Купа на България 2017/2018 - КУПАТА Е БЯЛА!!!
Автор |
Съобщение |
Петър Дяков
Орден "Стара Славия"
|
 Re: Купа на България 2017/2018
Напълно заслужена победа, момчетата се раздадоха докрай. Въпреки че в игрово отношение отстъпваме на съперника и имаме по-слаби резерви, ги надиграхме изцяло. Вярно е, че двубоят не беше нещо особено, но турнирните срещи са повечето такива. Сега ще мислим за финала. А тоя смешен плач, че не ги оставяли да играят... Как пък миналата година ги оставяха. Айде сиктир от простотии. 
_________________ Обичаме ви, бели алкохоли!
|
Вто Апр 24, 2018 9:40 pm |
|
 |
ARES
Напреднал
|
Да припомня на тия от Металик Сопот какво правиха миналата година с Верея ? Аз на тебе ти на мене и кои беше ощетен от далаверата им !?! Защо тогава не пускаха декларации!!! Само БЕЛИТЕЕЕЕ.
|
Вто Апр 24, 2018 9:48 pm |
|
 |
valio1996
Луд за връзване
|
Заслужено,а и всичко се връща,момчетата дадоха всичко от себе си и никои не посрами себе си и клуба си,особено силен мач на шоколаров,не даде на онзи тъмничкия да мръдне и на Влади Узунов особено през второто полувреме,чунчуков си личи че е бил с тежка контузия дълго време и не е играл доста но се раздаде и той,пък головете може да си ги пази за финала
|
Вто Апр 24, 2018 11:01 pm |
|
 |
SaKrAnTo 1913
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пон Авг 27, 2007 5:48 pm Мнения: 4221 Местоположение: София
|
Не знам, моите очи видяха друго. Надиграхме ги игрово, бяхаме по-добрият отбор на терена, но в крайна сметка тези две решения повлиаха на резултата и помрачиха моята радост. Да ни е честит финала, дано бързо забравя този мач.
Вто Апр 24, 2018 11:40 pm |
|
 |
Петър Дяков
Орден "Стара Славия"
|
_________________ Обичаме ви, бели алкохоли!
|
Сря Апр 25, 2018 9:40 pm |
|
 |
perymason
|
Здравейте!
Първо, честито на всички слависти за класирането на финала! Имам нужда от малко помощ. Днес излезе информацията за билетите за финала. От информацията разбирам следното:
"Цени на билетите за фенове на Славия: Сектор "А" - 20 лв. - блок 9, 10 и 11 Сектор "Г" - 10 лв. - блок 44, 45"
Желанието ми е да отида със сина ми и да си купим билети за сектор "А" - блокове 9, 10 и 11. Проблемът идва оттам, че когато вляза в Ивентим, там тези блокове не се продават. За сектор "А" се продават блокове, които са от средата към сектор Б. Тези към сектор "Г" там не се продават.
Оттук и въпросът ми: откъде мога да купя билети за въпросните блокове?
Предварително благодаря за отговора.
|
Пет Апр 27, 2018 8:48 pm |
|
 |
venci_1913
Модератор
Регистриран на: Вто Дек 20, 2005 8:27 pm Мнения: 3451 Местоположение: Sofia
|
Здравейте! Агитката на Славия ще седи в сектор Г, блокове 44 и 45 - По-добре е да заведете сина си там ,а не в сектор А . Не е хубаво да сме пръснати и разделени с огради през А към Г .Билетите за нас ще се продават по време на мача. Ако има промяна ще пиша тук. 
_________________ Славия София 1913
Венцеслав Стефанов ,Борислав Константинов,Веско Събев ВЪН ОТ СЛАВИЯ СОФИЯ
|
Пет Апр 27, 2018 9:42 pm |
|
 |
perymason
|
Благодаря за отговора.
И все пак, бих бил благодарен, ако някой има информация откъде могат да се купят билети за Сектор "А" - блок 9, 10 и 11, да я сподели. В крайна сметка, тези блокове също са определени за слависти и аз едва ли съм единствения, който се интересува от тях. Хората все пак трябва да знаят откъде могат да си купят билети за въпросните блокове. Съмнявам се, че за тях билети ще се продават само и единствено в деня на мача, там на място. Няма логика едната половина на Сектор "А" да си е в нормална продажба още от вчера (тази към сектор "Б"), а за другата, която предварително е определена за слависти, да няма никаква информация.
|
Съб Апр 28, 2018 10:33 am |
|
 |
rzEtw
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Вто Яну 25, 2011 3:10 pm Мнения: 586 Местоположение: Плевен
|
perymason написа: Благодаря за отговора.
И все пак, бих бил благодарен, ако някой има информация откъде могат да се купят билети за Сектор "А" - блок 9, 10 и 11, да я сподели. В крайна сметка, тези блокове също са определени за слависти и аз едва ли съм единствения, който се интересува от тях. Хората все пак трябва да знаят откъде могат да си купят билети за въпросните блокове. Съмнявам се, че за тях билети ще се продават само и единствено в деня на мача, там на място. Няма логика едната половина на Сектор "А" да си е в нормална продажба още от вчера (тази към сектор "Б"), а за другата, която предварително е определена за слависти, да няма никаква информация. Най-вероятно блоковете от сектор "А" за нас ще бъдат пуснати само на касите, за да се избегне закупуването им от говедата. Иначе наистина най-добре е всички да бъдем в 44 и 45 блок на сектор Г - млади, стари няма значение, всички сме слависти. Да отидем, да си подкрепим отбора и да се забавляваме.
|
Нед Апр 29, 2018 10:31 am |
|
 |
valio1996
Луд за връзване
|
Странно,мачът на сезона а никаква активност тук,аз имам две предложения които ни носят на сто процента успех,Димитър везалов като почетен гост на делегацията на Славия и Гошо Петков да пази с мустак...
|
Вто Май 01, 2018 9:21 pm |
|
 |
|