Автор |
Съобщение |
KIRIL
Орден "Стара Славия"
|
 Re: Венци в атака...
С "андрешковци" като Венци ли ще реформираме футбола?
Шансът това да се случи, е колкото да получиш от умрял писмо
Каква реформа, каква Висша лига, какви 5 лева? Та, тези които трябва да я правят са като термити за футбола ни?! Доказват го ежедневно и безпардонно...без капка свян и неудобство. Пред погледа на все по-намаляващата футболна маса, която дали от лудост, дали от навик или нещо друго, още е склонна да отделя от времето си, за да гледа пародията, наречена български футбол.
И за какво? За ПОРЕДНИЯ курс по актьорско майсторство на самозабравилия се и събирателен образ на бай Ганьо и Андрешко – Венци Стефанов! Как тези „бели“ футболисти да се научат да скачат, след като президентът им ги кара да полягват?! Да, също като в онази песен за Тодора, любимата на Венци! Вече толкова години, в толкова случаи...
А си мислехме, че във всяко нещо си има граници...Е, „белият“ бос ни убеждава в обратното. Тръгнал да коментира моралът на другите клубове, напоследък този в ПФК "Левски", без да погледне в собствената си градина. Че на „Герена“ не са светци, е ясно, но и да сипеш похвали по адрес на Стефанов от типа „Евала, каза ли им го“, е трагикомично, пошло и лицемерно. Меко казано, проява на лош, ама много лош вкус...
За кое точно евала, бе, хора?! За любовните закачки с пиринските „орлета“ на „Овча купел“ вчера ли? За „ми-ми“-та и приятелските мачове с Локо София в последните години ли? За кафето за 600 хиляди с Кирил Домусчиев ли, накарало, забележете, футболистите на Славия ДА ИГРАЯТ, а не да лягат на „Герена“ в онзи прословут мач с Везаловия автогол, и съответно последствие да се превърнат в кръводарител на разградчани? За просташките фрази и обиди към журналисти, треньори и специалисти ли? За визията за управление на футбола на шурубаджанашкия принцип „който плаща – той поръчва музиката“?
Нали за такива като Стефанов хората са измислили поговорката „специалист по всичко“, след като феодалът на „Овча Купел“ има свои „виждания“ за играта, често нефутболни, според които треньорите са бутафорни фигурки, т.нар. бушончета и изтривалки. И за капак същият този човек има значимв глас в определянето на дневния ред и вземането на кардинални решения в БФС!
Сега разбрахте ли защо реформата в българския футбол, е като да чакаш от умрял писмо - невъзможна...
|
Пон Апр 18, 2016 2:22 pm |
|
 |
white_job
Орден "Стара Славия"
|
В Русия съм, в Русия съм... Тодора ли полегна или добрата стара Славия
Президентът на Славия Венцеслав Стефанов много обича да хвърля кал по другите. Да говори за полегнали Тодори във Варна и в Стара Загора. Само, че снощи неговите собствени фенове видяха някой полегнал на "Овча Купел" и това определено не беше Тодора.
Беше Славия. Добрата стара Славия. Толкова добра, че май даде едни три точки на Пирин, за да избегнат бараж "орлетата". А гарнирано с един обрат и един солиден коефициент - безценно.
Естествено, точно в този момент и за този мач Венцеслав Стефанов не бе на трибуните. "В Русия съм, в Русия съм..", каза босът на "белите" пред БЛИЦ СПОРТ. Удобно, може би.
Разбира се, ние няма как да твърдим със сигурност дали Славия полегна. Можем само да гадаем и да съдим по това, което виждаме. Можем да съдим по феновете, които викаха "Ку*ви сте" и "Горчиво" по адрес на любимия си отбор. Глупави хора, нали г-н Стефанов? Не разбират от футбол.
Но нито ние, нито те имаме доказателства. Тях трябва да ги разглежда една комисия, водена от един генерал. Само, че тази комисия за толкова години нищо не е свършила. Не, простете, свърши нещо - извади от футбола Стивън Петков, почти съсипа кариерата му, а накрая го обяви за невинен. Но това е друга тема. Тази комисия и сега няма да се сезира, тази комисия и сега няма да разследва нищо.
Снощи Венцеслав Стефанов не бе словоохотлив. Нямаше ги любимите му лафове, нямаше нищо за полегналата Тодора, за Очко-бибочко. Не беше онзи духовит президент на Славия. Защо ли?
Понеже Стефанов каза, че не е гледал мача, нямаше как да го питаме за поведението на защитата през второто полувреме, за поведението на Георги Петков, за най-лесните два гола в кариерата на Мартин Тошев. Не успяваме да питаме и треньора на Пирин Наджи Шенсой защо вместо за мача, говори за това колко много уважава президента на Славия. Косоварят дори не чете вестници и сайтове, ако там няма изказване на Стефанов. Любов ли бе да го опишеш...
Г-н Венцеслав Стефанов, най-учтиво молим да изгледате запис от мача на вашия отбор с Пирин и най-вече второто полувреме. И след това, ако може, да коментирате полегна ли "бялата" Тодора? Или просто всички, които гледахме мача, сме "глупави хора, които не разбират от футбол"?
Г-н генерал, ръководещ комисията по феърплей, молим и вас за същото. Юри СЛАВЧЕВ/БЛИЦ СПОРТ ------------------------------------------------- Чети бе, Дебел!!!! Или пак си в Русия....така ти изнася...остани си там!!!! Освободи Славия от продажната ти душичка!!!!
|
Пон Апр 18, 2016 3:11 pm |
|
 |
Viktor4o_Rs
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Фев 23, 2008 5:40 pm Мнения: 7266 Местоположение: Sofia
|
Най-тъпото е, че заради Тлъстия сега знайни и незнайни комплексари ще се упражняват върху името на Славия и за съжаление ще са прави ... Съмнявам се да вземем победа до края на шампионата или и да вземем, ще е когато няма как да сме дори 4-ти и да играем в Европа. Все пак трябва да бягаме от Европа, няма как ...
|
Пон Апр 18, 2016 5:42 pm |
|
 |
seth
Администратор
Регистриран на: Сря Сеп 24, 2003 4:18 pm Мнения: 13211 Местоположение: SOFIA
|
Президентът на Славия Венцеслав Стефанов нарече "простотии" обвиненията, че отборът му е полегнал за 1:2 срещу Пирин на "Овча купел" в неделя. Част от феновете изпратиха двата отбора с викове "Горчиво".
"Хората, които ни обвиняват в подобно нещо, не разбират нищо от футбол. В противен случай ще са наясно, че нито един отбор от "А" група този сезон не изпада директно. Тези, които мислят с главата, а не със задника си, могат да поразсъждават и защо трябва да им даваме мача сега на "Овча купел", след като ги бихме два пъти в Благоевград. Няма логика. Но болни мозъци колкото искаш", каза Стефанов през "7 дни спорт".
"Психиката на феновете е такава, че един като каже нещо и другите се палят покрай него. Винаги съм мислел, че феновете на Славия са по-интелигентни, дано не ме разочароват. Играчите са притеснени. Докато не се говореше за Европа , всичко беше наред. Сега преплитат краката от напрежение. Никога не съм поставял за цел Европа. Ако стане, ок, но личното ми мнение е, че съставът ни не е обигран. Знам кой бъзика нещата с това полягане, но ще замълча, за да не предизвиквам допълнителни скандали и полемики", завършва Стефанов.
_________________ Зачитам чуждото мнение, но рядко го прочитам докрай.
|
Вто Апр 19, 2016 7:43 am |
|
 |
Петър Дяков
Орден "Стара Славия"
|
_________________ Обичаме ви, бели алкохоли!
|
Вто Апр 19, 2016 8:43 am |
|
 |
white_job
Орден "Стара Славия"
|
seth написа: Президентът на Славия Венцеслав Стефанов нарече "простотии" обвиненията, че отборът му е полегнал за 1:2 срещу Пирин на "Овча купел" в неделя. Част от феновете изпратиха двата отбора с викове "Горчиво".
"Хората, които ни обвиняват в подобно нещо, не разбират нищо от футбол. В противен случай ще са наясно, че нито един отбор от "А" група този сезон не изпада директно. Тези, които мислят с главата, а не със задника си, могат да поразсъждават и защо трябва да им даваме мача сега на "Овча купел", след като ги бихме два пъти в Благоевград. Няма логика. Но болни мозъци колкото искаш", каза Стефанов през "7 дни спорт".
"Психиката на феновете е такава, че един като каже нещо и другите се палят покрай него. Винаги съм мислел, че феновете на Славия са по-интелигентни, дано не ме разочароват. Играчите са притеснени. Докато не се говореше за Европа , всичко беше наред. Сега преплитат краката от напрежение. Никога не съм поставял за цел Европа. Ако стане, ок, но личното ми мнение е, че съставът ни не е обигран. Знам кой бъзика нещата с това полягане, но ще замълча, за да не предизвиквам допълнителни скандали и полемики", завършва Стефанов. Дебел стига бъзика нещата... Колко трябва да разбираш тая проста игра, че да видиш, че отбора ти ( защото това не е нашата Славия) не иска да играе !!! И не, че Пирин ще изпадне, а Славия не трябва да играе в Европа. Пък и да понапълниш гушката и то как... 1:0 първо 1:2 краен, ебаси коефициента !!!! Замълчи поне, не ни прави на идиоти. Да, феновете на Славия наистина са по-интелигентни от теб, тези фенове няма как да изтъргуваш и излъжеш !!!!!
|
Вто Апр 19, 2016 10:09 am |
|
 |
Viktor4o_Rs
Орден "Стара Славия"
|
|
Вто Апр 19, 2016 11:49 am |
|
 |
kober_5bb
Луд за връзване
|
Ще има доста комични мачове до края за 5-то място. Май никой не се натиска за Евро лига - Морето са свили платната, "Ботев" и Локото само скачат, но при първи удобен момент гледат и те да падат. Та "Висша" лига, а?
|
Вто Апр 19, 2016 1:35 pm |
|
 |
White Pride
Луд за връзване
|
Край! Дебелия вдигна кръвното и започва да мисли схеми, как да се окажем 5-ти за да не играем в ЕКТ, при този финал за купата. 
|
Чет Апр 21, 2016 9:22 pm |
|
 |
Viktor4o_Rs
Орден "Стара Славия"
|
Циркът става безподобен  Какво нещо е съдбата - правиш-струваш, лягаш на Пирин, само и само да не си 3-ти, а пустата съдба прави така, че и 4-тото място ще дава евроучастие  Проклетата Европа идва неумолимо, сега не ми се мисли какви циркове ще се спретват, само и само да не сме 4-ти. Шоуто е гарантирано П.С. Пък ако случайно Кинг Велев изчука комунистите на финала, ще ви бъде ли много мъчно, на мен не 
|
Чет Апр 21, 2016 10:43 pm |
|
 |
|