Национален Клуб на Слависта
Форум
|
Регистрация •
Въпроси/Отговори
• Търсене • Влез
|
Автор |
Съобщение |
seth
Администратор
Регистриран на: Сря Сеп 24, 2003 4:18 pm Мнения: 13220 Местоположение: SOFIA
|
Аз сега се прибирам и сядам пред телевизора да гледам записите на репортажите. Сега мога да кажа, че това е една резонна победа над слаб противник, с който по стечение на обстоятелствата (вън от футболния терен) имахме отрицателен баланс преди тази среща.
Чета, че Амбарцумян е направил няколко грешки, които ако бяха срещу по- класен противник щяха да костват победата на отбора. Чета също, че Караславов е допуснал да бъде изгонен за два жълти картона- нещо, което не мога да приема за нормално, имайки предвид класата на съперника и статута му на национал.
Колев се разписва във втори пореден мач, Сперанца е направил гол и няколко майсторски отигравания, Благо е надиграл 5 души при отбелязването на гола... Мач, в който трите точки са най- важни, но и бяха задължителни.
Дано продължи победната серия и срещу "Марек" след две седмици...
_________________ Зачитам чуждото мнение, но рядко го прочитам докрай.
|
Нед Авг 28, 2005 9:57 am |
|
 |
Васко
Орден "Стара Славия"
|
bodzhov_zv написа: Аз сега се прибирам и сядам пред телевизора да гледам записите на репортажите.
Къде гледаш репортаж от мача?????
_________________ КОГАТО БЪЛГАРИЯ СТАНЕ
КАТО БЕЛИТЕ СТРАНИ
СЛАВИЯ ЩЕ ПРЕБЪДЕ
|
Нед Авг 28, 2005 10:05 am |
|
 |
seth
Администратор
|
Заръчал съм да ми запишат всички спортни предавания и новини от снощи. Сега ще ги видя какво са направили.
|
Нед Авг 28, 2005 10:12 am |
|
 |
Васко
Орден "Стара Славия"
|
Едва ли ще има репортаж от нашия мач, дори и по БНТ, най-рано днес може да се очаква, вероятно по нова тв.
_________________ КОГАТО БЪЛГАРИЯ СТАНЕ
КАТО БЕЛИТЕ СТРАНИ
СЛАВИЯ ЩЕ ПРЕБЪДЕ
|
Нед Авг 28, 2005 10:17 am |
|
 |
seth
Администратор
|
Аз разчитам на Канал 3, Евроком Пловдив и Телекабел( последните 2 когато става въпрос за Пловдив и Родопите). Но още не съм почнал, чакам да ми мине от Аксепт 
|
Нед Авг 28, 2005 10:52 am |
|
 |
|