Автор |
Съобщение |
Viktor4o_Rs
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Фев 23, 2008 5:40 pm Мнения: 7266 Местоположение: Sofia
|
 Re: Венци в атака...
Единственото хубаво от това интервю е, че Дуде явно не са го изгонили и ще играе пак за нас  Иначе другите му простотии ги знаем - феновете били малоумници, играчите ги притеснявало 3-тото място, треньорът залагал на младите без оглед на резултати и цели ... Едни и същи дебилщини, че и Ради сега е нарочил. 
|
Съб Май 07, 2016 2:10 pm |
|
 |
Spiro
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Нед Авг 31, 2003 4:36 pm Мнения: 3897 Местоположение: Sofia
|
"Нищо не искам да кажа на феновете. Тези, които са интелигентни, знаят, че един отбор се гради не за пет кръга. Този отбор го чака прекрасно бъдеще.", каза днес Стефнов https://topsport.bg/bg-football/bate-ve ... vropa.htmlДа, ама ние вече 20 години слушаме Венци как гради нов отбор всеки сезон. А след края на сезона се разпродават най-читавите играчи. И от следващия сезон пак започва старата песен - и така, "Веднъж стомна за вода, два пъти стомна, три пъти..., 10 пъти..., е как да остане здрава тая стомна 20 години, бе, лъжливо овчарче такова! Не, не са виновни нито младите ни играчи (шапка им свалям на момчетата), нито треньорите, а най-малко търпеливите фенове на Славия! Но не можем да бъдем лъгани близо 20 години и да се иска от нас да продължаваме да вярваме, че се гради нов отбор, който ще ни донесе успехи в някой от следващите сезони! Няма как да стане, докато нещо не се промени в управлението и целите на клуба! Няма как да стане само с лъжи и голи обещания, НЯМА КАК!
_________________ СЛАВИЯ Е ЛЕГЕНДА - ДА СТАНЕМ ЧАСТ ОТ НЕЯ - БЕЛИ ШАМПИОНИ !
|
Съб Май 07, 2016 8:23 pm |
|
 |
seth
Администратор
Регистриран на: Сря Сеп 24, 2003 4:18 pm Мнения: 13211 Местоположение: SOFIA
|
Президентът на Славия Венцеслав Стефанов се изказа доста остро по адрес на феновете на отбора, които след домакинската загуба от Пирин нападнаха играчите и ръководството на белите. Днес Славия спечели с 1:0 домакинството си на "Ботев" Пд, а след двубоя Стефанов сподели:
"Доволен съм, но на кой от играта, на к*****e ли? Тия идиоти, които наричаха децата какво ли не... Това са млади момчета, на които трябва да се помага. Аз вярвам в тях. Всички млади дадоха всичко от себе си, играят със сърце и душа.
Ядосан съм, че обиждат момчетата. Няма да простя на тези фенове, които така се отнасяха с момчетата. Нищо не искам да кажа на тези привърженици. Един отбор се гради не за един, два, пет кръга или за един сезон. Сигурен съм, че тези момчета ще полетят, убеден съм. От деца на 17, 18 или 19 години, които сега прохождат във футбола, искаме да са Лео Меси или Кристиано Роналдо. Няма шанс.
Темата "евротурнири" не желая да я коментирам. Не правим сметки и не влизаме в схеми. Ако е дал Господ, ще играем.
Помня, когато дойдоха и Чавдар, и Жужо, цялото това златно поколение. Тогава гледаха като индианци и едва ли не прескачаха релсите на петицата, а после играха в силни европейски отбори", каза Стефанов, който коментира по следния начин дали Славия ще покрие критериите за новия формат на "А" група.
"Славия със сигурност ще отговори повече на изискванията за новия формат на първенството от другите отбори. С изключение на два-три, които наистина са… Някои са богопомазани. Привърженик съм на отбори като Верея и Созопол да участват, защото съм сигурен, че за тях се полагат грижи.
Аз с две ръце съм за ЦСКА, но тук трябва да се разбере коя ЦСКА и кой ще води ЦСКА. За Верея и Созопол ще стане, но е важно какво ще стане с ЦСКА.
Без да има оздравителен план за ПФК ЦСКА и без да има договор за разсрочване с длъжниците, според мен няма да бъдат допуснати в "А" група.
Трябва някой, който ще управлява ЦСКА, да се разбере с НАП, държавата и всички. Не знам дали има такъв, това е работа на хората от ЦСКА. Аз съм с две ръце за ЦСКА и за мен е много важно дали ще участват във Висша лига, Чемпиъншип или там както ще се нарича.
На финала за Купата ще съм за ЦСКА, разбира се", завърши Стефанов.
_________________ Зачитам чуждото мнение, но рядко го прочитам докрай.
|
Пон Май 09, 2016 9:16 am |
|
 |
SaKrAnTo 1913
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пон Авг 27, 2007 5:48 pm Мнения: 4230 Местоположение: София
|
Глупав Дебелак. А глупавите журналя вместо да го питат сериозни неща за обезличаването на клуба, се хихикат с него. Жалка работа. Разбира се, че е фенче на Созопол, Верея и Крива Бара, нали трябва да прави селекция от там, а през сезона да си прави схемите с тях по терените.
Ще го видя какво ще измисли с осветлението, сигурно ще сложи някакви подвижни лампички. Разбира се, ще продаде и млади, и стари, и майка си през лятото, за да продължи агонията и отново да станем свидетели на "градежа" на отбор, което "не ставало за 1,2,5 кръга". "Корифей".
Пон Май 09, 2016 9:29 am |
|
 |
Viktor4o_Rs
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Фев 23, 2008 5:40 pm Мнения: 7266 Местоположение: Sofia
|
Славия ще играе на своя стадион през следващия сезон, увери Венци Стефанов
Президентът на Славия Венци Стефанов надъха футболистите преди двубоя срещу "Лудогорец" в понеделник.
"Какво като са шампион? Не вярвам да ни подценят. Мога да кажа само едно нещо на младите. Това е техният шанс. Да блеснат, да ги видят", обяви Стефанов пред вестник "Стандарт". Босът разкри и че през следващия сезон тимът ще играе в своя дом на ст. "Славия" в "Овча купел".
"Ще направим каквото трябва. Няма да ходим никъде", обяви Венци. Той разкри, че е възможно Дуде Ндонгала да бъде върнат в състава.
"Все още е при нас, но тренира с втория отбор. Зависи дали ще покаже сериозно отношение там. Треньорът ще прецени дали да му даде втори шанс. Дружката му Донел Муказва обаче вече не е наш футболист", обясни още Стефанов.
|
Съб Май 14, 2016 8:32 am |
|
 |
seth
Администратор
|
|
Вто Май 17, 2016 10:50 am |
|
 |
venci_1913
Модератор
Регистриран на: Вто Дек 20, 2005 8:27 pm Мнения: 3452 Местоположение: Sofia
|
Продължава да говори , а не си гледа собствения отбор. Чичо Венци: "Левски" даде мача на Локо, сега Крушарски ще гони облаците над "Герена"Собственикът на Славия Венцеслав Стефанов обвини отбора на "Левски", че е играл симулативно срещу Локомотив (Пловдив). Членът на Изпълкома на БФС се пошегува с финансовия благодетел на "смърфовете" Христо Крушарски, който се занимава с производство на ракети против природното бедствие. "Ние да не сме този с градушките, дето "Левски" сключиха дългогодишен договор с него, защото нямат козирка на новия сектор и да не ги вали и затова му дадоха мача. Сега Крушарски безплатно ще разгонва облаците на мачовете на "Левски", че иначе ще ги намокри всичките", каза Стефанов. https://topsport.bg/slavia/chicho-vents ... erena.html
_________________ Славия София 1913
Венцеслав Стефанов ,Борислав Константинов,Веско Събев ВЪН ОТ СЛАВИЯ СОФИЯ
|
Вто Май 24, 2016 12:22 pm |
|
 |
white_job
Орден "Стара Славия"
|
Лъжлива и продажна свиня !!!! Точно ти ли го каза това, кой на кого се надупил....Смешник !
|
Вто Май 24, 2016 1:14 pm |
|
 |
seth
Администратор
|
Тук са поместили цялото интервю от Тема Спорт. http://www.novsport.com/news1957881_1061.html
|
Вто Май 24, 2016 9:35 pm |
|
 |
Петър Дяков
Орден "Стара Славия"
|
Една продавачка от местния подлез твърди, че преди промените е работила заедно с наш Венци, който тогава бил ченге в народната милиция, нравствения отдел. То си му и личи, отвсякъде. 
_________________ Обичаме ви, бели алкохоли!
|
Сря Май 25, 2016 9:29 am |
|
 |
|