Апр 18, 2016 1:55 pm
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 1295 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 100, 101, 102, 103, 104, 105, 106 ... 130  Следваща