Национален Клуб на Слависта
Форум
|
Регистрация •
Въпроси/Отговори
• Търсене • Влез
|
Автор |
Съобщение |
Spiro
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Нед Авг 31, 2003 4:36 pm Мнения: 3885 Местоположение: Sofia
|
 Re: "Славия" - "Черно море"
Честита победа! Най-после заслужена радост! Благодаря на момчетата! А аз съм още по-щастлив, защото познах и резултата и първия голмайстор  (А се колебаех кой да пиша между Сердер и Минчев, но заложих на пълна изненада...)
_________________ СЛАВИЯ Е ЛЕГЕНДА - ДА СТАНЕМ ЧАСТ ОТ НЕЯ - БЕЛИ ШАМПИОНИ !
|
Нед Фев 26, 2017 2:46 pm |
|
 |
seth
Администратор
Регистриран на: Сря Сеп 24, 2003 4:18 pm Мнения: 13187 Местоположение: SOFIA
|
Браво, а счупихме и каръка срещу моряците, отдавна нямахме победа над тях.
_________________ Зачитам чуждото мнение, но рядко го прочитам докрай.
|
Нед Фев 26, 2017 4:00 pm |
|
 |
saract
Орден "Стара Славия"
|
Със Сердаров и Иван Минчев ставаме съвсем друг отбор.
|
Пон Фев 27, 2017 11:32 am |
|
 |
SaKrAnTo 1913
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пон Авг 27, 2007 5:48 pm Мнения: 4216 Местоположение: София
|
Гърчето, Семердижев и Калоян са ни най-слабите "деца". С вратарчето ще береме ядове.
Но поне всичките играчи имат желание и наистина си личи едно себераздаване, което няма как да не ми харесва. Както каза и Минчев след мача, "гледаме мач за мач." Дано не трепериме за мястото си в А група и Дебелият да си плаща на НАП, това е. За връщане на стадиона само ще мечтаем явно.
Пон Фев 27, 2017 1:26 pm |
|
 |
saract
Орден "Стара Славия"
|
SaKrAnTo 1913 написа: Гърчето, Семердижев и Калоян са ни най-слабите "деца". С вратарчето ще береме ядове.
Но поне всичките играчи имат желание и наистина си личи едно себераздаване, което няма как да не ми харесва. Както каза и Минчев след мача, "гледаме мач за мач." Дано не трепериме за мястото си в А група и Дебелият да си плаща на НАП, това е. За връщане на стадиона само ще мечтаем явно. Гърчето е на 16 години.Какво искате да е завършен вратар?
|
Пон Фев 27, 2017 1:58 pm |
|
 |
Viktor4o_Rs
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Фев 23, 2008 5:40 pm Мнения: 7266 Местоположение: Sofia
|
Стергиакис е ясно, че е колеблив и ще прави грешки, но аз лично съм готов да го изтърпя. Мисля, че дадохме повече от достатъчно време на Марио Кирев и той не оправда доверието. За Семерджиев, Кръстев и бих добавил Янис също съм съгласен, момчетата просто не са готови за първия отбор, но нали такава ни е безумната политика ...
|
Пон Фев 27, 2017 2:31 pm |
|
 |
SaKrAnTo 1913
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пон Авг 27, 2007 5:48 pm Мнения: 4216 Местоположение: София
|
Никои не очаква на 16-години да е завършен вратар. Въпросът е защо се стига до там, че 16-годишен трябва да ни е титуляр на вратата.
Пон Фев 27, 2017 7:20 pm |
|
 |
kokoto
Познат
|
Чак и мен ме учудиха тоя мач направо не повярвах колко бързо играха и за вратарчето адмирации за 16 годишен играе отлично.Но все пак това в момента е Венцилабия и всичко е за кратко до следващия мач 
|
Вто Фев 28, 2017 4:02 pm |
|
 |
|