Автор |
Съобщение |
valio1996
Луд за връзване
|
 Re: ""Левски"" - Славия
Жалко за така налаганите на сила юноши,обикновено в един нормален отбор играят не повече от 3-4 до по опитните,това момче Кръстев ако ще до края на сезона да играе по 90 Мин съм сигурен че гол на читав отбор в нормален мач няма да вкара,но "води" атаката ни срещу мега слабите рогати...той не е виновен..а дали има ресто срещу мача от пролетта не съм сигурен,ами ако Балджийски не беше уцелил ? Кога ли сме играли насред гейарена до гол за нас?
|
Съб Дек 03, 2016 9:03 pm |
|
 |
SaKrAnTo 1913
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пон Авг 27, 2007 5:48 pm Мнения: 4216 Местоположение: София
|
И аз това се чудех за Калоян. Защо един Китан не получи шанс при нас ?
Никои не може да ме убеди, че 90 мин на Герена играчи като Хичо, Домофона и Балджийски не могат да направят 3 паса на кръст и да си създадат 1,2 положения. А днес и толкова нямаше. И то срещу много много слаб "Левски", който отново реанимирахме.
Омар колко пъти мина центъра ? Бяхме се прибрали отзад и дебнехме, ама какво дебнехме, като бяха умрели, не знам и аз.
Единственото положително днес е, че Кирев не игра.
Съб Дек 03, 2016 11:51 pm |
|
 |
Viktor4o_Rs
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Фев 23, 2008 5:40 pm Мнения: 7266 Местоположение: Sofia
|
Мен Фугата с нищо не ме впечатлява дотук. Даже напротив, напълно се подчинява на простотиите на Венци. Когато излизаш с Кръстев в атака и Янис и Семерджиев в средата, и то на Герена, няма как да не загубиш. Простотиите на Свинята продължават да закопават и клуб, и футболисти, и публика. Най-парадоксалното е, че младок като Йомов, който заслужава да е титуляр, беше оставен резерва, заедно със Сердеров, Домовчийски, Минчев - все креативни и можещи играчи. Не знам дали сме връщали вересии, по-скоро както обикновено резултатите на Венцеславия не са важни, важно е да се налагат насила юноши, които се вижда, че не стават.  Така не се прави, тези момчета трябва да бъдат дадени под наем в по-слаби отбори, където да поиграят, да им се следят изявите и при добро представяне да се върнат тук, където винаги са добре дошли. Като ги пускат насила, загубите ще се трупат, съответно и тяхното самочувствие ще пада и ще приключат.
|
Нед Дек 04, 2016 12:33 am |
|
 |
Петър Дяков
Орден "Стара Славия"
|
Страхлива игра срещу слаб и обезверен съперник. Стомната закономерно се счупи накрая, този път не без помощта и на услужливия рефер.
Ако сравняваме с пролетния мач на Герена, то тогава създадохме - освен гола - три-четири опасни контраатаки с удари, спасени от Йоргачевич, плюс греда на Калоян. Сега говедата почти нямаха положения, докато не останаха с човек повече и въпреки това главно си подавахме в нашата зона, надявайки се на подарък отгоре, както стана в Стара Загора.
_________________ Обичаме ви, бели алкохоли!
|
Нед Дек 04, 2016 5:12 am |
|
 |
white_job
Орден "Стара Славия"
|
 Re: """Левски""" - Славия
Не знам какво сте очаквали от този мач...случи си се точно това, което си е нормално. Надупени яко, безмислено съществуващ отбор в този си вид, с един тъп руснак, който и от Космоса е видно, че не му се седи тук !!! После съдията ни бил виновен. И така да е, никому не е симпатична тази мизерна Славия. Това не е моята Славия, в която се влюбих и ѝ станах фен....това е нещастната Славия, на още по-голям нещастник, който плюе всеки и всичко след поредната загуба на отбора МУ !!!
|
Нед Дек 04, 2016 11:59 am |
|
 |
valio1996
Луд за връзване
|
Този руснак никога няма да го вземат в отбор от първа дивизия различен от Урал в момента,с него или без него,тьпото е че е едно и също каквито и качества да има,ако беше много добър и конвертируем точно при нас щеше да дойде,то и по добри от него нямаме....
|
Нед Дек 04, 2016 9:35 pm |
|
 |
Spiro
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Нед Авг 31, 2003 4:36 pm Мнения: 3885 Местоположение: Sofia
|
"Този руснак" Сердер Сердеров заслужава уважение и благодарност от наша страна. Не само защото е бил капитан на младежкия национален отбор на Русия и не само защото игра със хъс, и отбеляза важни голови за Славия, а и защото "глупавия червен картон" вчера си го изкара в опита си да защити (също като Мартинов преди него) младия си съотборник Петко Христов, който за пореден път бе санкциониран несправедливо от долния и гнусен съдия, който си го беше избрал за жертва за да помага на любимия си син тим...
А това, че иска да напусне тази Славия, която няма никакви амбиции, нито за първенството, нито за Европа, си е просто логично, защото човекът е професионалист и трябва да си опита късмета в някой по-стабилен и палтежоспособен отбор в Русия или в Европа. Да му пожелаем успех!
_________________ СЛАВИЯ Е ЛЕГЕНДА - ДА СТАНЕМ ЧАСТ ОТ НЕЯ - БЕЛИ ШАМПИОНИ !
|
Нед Дек 04, 2016 10:56 pm |
|
 |
Viktor4o_Rs
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Фев 23, 2008 5:40 pm Мнения: 7266 Местоположение: Sofia
|
Манзоро, Сердеров, преди това Ортега, Жу, все едно и също - качествените чужденци бързо разбират за какво става въпрос и в крайна сметка им спада мотивацията и желанието за игра. Така че едва ли те са виновни.
|
Нед Дек 04, 2016 11:26 pm |
|
 |
yamata
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Чет Авг 11, 2005 7:01 pm Мнения: 1488 Местоположение: sofiq
|
 Re: """Левски""" - Славия
Viktor4o_Rs написа: Манзоро, Сердеров, преди това Ортега, Жу, все едно и също - качествените чужденци бързо разбират за какво става въпрос и в крайна сметка им спада мотивацията и желанието за игра. Така че едва ли те са виновни.  Абсолютно.
_________________ N 1
|
Пон Дек 05, 2016 8:44 am |
|
 |
Петър Дяков
Орден "Стара Славия"
|
 Re: """"Левски"""" - Славия
yamata написа: Viktor4o_Rs написа: Манзоро, Сердеров, преди това Ортега, Жу, все едно и също - качествените чужденци бързо разбират за какво става въпрос и в крайна сметка им спада мотивацията и желанието за игра. Така че едва ли те са виновни.  Абсолютно. Това е валидно не само за играчите, но и за наставниците. Класически е случаят с Кано (комуто безсрамникът WC само паметник не е вдигнал, след като го прогони от отбора на живота му), а и след него всички треньори с известно самоуважение напускаха, след като се уверяваха: тук сериозни цели не може да има. И Йешич, и Колев, и Тарханов дори. Оставаха единствено послушковниците и некадърниците, които чакаха да им бъде посочена вратата след някоя негативна серия, за да се превърнат в изкупителна жертва...
_________________ Обичаме ви, бели алкохоли!
|
Пон Дек 05, 2016 8:12 pm |
|
 |
|