"Микре Юнайтед" - "Славия"
Автор |
Съобщение |
white_job
Орден "Стара Славия"
|
 Re: "Микре Юнайтед" - "Славия"
Тези микренско-етрополски селяци са абсолютни ливади, повече ме притеснява свинята да не се е одупил на джуджето... 
|
Вто Юли 26, 2016 9:50 pm |
|
 |
Spiro
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Нед Авг 31, 2003 4:36 pm Мнения: 3885 Местоположение: Sofia
|
Ивайло Димитров: Този ЦСКА има ли ги всичките трофеи, има ли я славната история? https://topsport.bg/bg-football/ivaylo- ... oriya.html
_________________ СЛАВИЯ Е ЛЕГЕНДА - ДА СТАНЕМ ЧАСТ ОТ НЕЯ - БЕЛИ ШАМПИОНИ !
|
Сря Юли 27, 2016 10:42 am |
|
 |
seth
Администратор
Регистриран на: Сря Сеп 24, 2003 4:18 pm Мнения: 13187 Местоположение: SOFIA
|
Във фен магазина започва продажбата на билети за първия домакински мач на ЦСКА-София от Първа професионална лига срещу отбора на Славия. Срещата е с начален час 21:15 и ще се състои на 29 юли (петък) на стадион "Българска армия".
Цените на билетите са, както следва: Сектор А - 20 лв; Сектор В - 15 лв; Сектор Г - 7 лв; Сектор за гости - 7 лв; ВИП ложа - 130 лв.
Касите на стадиона ще отворят в 14:00 часа в деня на мача, а касата за гости в 19:00ч.
Притежателите на абонаментни карти могат да получат своите покани за срещата от администрацията на ст. "Българска армия", тъй като пластиките все още не са готови.
_________________ Зачитам чуждото мнение, но рядко го прочитам докрай.
|
Чет Юли 28, 2016 8:01 am |
|
 |
Spiro
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Нед Авг 31, 2003 4:36 pm Мнения: 3885 Местоположение: Sofia
|
Чавдар Цветков: ЦСКА не ми е любима тема още от времето, когато бях на терена https://topsport.bg/slavia/chavdar-tsve ... erena.html
_________________ СЛАВИЯ Е ЛЕГЕНДА - ДА СТАНЕМ ЧАСТ ОТ НЕЯ - БЕЛИ ШАМПИОНИ !
|
Чет Юли 28, 2016 9:14 am |
|
 |
seth
Администратор
Регистриран на: Сря Сеп 24, 2003 4:18 pm Мнения: 13187 Местоположение: SOFIA
|
Славия играе с Микре Юнайтед По-подготвени сме, ще ги бием, кани се Божидар Васев от "белите" Феновете на Славия отписват тотално първия мач за новия сезон срещу Литекс-София. Официалният форум на "белите" гъмжи от гневни мнения срещу новия отбор и ръководството на Славия само часове преди сблъсъка. Най-любопитното е, че феновете на "белите" вече измислиха и ново име на отбора на Гриша Ганчев. Те не го наричат нито Литекс, нито ЦСКА, а Микре Юнайтед. Сред най-интересните мнения в официалния форум на Националния клуб на слависта е това на потребител с ник GHP: "Не забравяйте близките отношения на нашето ръководство и Микренския. Почти съм сигурен, че няма да се напъваме и ще загубим, за да бъде провъзгласен мелезът за великия наследник." Иначе в навечерието на сблъсъка халфът на "белите" Божидар Васев се закани на съперника, около който не спира да се вдига шум напоследък. "Смятам, че ние имаме леко предимство предвид, че вече изиграхме два официални мача в Лига Европа, и може да се каже, че дори сме една идея по-подготвени от съперника. За мен участието ни в Европа беше безценен опит. Амбицирани сме да се представим на ниво отново през новия сезон и да се класираме за Лига Европа", заяви Васев пред "7 дни спорт". Бившият футболист на "Ботев" Пд не се нае с коментар срещу кой тим ще играе утре. "Интересен въпрос. Аз гледам отстрани нещата, които се случват в този отбор. Аз съм играл срещу ЦСКА и сега чувството не е по-различно. Сигурен съм, че на стадиона ще има много хора", добави футболистът, който очаква над 10 000 зрители на стадион "Българска армия". Николета Костадинова http://www.7sport.net/7sport/fb_1footbg/d7928_12.htm
_________________ Зачитам чуждото мнение, но рядко го прочитам докрай.
|
Чет Юли 28, 2016 1:28 pm |
|
 |
white_job
Орден "Стара Славия"
|
При коефициент под 1,5 за единицата нищо добро не ни чака. Предвид близките отношения между Маджо и Джуджака всичко си е в реда на нещата. Този бъркоч ОФК Микре трябва да стартира с победа, а какъв по-удобен отбор от Славия на дебелия продажник за начало...
|
Пет Юли 29, 2016 9:50 am |
|
 |
KIRIL
Орден "Стара Славия"
|
Писмото от УЕФА
Скъпи Борислав,
Относно Вашето писмо от дата 20 юли 2016 г. за съжаление трябва да Ви информирам, че УЕФА не може да допусне клуб ПФК Литекс Ловеч до участие в УЕФА Младежка лига през сезон 2016/17 под новото име ПФК ЦСКА-София АД. Тъй като операцията, която се прави между въпросните клубове, не може да бъде считана като една проста промяна на името на клуба, а е съпроводено с редица мерки (т.е. сливане с друг клуб, промяна в собствеността, преместване на седалището от Ловеч до София, т.е. до град на повече от 150 км), което ни кара да считаме, че ПФК ЦСКА-София АД е нов, различен клуб в сравнение с ПФК Литекс. Като такъв ние считаме, че и допускане на ПФК ЦСКА-София АД Младежката лига на УЕФА също би било в противоречие с член 51 ал. (3) от Устава на УЕФА. Затова бихме искали да дадем възможност да се замени ПФК Литекс в Младежката лига на УЕФА от следващия в класирането отбор от младежкия шампионат в съответствие с член 4.07 от Правилника на УЕФА Младежка лига 2016/17 ("Клуб, който не е допуснат до участие в конкурса, се заменя със следващия най-добър в класирането от младежкия шампионат на същата асоциация, отговарящ на критериите за приемане, в този случай списъка на достъп за УЕФА клубни състезания (виж приложение A) и съответно коригирани"). Ние ще бъдем благодарни, ако ни представите до петък, 5 август 2016, клуб, покриващ критериите, който да замени сегашния участник. Благодарим Ви за отделеното внимание по-горе.
Алисдър Бел Главен юрисконсулт / Директор правни въпроси
|
Пет Юли 29, 2016 1:42 pm |
|
 |
KIRIL
Орден "Стара Славия"
|
Нов международен гаф, ФИФА иска цял кашон документи заради португалец
Предупредихме отдавна - всеки опит за международна дейност на хибрида ще води до санкции на ФИФА. Това ще лъсне още днес с отсъствието на новия португалец Давид Шимао от групата на хибрида за мача със Славия. Всеки международен трансфер минава през TMS-системата на световната организация. Така Шимао е заявен там за вписване отдавна. Още преди 9 дни обаче системата отказва да впише португалеца. Причината: Шимао е заявен в клуба с уникалния номер, на който кореспондира Литекс. В молбата обаче се иска той да бъде регистриран в отбор с името ЦСКА-София. От ТМС искат незабавно обяснения от БФС за разминаването. По признание на служителите под Боби Михайлов никога не са били затрупвани с толкова многобройни въпроси от ФИФА. Вчера е бил пратен отговорът с молба за временно разрешение Шимао да бъде картотекиран в хибрида. Отговорът обаче може да се бави минимум една, а според запознати дори 2 или 3 седмици. Независимо дали ще е положителен, или отрицателен. Това е и причината хората на Гриша Ганчев да преустановят издирването на всякакви футболисти от чужбина. Приказките за надцакване от други клубове на трансферните цели на Стойчо Стоилов са прах в очите на хората. Забележете, това е причината вчера хибридът да вземе български нападател. Става въпрос за Милчо Ангелов, който миналата година играеше за Литекс.
|
Пет Юли 29, 2016 1:45 pm |
|
 |
white_job
Орден "Стара Славия"
|
Доста експериментална защита, въпреки това аз съм сигурен, че Буров е следващото откритие ...
СЛАВИЯ: 12. Марио Кирев, 2. Димитър Буров, 6. Александър Бранеков, 15. Петко Христов, 11. Георги Пашов, 27. Емил Мартинов, 7. Борислав Балджийски, 14. Ивайло Димитров, 8. Божидар Васев, 35. Георги Йомов, 9. Сердер Сердеров
Радващо е, че Сергеев го няма поне !
|
Пет Юли 29, 2016 8:03 pm |
|
 |
SaKrAnTo 1913
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пон Авг 27, 2007 5:48 pm Мнения: 4216 Местоположение: София
|
Излезнахме "с чест" от мача, нали Свиньо ? Косъма и Балджийски - престъпници.
Пет Юли 29, 2016 9:50 pm |
|
 |
|