Национален Клуб на Слависта

Форум

Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: Съб Май 10, 2025 1:59 pm

Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 98 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Следваща
 Славия 17 и Славия 19 
Автор Съобщение
Администратор
Аватар

Мнение Re: Славия 17 и Славия 19
Отборът на Славия победи с 5:0 като гост "Спартак" (Пловдив) в мач от втория кръг на Елитната юношеска група до 17 години. С много силен двубой и два гола се отличи 14-годишният Филип Кръстев. Младият талант на "белите" можеше да вкара и още попадения, но при един самостоятелен рейд, при който премина през петима противникови футболисти, пропусна. Също с две попадения и добра игра се отличи и Димитър Стоянов. Един гол вкара и Георги Илиев.

Със същия резултат Берое разби "Спартак" (Плевен). Головете бяха дело на Калоян Петров, Денислав Станчев, Валентин Иванов, Мануел Иванов и Момчил Красенов.

В другите срещи Пирин и ЦСКА завършиха наравно 2:2, "Ботев" 2002 стигна до успех с 1:2 при визитата си на "Марек", Локо (Пловдив) надигра с 2:0 Септември (София). По-рано през деня пък Черно море изненада с 4:2 като гост "Левски", а Монтана спря Лудогорец с 0:0.

1 Берое (Стара Загора) 2 2 0 0 9-2 7 6
2 Черно море (Варна) 2 2 0 0 8-2 6 6
3 "Ботев" 2002 (Пловдив) 2 2 0 0 6-1 5 6
4 ЦСКА (София) 2 1 1 0 10-2 8 4
5 Славия (София) 2 1 1 0 5-0 5 4
6 Лудогорец (Разград) 2 1 1 0 3-1 2 4

Пон Авг 29, 2016 7:38 am
Профил WWW
Орден "Стара Славия"
Аватар

Първи успех за сезона в шампионата до 19 години
Славия спечели с 2:0 гостуването си на Нефтохимик в среща от третия кръг на Елитната юношеска група на България до 19 години, а головете паднаха през втората част на двубоя в Българово. Това е първият успех през новия сезон.
Николай Кечев в 74-ата минута даде аванс в полза на водетия от треньора Ивайло Семерджиев състав, а в добавеното време Марио Йорданов реализира първия си гол с екипа на "белите".

Пон Авг 29, 2016 4:58 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Бранеков няма да играе пет месеца
http://www.pfcslavia.com/pages.aspx?id=1488

Пон Авг 29, 2016 4:59 pm
Профил
Администратор
Аватар

Славия победи с категоричното 4:1 като гост срещу ОФК Пирин (Благоевград) в среща от петия кръг в Елитната юношеска група на България до 19 години.
Цветомир Вачев даде аванс в полза на "белите" в 32-ата минута, но Емилиян Христов изравни четири минути преди почивката.
В 69-ата минута Калоян Кръстев реализира решително попадение за 2:1, а в последните десет минути Христо Тодоров и отново Кръстев фиксираха крайното 4:1.
Това е трети пореден успех за славистите в шампионата. Воденият от треньора Ивайло Семерджиев състав има актив от десет точки на първото място в групата (преди изиграването на всички мачове от кръга).
В шестия кръг "белите" играят у дома срещу Дунав 2010 (Русе). Срещата е на 17 септември от 16.00 часа.

Пон Сеп 12, 2016 12:10 pm
Профил WWW
Орден "Стара Славия"

Играч на Атлетико Мадрид вкара на юношите на Славия

Юношите на Славия до 17 години загубиха с 0:1 от връстниците си от националния отбор на Казахстан в контрола играна на стадиона в квартал Овча Купел. Единственото попадение отбеляза талантът на Атлетико Мадрид Kaшкен Динмухамед от дузпа в 47-ата минута. Гостите бяха по-активният тим през по-голямата част от мача и през второто полувреме можеха да вкарат още попадения, но гредите спасиха "белите".

На срещата присъства президентът на Славия Венцеслав Стефанов, наставникът Александър Тарханов и посланика на Казахстан у нас Темурай Избастин. Националният отбор на казахите е на лагер у нас в Банско. Преди няколко дни отборът игра контрола с Пирин (Гоце Делчев), спечелена с 3:1, а другата сряда ще играе с гръцкия Пансерайкос също в Гоце Делчев.

Сря Сеп 14, 2016 8:30 pm
Профил WWW
Администратор
Аватар

Монтана 19- Славия 19 0:8 (0:4)

0:1 Цветомир Вачев (17), 0:2 Цветомир Вачев (32), 0:3 Йордан Попов (34), 0:4 Цветомир Вачев (36), 0:5 Йордан Попов (52), 0:6 Димитър Савов (68), 0:7 Мартин Величков (75-дузпа), 0:8 Цветомир Вачев (89);

Монтана: Кристиян Иванов, Николай Христов, Денис Петров, Алекс Асенов, Милен Ангелов (Антон Ценков), Денис Пепелярски (Борислав Дамянов), Християн Илиев-капитан, Мартин Лазаров (Владислав Каменов), Марио Благоев, Валентин Лазаров, Пресиян Цветков (Самуил Димитров);
Треньор: Панталей Заков

Славия: Мартин Величков, Димитър Савов-капитан, Мартин Семерджиев, Денис Бучев, Димитър Минков, Фабиен Георгиев (Сашо Сашов), Станислав Маневски (Асен Максимов), Цветомир Вачев, Йордан Попов, Христо Тодоров (Марио Йорданов), Николай Кечев (Александър Енев);
Треньор: Ивайло Семерджиев;

Съдии: Росен Гановски, Венцислав Банчев, Мартин Мачев
Делегат на БФС: Сашо Георгиев

Жълти картони: Владислав Каменов, Алекс Асенов (Монтана);

Монтана, ст. Огоста, официален терен – 100 зрители

1 Славия (София) 7 5 1 1 25-7 18 16
2 "Ботев" (Пловдив) 6 5 0 1 28-6 22 15
3 Локомотив (Пловдив) 7 5 0 2 22-4 18 15
4 ЦСКА (София) 6 5 0 1 14-5 9 15
5 Септември (София) 7 4 1 2 12-8 4 13
6 Лудогорец (Разград) 6 4 1 1 7-3 4 13
7 "Левски" (София) 7 4 0 3 23-9 14 12
8 ОФК Пирин (Благоевград) 7 4 0 3 9-16 -7 12
9 Черно море (Варна) 6 3 0 3 14-13 1 9
10 "Ботев" (Враца) 7 3 0 4 8-8 0 9
11 Дунав 2010 (Русе) 7 3 0 4 10-14 -4 9
12 Верея (Стара Загора) 7 3 0 4 7-11 -4 9
13 Берое (Стара Загора) 7 2 1 4 11-15 -4 7
14 Монтана (Монтана) 7 2 0 5 4-20 -16 6
15 Нефтохимик (Бургас) 7 0 0 7 2-18 -16 0
16 Сливен (Сливен) 7 0 0 7 1-40 -39 0

Пон Сеп 26, 2016 7:54 am
Профил WWW
Орден "Стара Славия"
Аватар

http://www.viasport.bg/18504-%D0%9D%D0% ... 1%8F.html#

От шампиона за миналата година и лидер в настоящето първенство - само един (?) представител! И то - вече състезаващ се при мъжете...

Затова пък синчето на Джамов, което дори не играе професионален футбол, е включено в отбора. :arrow:

Съб Окт 08, 2016 5:14 am
Профил
Администратор
Аватар

Код:
"Ботев" 2002 - Славия, прекратен при 1:1 в 71-ата минута

Мачът в село Катуница не завърши и бе прекратен. Причината все още не е официално обявена. Очаква се решението на БФС.

В 71-ата минута при резултат 1:1, Славия отбелязва гол. Интересното в случая е, че преди това има нарушение на играч на "белите" срещу съперник от "Ботев" 2002 (удар без топка). Страничният съдия е сингализирал, но очевидно главният рефер Иван Пенчев не го е видял и оставя играта да продължи.

Първоначално Пенчев признава попадението на Славия и посочва центъра, но след консултация със своя помощник отсъжда фаул за "Ботев" 2002 и не зачита гола. Отсъдено е нарушение за домакините.

Решението придизвиква недоволство от страна на Славия. И тук следват познати сцени от родната футболна действителност - разправии, сблъсъци, удари между играчи, викове от публиката.

Двама футболисти на Славия - Филип Кръстев и Мартин Михайлов получават червени картони, един е с жълт, играчът на "Ботев" Георги Дянков също е изгонен.

Треньорите Иван Танчовски на "Ботев" 2002 и Цветослав Алтънов на Славия имат свое виждане за ситуацията, но и двамата не знаеха каква е причината за прекратяването на мача.

Очаква се официалния доклад на делегата, както и решението на БФС. Viasport.bg ще продължи да следи случая, очаквайте развитие.

Иначе до 71-ата минута двата тима правят хубав мач. Славия повежда чрез Пиер Пиеров, Пламен Петров прави 1:1.

Цитат:
Иван Танчовски, треньор на "Ботев" 2002 (на снимката):

Ние извършвахме атака, топката беше избита от играч на Славия и падна в средата на терена. Докато топката лети към човек от средата на терена, става удар без топка, за който страничният съдия сигнализира. Но понеже много бързо се разви ситуацията, въпросният състезател овладя и игра напред, а главният съдия не видя сигнала на страничния.

Разви се атаката, гостите отбелязаха гол. Ние поискахме главният съдия да се консултира със страничния. Вратарят на гостите от резервната скамейка удари наш футболист, друг от нашите играчи Георги Дянков защити въпросния потърпевш и удари вратаря без топка, за което впоследствие получи червен картон, а резервният вратар на Славия получи за същото само жълт.

Единият изгонен от Славия, който е стъпил върху крака на наш футболист, получава червен картон, а друг за удар без топка получава втори жълт и респективно червен.

Укротиха се страстите, изгонените бяха излезли от терена и в момента, в който гостите може би очакваха да се поднови играта с център, главният съдия отсъди фаул за нас. Тогава нахлуха резервите, които загряваха зад едната врата, футболистите от скамейката и треньорите на Славия.

В резултат на тези събития главният съдия даде край на мача. Според мен по вина на отбора на Славия. Говорих с делегата и той каза, че отсъждането на рефера е абсолютно правилно - да не зачете гола, да подновим играта с фаул и да изгони тези състезатели. Тоест отсъжданията на съдията са правилни, но не знам причината, поради която е прекратил мача.

Имаше отсъждаия и в едната, и другата посока, при които може да имаме претенции. Аз също имам претенции за игра с ръка на техен състезател в наказателното, за която не беше отсъдена дузпа.

Имаше засади, които бяха пропуснати понеже беше лоша позицията на страничния съдия през първото полувреме. Капитанът им при спряна игра изритва топката, след 5 минути прави груб фаул. Дотук станаха втори жълт и червен, а при сбиването извършва удар и чак тогава му дават втори жълт.

Малко повече станаха картоните за техния капитан. Той трябва да получи директен червен картон за удар, както и резервният им вратар. Аз кунг-фу не бях гледал на живо, но го видях от техния втори вратар.

Но така е преценил съдията. Това не е наша работа. Нашата работа е на терена. Да възпитаваме децата, за да не се стига до тези сцени.

Единственото правилно решение за мен е служебна победа за нашия отбор, защото мачът е прекратен по вина на гостуващия отбор, не по наша вина.

Дали ще имаме 3 точки или не, за мен е без значение. Ще уважа каквото и да е решение. Победата не ме топли. Има кой да ги решава тези неща, има комисии.

До тази ситуация децата и на "Ботев" 2002, и на Славия играха добър футбол."

Цитат:
Цветослав Алтънов, треньор на Славия U17:

"За мен най-главният виновник е съдията (б.а.Иван Пенчев). Според мен той изпусна мача. Не може 20 човека родители или фенове да му подвикват и той да се влияе от тях. Не знам какво се случи.

Става атака, бърза контра, вкарваме гол, той дава сигнал, показва центъра... Видях, че става нещо, отидох, разбутах децата, казах им да не правят глупости. Не оправдавам нито един от моите футболисти за удар без топка, че са се разправяли или че са участвали в мелето. Всеки си изпуска нервите, всеки един човек има някаква граница на търпение.

Филип Кръстев получи директен червен картон. Попитах страничния съдия и той ми каза, че Кръстев е ударил футболист на "Ботев" 2002 без топка. Това е станало може би по време на атаката за гола. Атаката тръгва от Кръстев, той продължава топката с глава и след това има задържане на Филип, удар с глава нарочно в лицето му и след това той е отвърнал на въпросния футболист на "Ботев".

Това е по думите на Филип Кръстев.

Другият червен картон е втори жълт на Мартин Михайлов. Защо е втори жълт, не мога да кажа, не знам.

В мелето за "Ботев" има само един червен картон, а аз не съм сигурен, че само един от техните футболисти налиташе на бой. Да не кажа, че в края вратарят на техния отбор скочи на мен на бой. Цялата публика, всичките родители - един беше с куче, бяха на терена. Всички те ходеха да искат обснение от съдията не е дал нещо си.

Не знам защо прекрати мача. Питах го за гола. Каза ми само, че може да си сменя решението. Отборът на "Ботев" се нареди на центъра, те бяха готови да бият център. Ние бяхме с 9 човека, те с 10. Нареждат се на центъра, а той сложи топката за фаул. Как така няма гол.

Не знам какво решение да очаквам. Мен не ме интересува победата. Нямам представа какво е написал делегата, ние се преоблякохме и си тръгнахме."

Съб Окт 22, 2016 11:18 pm
Профил WWW
Администратор
Аватар

U – 17

10 кръг ФК „"Ботев" 2002” Пд. – ПФК „Славия”

ПО ДОКЛАД

За навлизане на публика, на основание чл.37, ал.1, т.4, б.В, предложение 5 от ДП /2016/2017/ ДК наказва ФК „"Ботев" 2002” Пд. с лишаване от домакинство за три срещи и имуществена санкция в размер на 1875 лева.

За удар на друг състезател, на основание чл. 22, ал.2, б.Г, колонка 4 от ДП /2016/2017/ ДК наказва Георги Павлов Дянков – състезател на ФК „"Ботев" 2002” гр. Пловдив със спиране на състезателни права за 3 срещи.

За удар на друг състезател, на основание чл. 22, ал.2, б.Г, колонка 3 от ДП /2016/2017/ ДК наказва Филип Яворов Кръстев – състезател на ПФК „Славия” гр. София със спиране на състезателни права за 3 срещи.

За самоволно навлизане на терена, на основание чл.34, ал.1, т.5 от ДП /2016/2017/ ДК наказва Николай Чавдаров – треньор на ПФК „Славия” с лишаване от право да изпълнява функции от името на отбора за 1 /една / среща и с глоба в размер на 125 лева.

Секретар ДК:

Вто Окт 25, 2016 11:22 am
Профил WWW
Току що регистриран

Момчета, имам нужда от помощта ви.
Имам информация, че УТРЕ /27.10/ юношите до 19 години ще играят срещу "Ботев" в Коматево от 14ч
Обаче никъде не откривам потвърждение на тая информация. Много ще съм ви благодарен, ако ми кажете дали този мач ще се състои и в колко часа, за да мога да отида и да го отразя.

Сря Окт 26, 2016 6:37 pm
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Темата е заключена, не можете да променяте мнения.   [ 98 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Следваща