Национален Клуб на Слависта

Форум

Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: Пон Май 12, 2025 12:02 am

Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 25 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3
 "Локомотив плд" - "Славия" 
Автор Съобщение
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение Re: "Локомотив плд" - "Славия"
Не можах да гледам мача, но при всички положения хикса с този състав на Лаута си е успех. Това, което ме дразни е, че за пореден път се бутат насила юношки, а на тяхно място има много по-добри и можещи играчи, ама нали не са юноши, защо да ги пускаме ? Твърдо съм за налагането на младия грък на вратата, от репортажа който гледах видях, че извади няколко положения. Него съм готов да изтърпя като прави грешки (защото неминуемо ще прави), но Марио Кирев - не.

Съгласен съм, че за нас си е по-добре да сме във втората осмица поради ред причини. В първата 6-ца ще ядем само бой, а и няма да играем за нищо, във втората осмица поне може и да добутаме до бараж, ама не ми се вярва Дебелия да иска втора година подред евротурнири, той ако искаше, нямаше да ни прати от 4-тото място до борба за оцеляване :wink:

Крайно притеснително е, че Свинята нищо не бутва по стадиона, явно целият сезон ще го изкараме на Васил "Левски". Накрая ще видите, че само ние няма да играем на нашия стадион ...

Чет Дек 15, 2016 7:38 pm
Профил ICQ
Администратор
Аватар

Не съм съгласен, че втората осмица е добра за нас. Атака на евротурнирите през нея със сигурност ще правят Берое, "Ботев" Пд и вероятно (при определено стечение на обстоятелствата) и Черно море. И трите отбора в момента имат по-добри единици от нас и с трите можем да берем ядове. Това автоматично ни вкарва в борбата за оцеляване, която няма да бъде лесна, защото ще има директни елиминации и не може да натрупаш точки и да си къцкаш до лятото на спокойствие.
От друга страна в първата шестица е истината. Там ще срещаме силните отбори, вярно може да има голям срам, но всяка отмъкната точка от фаворитите ще бъде празник и повод за гордост. Отделно интересът към тези мачове ще е по-голям от дежурните 70-80 зрители. И накрая - ще сме спокойни за оцеляването и ще може да се изгради силен отбор за следващото първенство.

Пет Дек 16, 2016 9:51 am
Профил WWW
Орден "Стара Славия"
Аватар

Ако влезем в първата 6-ца, което няма как да стане де, можем да падаме всички мачове докрая и пак да сме 6-ти - демек идеално за Венци и за експерименти с юношки. Ние и да искаме, не можем да станем 4-ти, то можем много да си говорим кое е по-добре, но реалностите са, че е крайно малко вероятно да додрапаме до 6-цата. Ако сме във втората осмица, поне знаем, че щат, не щат, ще играят за да не изпаднат. Що се отнася до изграждане на силен отбор - мигар не си знаем ръководството, какво изграждане, като всеки трансферен прозорец има огромно текучество ? Славия не е нормален клуб, че да очакваме такива неща като визия и мисъл за бъдещето.

Пет Дек 16, 2016 11:31 am
Профил ICQ
Администратор
Аватар

Е, не знам. По-добре да падаме, но играем със силните отбори и пред публика, отколкото да треперим с Нефтохимик, Горна и Верея. После да не се чудим защо няма публика. Пък и Демби няма да е така сладкодумен и ще трябва да прави отбор, който да не го думка който го хване.

Пет Дек 16, 2016 12:12 pm
Профил WWW
Орден "Стара Славия"

Напълно подкрепям мнението на seth -само като играеш със силни противници можеш да израснеш -отделно в втората 8 ще берем ядове и ще треперим до последно с този регламент.........

Пет Дек 16, 2016 8:33 pm
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Темата е заключена, не можете да променяте мнения.   [ 25 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3