Национален Клуб на Слависта

Форум

Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: Пон Май 12, 2025 12:50 am

Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 23 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3  Следваща
 ВЕНЦИ ВЪН!!! 
Автор Съобщение
Орден "Стара Славия"

Мнение Re: ВЕНЦИ ВЪН!!!
Здравейте не съм писал от една година . Аз бях на мача с Лудогорец и не чух някой фен да псува момчетата , разбира се че те не са виновни всички знаем кои са виновниците . Искам да поздравя един истински ФЕН , който след мача каза истината в очите на свинята с две думи че са мутри той и маджо и да си заминават за Силистра . Евала на това момче не го познавам , но той е голям пич .

Сря Май 18, 2016 1:04 pm
Профил
Орден "Стара Славия"

Баси наглия Дебелак ! :lol:

Тоя е прикрито говедо, няма как да е друго. Само те са толкова нагли и безочливи.
Дебел, признай си !

Сря Май 18, 2016 1:21 pm
Профил WWW
Орден "Стара Славия"
Аватар

Благодаря Ви за достойните думи и откровението, инж.Георгиев! Докато Славия има фенове, като Вас, тя ще продължи да живее, въпреки дългогодишните последователни напъни на сегашните й собственици да я погребат.
Напълно подкрепям ИСТИНАТА, която съдържат Вашите думи и съм готов да я защитя пред всеки, който се опитва да я потъпква и осквернява злонамерено и в защита на долни лични интереси!

Сря Май 18, 2016 2:39 pm
Профил
Орден "Стара Славия"

вън свиньо , Славия не е на мутрите

Чет Май 19, 2016 8:50 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Ето започна свинята :

Венци Стефанов: Това е отговорът на Балджийски към всички малоумници

Sportal.bg намери президента на Славия Венцеслав Стефанов минути след победата на неговия тим с 1:0 като гост над "Левски". Босът на "белите" заяви, че това е отговорът на Борислав Балджийски към всички малоумници, които са се отнасяли лошо с него. Феновете на Славия освиркаха и обиждаха играча по време на последния домакински мач на "белите".

"Голът, който вкара Балджийски, е отговорът му към всички малоумници, които се отнасяха по този начин с него. Поздравявам го него и всички футболисти за днешния успех. Гордея се с момчетата, които се раздадоха до последно. Футболът е такава игра, че рано или късно, когато работиш и се стараеш, всичко се връща.

Тези малоумници, които се пишат фенове на Славия, нямат място на нашия стадион. Това не е само мое мнение, а на цялото ръководство. Все пак има и други хора, които издържат Славия, не съм само аз. Такива като тези привърженици нека ходят на "Герена". Нека всеки си говори каквото иска. Славия вярва и ще продължава да налага младите си таланти. Искам обаче с тази победа да поздравя истинските слависти, които винаги подкрепят тима", заяви Стефанов пред Sportal.bg.

"Чух феновете на "Левски" каква песен пяха по мой адрес. Ще им кажа, че който зло мисли, зло намира. И който гроб копае, сам пада в него. Тези малоумници, които се пишат фенове на Славия, да се преместят на "Герена". Това обаче не означава, че не уважавам "Левски"", добави босът на "белите".

Вън от Славия, лой такава !!!

Нед Май 22, 2016 8:50 pm
Профил
Орден "Стара Славия"

Сикаджийска Свиня!

К'во да го коментираме тоя и безумните му изказвания. Безсмислено е.
Яд ме е само, че тъпите журналисти му дават трибуна и се хихикат с него на циркаджийските му номера, вместо да му задават истински въпроси и да му търсят отговорност. Ама те нали сите са животни, професионалната им етика е първична. Дебелият им го слага в устите, те си го слагат в гъза и се кефат.

Нед Май 22, 2016 9:01 pm
Профил WWW
Орден "Стара Славия"
Аватар

Свинята си е свиня, дори и след победа на Герена :wink:

Нед Май 22, 2016 9:51 pm
Профил ICQ
Пристрастен

Маджо от една година е спрял издръжката на Славия,да стискаме палци да не стане като с. Гигов,ние нямаме никакъв спонсор,крепиме се от тв правата и наемите от пространството на ст.Славия и фирмите на Венци,за съжаление това е положението.Вижте другите отбори как се издържат-затова заложихме на юноши.Доколкото знам Тарханов е в преговори за спонсор от Русия като условиет[color=#408[/color]о беше да играем в Европа-Руснаците бяха поставили условие-руски треньор и европа

Чет Юни 09, 2016 2:25 pm
Профил
Орден "Стара Славия"

Какви пък фирми има Венци?Между другото след последния мач Венци изрично благодари на Маджо.

Чет Юни 09, 2016 2:27 pm
Профил
Пристрастен

Прави сте. ,сикаджии са,но когато поеха отбора след боби григ и станаха шампиони викахме ура, проблемите тръгнаха след убийството на бай Миле който спонсорираше Славия и още АКО ВС хвърли бялата кърпа,кой ще поеме СЛавия като имате предвид че стадионът и парка са собственост на фирмите на Маджо, ДО. Двеили три години и това ще стане,но засега няма желаещи да поемат отбора,има смухове за Благо. Георгиев но няма да е скоро

Чет Юни 09, 2016 7:27 pm
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Темата е заключена, не можете да променяте мнения.   [ 23 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3  Следваща