Национален Клуб на Слависта

Форум

Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: Нед Юни 29, 2025 9:48 pm

Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 54 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6  Следваща
 "Лудогорец" - " Славия" 
Автор Съобщение
Администратор
Аватар

Мнение Re: "Лудогорец" - " Славия"
Петър Дяков написа:
saract написа:
Е аз не виждам шанс някой друг измежду Берое и ЦСКА да вземе купата.

Ако Литекс се класира на финала, може като нищо да вземе купата /в един мач са възможни всякакви изненади/, затова трябва да гоним тройката, пък каквато сабя покаже...

Прав си. Дори при финал Литекс - ЦСКА Микренския няма да си жертва евроквотата. Не е ясно и Монтана какво ще направи - Велев е хитра лисица, няма да му е за сефте да стигне финал, а и има достатъчно крив отбор. Литекс е загадка - много слаби продукции правят в Б група.
Трябва да гоним среброто според мен. Но това минава през 4 точки минимум от следващите 2 мача. Берое сега почива, а после домакинства на лудите, така че можем да се откъснем и от тях.

Радващото е, че и финансовите проблеми май са в историята.
Цитат:
Президентът на Славия Венцеслав Стефанов раздава премии на "белите", които стартираха добре пролетния дял на първенството в "А" група. Отборът записа нулеви ремита с Черно море и Берое, а вчера победи с 1:0 при гостуването на "Ботев" (Пловдив).

БЛИЦ СПОРТ научи, че Стефанов е възнаградил тима за равенствата, а в близките дни ще изплати премия и за успеха над "канарчетата".

В момента Славия има 35 точки, с колкото са още "Левски" и Берое. Лидерът Лудогорец е с 45.

Пон Мар 07, 2016 11:00 am
Профил WWW
Орден "Стара Славия"
Аватар

На мен също много ми се иска да гоним 3-то, че дори и 2-ро място, но честно казано не ми се вижда реално. :roll: Та ние имаме 12-13 полеви човека, които въртим и които честно казано не пращят от класа, другото са юноши. Нямаме почти никакви опции на пейката, а тепърва ще дойдат контузии и наказания, а с алтернативи не разполагаме. Затова страшно ме е яд на постната ни селекция, да имахме още 1-2 добри играчи, можеше спокойно да се мисли за 3-ката. На този етап обаче "Левски" и Берое са по-силни от нас ... Да се надяваме, че 4-тото място също ще донесе евроучастие, ще сме престъпници ако го изпуснем. А дай Боже, да се класираме и по-нагоре.

Пон Мар 07, 2016 1:20 pm
Профил ICQ
Орден "Стара Славия"

Аз пък си мисля че за Разград могат да пробват другия руснак Сергеев като дефанзивен халф.По липса на друг........

Пон Мар 07, 2016 1:24 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

saract написа:
Аз пък си мисля че за Разград могат да пробват другия руснак Сергеев като дефанзивен халф.По липса на друг........

Напразно се пънеш, щото Семерджиев има статут на незаменим в тая Славия :mrgreen:

Пон Мар 07, 2016 1:31 pm
Профил
Орден "Стара Славия"

Е кога за последно Семерджиев е бил титуляр?

Пон Мар 07, 2016 1:33 pm
Профил
Администратор
Аватар

ВИ в трите мача на Фугата Семерджиев беше титуляр и между другото в тези три мача се представи на много добро ниво. Преди това смятах, че дължи мястото си при мъжете заради по-особения си статут, но тогава загатна, че има качества. Трябва обаче доста да поработи. Като цяло е по-добре той да започне дефанзивен, вместо да дърпат назад креативен играч като Балджийски или Семерджиев. Също така Панов и Фераресо имат опит като дефанзивни халфове, но малко по-дръпнати към фланговете (ако излезем с такава постройка ще претърпим голям резил).

Пон Мар 07, 2016 2:45 pm
Профил WWW
Луд за връзване

.....................Петков
.......Панов....Велков..Пиргов....Омар
Семерджиев...Карабельов...Фераресо
....................Балджийски
.......................................Дуде
............Сердеров

Пон Мар 07, 2016 3:10 pm
Профил
Орден "Стара Славия"

kober_5bb написа:
.....................Петков
.......Панов....Велков..Пиргов....Омар
Семерджиев...Карабельов...Фераресо
....................Балджийски
.......................................Дуде
............Сердеров

Бих сменил местата на Карата и Балджи.Иначе това ни е оптималния състав няма спор.Косъма си заслужава да седне на пейката защото тази пролет е неубедителен.

Пон Мар 07, 2016 3:29 pm
Профил
Орден "Стара Славия"

Между другото Светослав Дяков ще пропусне мача поради наказание.

Вто Мар 08, 2016 2:06 pm
Профил
Администратор
Аватар

saract написа:
Между другото Светослав Дяков ще пропусне мача поради наказание.

Да, за два мача е наказан. А можеше да имаме числено превъзходство като си изкара червен картон. Лошото е, че са обезкостили пирин за мача с "Левски". Имат трима наказани плюс Шенсойката за изказвания му спират правата за една среща. Говедата заслужават да отнесат звучен шамар от опашкарите.

Вто Мар 08, 2016 10:34 pm
Профил WWW
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Темата е заключена, не можете да променяте мнения.   [ 54 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6  Следваща