Национален Клуб на Слависта

Форум

Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: Пон Май 12, 2025 1:42 am

Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 14 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2
 "Славия" - "Лудогорец" 
Автор Съобщение
Орден "Стара Славия"

Мнение Re: "Славия" - "Лудогорец"
С Калоянчо толкова.

Пон Фев 20, 2017 4:51 pm
Профил WWW
Орден "Стара Славия"
Аватар

Важното е да се налагат юношки, ако ще и в Б група да е :mrgreen: Тараните ни нямат гол от години, но нищо.

Пон Фев 20, 2017 4:52 pm
Профил ICQ
Орден "Стара Славия"

Тънкия пак ръси тъпотии
Венци Стефанов за Петричев: Страшно е, когато селянинът напусне селото, но селото не го напуска
„Доволен съм, момчетата играха и дадоха всичко от себе си. Стана добър мач, пропуснахме да си вземем нашето, а те отбелязаха два гола.”

Това заяви босът на Славия след домакинската загуба с 0:2 от Лудогорец. Венци Стефанов изрази задоволство от съдийството и от представянето на „белите” в мача на „Васил "Левски"”.

„По-опитен отбор са, все пак ние имаме 7 юноши, но аз съм доволен, защото момчетата се бориха. На нашите деца ще им се дава шанс до последно, каквото и да се случи. Докато аз съм в Славия, те ще получават шанс, защото не искам кадрите от школата ни да ходят по села и паланки, а ние да взимаме разни чужденци”, каза президентът на Славия.

„Ако всички мачове, които играят Лудогорец, са така коректни, ще изглежда по друг начин първенството и ще бъде по-интересно. Не ми хареса само резултатът, защото не искам да влизам в личностни полемики. Във футбола се показва всичко на терена. Дай Боже да се свири справедливо. След днешния мач не мога да се оплача от съдийството, а напротив – за първи път имаме такова съдийство на мач с Лудогорец. Виждал съм много грозни сцени.”

За изпълнителния директор на разградчани Ангел Петричев:

„Има някакво нищо, което се изказва! Той не може да ми говори на малко име! Нито е негова работа къде съм бил и какво съм правил! Страшно е, когато селянинът напусне селото, но селото не го напуска. Не се бъркай, където не ти е работата! Защо сме нямали оранжеви топки? Нека да обясня нещо - футболните топки на всички отбори за мачовете ги дават само от БФС, а ние не сме получавали такива и се съобразяваме с правилниците. Той понеже е много велик и си мисли, че може да се изказва по всички въпроси.”

Пон Фев 20, 2017 5:39 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Сега като паднем и от Черно море, съвсем сериозно ще се намесим в борбата за оставане :D Дебелия ще налага децата в Б група.

Пон Фев 20, 2017 5:47 pm
Профил ICQ
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Темата е заключена, не можете да променяте мнения.   [ 14 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2