Автор |
Съобщение |
seth
Администратор
Регистриран на: Сря Сеп 24, 2003 4:18 pm Мнения: 13217 Местоположение: SOFIA
|
 Re: Селекцията - 2015/2016
Петър Дяков написа: seth написа: А пък Везалов е подписал със Заглембе и се прехласва колко е силно полското първенство и каква база има в Любин. Той бил подписал с друг "Загленбе", от Сосновец. Между другото, произношението е точно "Загленбе", защото полският е единственият от основните славянски езици, в който са се запазили носовките. Баш Заглембе си е, защото кръстникът ми е поляк. Той ми каза, а и говорим на песовете му на полски - не гриж брудов, хоч тутъй, ич на власье мьестье, такива ми ти работи. И става въпрос за Любин, а не за Сосновец - http://www.dnevnik.bg/sport/2016/02/11/ ... -silno_ot/, той все пак не е скъсал с реалността, за да каже, че третодивизионен отбор е по-добър от "Левски", Славия и "Ботев".
_________________ Зачитам чуждото мнение, но рядко го прочитам докрай.
|
Чет Фев 11, 2016 10:46 pm |
|
 |
seth
Администратор
|
Опаа-ааа-аа - тук дължа извинение за втората част - Вазелинката наистина е парафирал със Сосновйец. Но Заглембе си е Заглембе. http://zaglebie.eu/aktualnosci/1907-dim ... m-zaglebiaА Вазелинката тотално е скъсал с реалността - http://zaglebie.eu/wideo/1908-dimitar-v ... -sosnowiec (very bad English|
|
Чет Фев 11, 2016 11:07 pm |
|
 |
saract
Орден "Стара Славия"
|
Муканза е подписал със Славия.
|
Пет Фев 12, 2016 8:40 am |
|
 |
saract
Орден "Стара Славия"
|
Бившият капитан на "Левски" Владимир Гаджев е пред сензационен трансфер в... Славия. Халфът е без отбор, след като отношенията му със "сините" приключиха през декември, а опитите да се договори с руския Кубан и израелския Макаби (Хайфа) се провалиха.
Той може да дойде на "Овча купел" като свободен агент и така да спаси кариерата си поне до лятото, пише "Телеграф". Президентът на "белите" Венцеслав Стефанов вече е разговарял с играча и го е уверил, че дойде ли на "Овча купел" до лятото ще му намери отбор в чужбина, каквато е голямата мечта на Владо. Членът на Изпълкома има дебели връзки с мениджъри и клубове и с лекота пласира доста футболисти зад граница.
|
Пет Фев 12, 2016 8:44 am |
|
 |
kober_5bb
Луд за връзване
|
Аз го очаквах това да стане още есента, ама да се радвам ли не занам. А Тархана май беше казал, че от "Левски" бил чувал само за Гаджев.
|
Пет Фев 12, 2016 9:34 am |
|
 |
seth
Администратор
|
Ако дойде ще е полезен. Като оставим настрана подигравките, които заслужава, за вечно пропадащите трансфери, при това текучество при нас, ще повиши класата в средата на терена. А и ще играе на кръв срещу говедата.
|
Пет Фев 12, 2016 9:49 am |
|
 |
saract
Орден "Стара Славия"
|
При този недоимък на квалитетни играчи Гаджев може да е от полза.То в началото и за Карачанаков мрънкахме че бил чорбар но сега всички съжаляваме за него.
|
Пет Фев 12, 2016 9:58 am |
|
 |
Viktor4o_Rs
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Фев 23, 2008 5:40 pm Мнения: 7266 Местоположение: Sofia
|
Гаджев е може би най-неприятното и невъзпитано говедо в последните години - арогантен простак, скачащ редовно да се бие, да спори, да ръкомаха и т.н. Освен това съм чувал за него, че доста разваля климата в съблекалнята със звездеенето си. Чисто футболно, въпреки че като цяло си е дървосекач, може да ни е от полза, разбира се, в средата на терена вече ще сме доста добре.  Ако се съгласи да си намали с много заплатата до лятото, то такъв трансфер не е чак толкова невъзможен, иначе е ясно, че ще се опитва да си намери отбор в чужбина до последно. Остава сега и Курдов да си върнем и сме предвидили почти изцяло действията ни на трансферния пазар 
|
Пет Фев 12, 2016 11:03 am |
|
 |
saract
Орден "Стара Славия"
|
Прекалено сме слаби за да се правим на моралисти.Иначе Гаджев би трябвало да се кротне малко.Абе ще то изтърпим до лятото и след това към Казахстан.
|
Пет Фев 12, 2016 11:09 am |
|
 |
KIRIL
Орден "Стара Славия"
|
Венци Стефанов изригна пред ПИК: По-голяма простотия от трансфер на Гаджев в Славия не съм чувал!
Автор: Ивайло Илиев
Дата 10:58 | 12.02.2016
"Как ще съм разговарял с Владимир Гаджев, аз вчера съм се прибрал от Турция. С това момче съм се виждал преди три години очи в очи на морето на почивка с жена му. Защо ме забърквате в такива простотии?, коментира разпалено пред ПИК Венци Стефанов.
Потърсихме боса на Славия по повод появилата се информация, че той е разговарял с Владимир Гаджев, и екскапитанът на ""Левски"" е възможно да акостира на "Овча Купел".
"По-голяма простотия от това не съм чувал. Този простак, който е написал това трябва официално да се извини!", коментира пред медията ни шефът на "белите".
Стефанов заяви още, че е доволен от подготовката на Славия и представянето на отбора.
"Доволен съм от представянето на отбора. С играчите, които искаме да останат при нас сме подписали", завърши Стефанов.
Вчера старши треньорът на Славия Александър Тарханов заяви, че не се притеснява от загубите на тима, тъй като е по-важно футболистите да се представят на ниво в официалните мачове.
|
Пет Фев 12, 2016 11:10 am |
|
 |
|