Национален Клуб на Слависта

Форум

Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: Пет Май 09, 2025 2:27 pm

Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 339 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 ... 34  Следваща
 Селекцията - 2018/2019 
Автор Съобщение
Луд за връзване

Мнение Re: Селекцията - 2018/2019
Ооооо, вече почваме да пробираме. Това е добре.

Вто Юли 24, 2018 7:21 am
Профил
Орден "Стара Славия"

Косъма: Арменците ме искаха от 3 месеца

„Доволен съм от избора, който направих. Хората от Арарат показаха, че много ме искат. В последните 3 месеца не спряха да ме търсят. Изпратиха ми оферта още след полуфинала с "Ботев" (Пд) за Купата на България“, разкри доскорошният голмайстор на Славия Ивайло Димитров-Косъма.

„Тогава им казах, че искам да довърша сезона със Славия, след което ще дам отговор. Те не се отказаха, бяха много настоятелни и така се стигна до трансфера ми в Армения“, разказа таранът, цитиран от „Меридиан мач“.

„На 29 години съм, нормално е да помисля за бъдещето си и вече да изляза в чужбина. Знаете, че към това се стремях в последните трансферни прозорци. Целите на Арарат ми допадат, високи са и затова приех. От нас се иска да станем шампион на Армения и да спечелим Купата на страната. Желая успех на Славия в първенството и срещу Хайдук“, завърши Димитров.

Вто Юли 24, 2018 8:54 am
Профил WWW
Орден "Стара Славия"

Представители на два италиански клуба ще наблюдават първия мач от втория квалификационен кръг за Лига Европа между Хайдук и Славия, разбра БЛИЦ. Двубоят в Сплит е в четвъртък.

Скаутите ще следят изкъсо играта на двама от младите футболисти на „белите”. Засега обаче от „Овча купел” не искат да разкриват имената на набелязаните момчета.

„На този етап няма нищо конкретно. Само ще наблюдават. Едва след това можем да говорим за преговори. Всичко зависи от представянето на момчетата”, уточниха нашите източници.

Вто Юли 24, 2018 10:14 am
Профил
Орден "Стара Славия"

Цитат:
Скаутите ще следят изкъсо играта на двама от младите футболисти на белите - Георги Йомов и Андреа Христов. Засега обаче от "Овча купел" не искат да разкриват имената на клубовете, които вече са пратили писмо до столичани кои играчи са в техните планове. Според запознати единият тим е Аталанта.

"На този етап няма нищо конкретно. Само ще наблюдават. Едва след това можем да говорим за преговори. Всичко зависи от представянето на момчетата", уточниха от "Овча купел".

Сря Юли 25, 2018 8:16 am
Профил WWW
Орден "Стара Славия"

Славия близо до трансферна бомба

Участникът в Лига Европа - Славия, е на крачка да осъществи сериозен трансфер в лицето на бившия национал Димитър Рангелов. Това обяви президентът на “белите” Венци Стефанов пред Sportal.bg. За последно нападателят играеше в турския Умраниеспор, където остави отлични впечатления. Рангелов има 40 мача за националния отбор на България.

"Съществува голяма вероятност Митко Рангелов да се върне в Славия. Той е много сериозно момче. Истински мъж и голям славист. Мъжът си остана мъж. Повече футболисти като Рангелов трябва да играят в българското първенство. По този начин ще се вдигне нивото в Първа лига", заяви босът на "белите" пред Sportal.bg.

Нед Юли 29, 2018 12:45 am
Профил WWW
Луд за връзване

В крайна сметка Стефчо Велков продаден ли е и къде...

Сря Авг 01, 2018 11:30 pm
Профил
Орден "Стара Славия"

Вчера тренираше с групата на официалната тренировка преди Хайдук. Срещу Илвес беше на стадиона, но по костюм. Дали е продаден или контузен, никой не ти казва.

Чет Авг 02, 2018 8:04 am
Профил WWW
Орден "Стара Славия"

Най-хубавото нещо е ,че не го пускат да играе.Миналия сезон му беше меко казано безобразен-напълно замести клоуна Кирев в издънването на мачове.

Чет Авг 02, 2018 2:36 pm
Профил
Орден "Стара Славия"

Махай ги тия анимационни герои Милчо и Чунчука бе. Те ако бяха много свят, нямаше Цска и Лудогорец да им покажат изхода.

Те правят всичко друго, но не и да вкарват голове. Те са ужасяващи. Единият ми скъса нервите срещу Илвес, другият го замени подобаващо днес. Накрая пак първият влезе, за да напомни за себе си.

Милчо започва 7-я си сезон като елитен играч и има 15 гола. Чунчука има над 70 мача с "Ботев", Лудогрец, Морето и Славия и има 7 гола ! И тези водят атаката на Славия в Европа ?!?!?!?!?!?!?!?!?! Смях. Вратарят Димитър Иванков има 42 гола, тези общо имат 22.

Не можахме да изчакаме Ради Василев да се оправи. Три класи над тия е. Заги не може да вземе някакъв пробит сърбин, по-зле от тия няма да е. Това е безумие. И чакат всичко на Галин. И днеска Галин му я даде и тоя вратата не оцели. После Йомов я дава на другия, тоя стреля във вратаря.

Косъм, извинявай ! Как не можеше да се изчака още 2 седмици бе. Ей, не може да е истина това, което трябваше да изтърпим...

Чет Авг 02, 2018 10:02 pm
Профил WWW
Пристрастен

И кой предлагаш да вземем за без пари? Че то и Витоша Бистрица дават повече пари от нас.
Момчета, на всички ни се иска да имаме повече класни футболисти, но докато Венци е начело ще бъде така. Цяло чудо е, че спечелихме купата и играем на такова ниво. Може би един ден и ние ще имаме амбициозен президент, но засега това е действителноста и не трябва да се сърдим на момчетата. Показват голямо израстване, желание за победа и въпреки натрупаната умора не се предадоха, а се бориха докрай. Всеки един от отбора, спечелил купата е достоен за уважение и за мен лично това няма да се промени.

Чет Авг 02, 2018 10:55 pm
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Темата е заключена, не можете да променяте мнения.   [ 339 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 ... 34  Следваща