Национален Клуб на Слависта

Форум

Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: Пет Май 09, 2025 2:42 pm

Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 339 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16 ... 34  Следваща
 Селекцията - 2018/2019 
Автор Съобщение
Администратор
Аватар

Мнение Re: Селекцията - 2018/2019
Вчера Рангелов слезе от автобуса заедно с момчетата и беше неотлъчно до техническите лица и разговаряше оживено с тях. Май скоро ще облече бялата фланелка. Дано запазим и Галин и можем да се надяваме на нещо позитивно и тази година.

Пет Авг 03, 2018 10:27 am
Профил WWW
Орден "Стара Славия"
Аватар

Чунчуков откакто е в Славия е абсолютен длъжник на отбора, дано се стегне. Според мен Загорчич сбърка вчера, че го пусна титуляр. Милчо Ангелов пропусна 100 % положение, но и много по-големи футболисти са правили къде по-големи пропуски. Дано се върне Митко Рангелов, и двамата ще растат много покрай него.

Пет Авг 03, 2018 1:46 pm
Профил ICQ
Модератор
Аватар

Димитър Рангелов: С радост бих се върнал в „Славия“

Нападателят Димитър Рангелов призна, че с радост би се завърнал в „Славия“, но все още не знае къде ще продължи кариерата си. 35-годишният стрелец е желан от родния си клуб, но сам призна, че му предстои пътуване до Истанбул, където ще води преговори с бившия си отбор „Юмраниеспор“. Ако нещата не се развият добре, ще подпише с "белите".

„Ще видим, засега не е напълно ясно бъдещето ми. Предстои ми едно пътуване до Турция, до Истанбул, до предишния ми клуб. В преговори сме, ако не се развият добре нещата, с радост ще се върна. Ако мога да помогна с нещо на тези момчета да израснат още повече и да ходят в чужбина да играят голям футбол“, заяви Рангелов пред БНР.
Нападателят изгледа от трибуните на ст. "Васил "Левски"" загубата на „Славия“ с 2:3 от „Хайдук“ (Сплит).

„Мачът беше много приятен за гледане. Аз съм изненадан, че отборът на „Славия“ стои така добре на терена. Жалко, че не можаха да си вкарат положенията, както и в първия мач. Можеше да направят и нещо повече.

Най-вече не им достигна опит, както и малко повече спокойствие в някои отигравания, но това ще си дойде с времето. Както виждаме, повече момчета са на 20-21-22 години. Съжалявам, че „Славия“ не се класира. Аз съм българин преди всичко. Съжалявам и за „Лудогорец“, но това е футболът. Малко или много знаем, че „Хайдук“ е класа. Видя се и на терена. Държаха повече топката, опитваха се да правят това, което ние не можахме да направим и мисля, че заслужено продължават напред“, добави нападателят.
http://bnr.bg/post/101003549/dimitar-ra ... l-v-slavia

Венцеслав Стефанов ,Борислав Константинов,Веско Събев ВЪН ОТ СЛАВИЯ СОФИЯ

Пет Авг 03, 2018 3:53 pm
Профил
Администратор
Аватар

Борим се с отбор от втора турска лига за наш юноша. Той се колебае и ще се върне, ако там не се получат нещата. За какви стандарти изобщо говорим..... Не ни предпочитат пред четвъртодивизонен немски клуб - Кемницер, пред втородивизионен турски клуб . Юрманиеспор….

Пет Авг 03, 2018 4:49 pm
Профил WWW
Модератор
Аватар

За съжаление с тези ниски заплати никой не иска да дойде да играе за нас . Изпускаме добри футболисти ,но такава е политиката на президента .. Иван Минчев в държавния отбор на Берое ще взима 8000 ?,а при нас е бил на 3000 .Вчера ми беше гадно за пропуска на Милчо Ангелов , но кой нападател ще дойде да играе при тези ниски заплати с този президент . Затова гласувах ,че Заги е добър тренъор , защото с тези млади момчета и доста скромен бюджет показаха добри игри.

Венцеслав Стефанов ,Борислав Константинов,Веско Събев ВЪН ОТ СЛАВИЯ СОФИЯ

Пет Авг 03, 2018 4:55 pm
Профил
Пристрастен

venci_1913 написа:
За съжаление с тези ниски заплати никой не иска да дойде да играе за нас . Изпускаме добри футболисти ,но такава е политиката на президента .. Иван Минчев в държавния отбор на Берое ще взима 8000 ?,а при нас е бил на 3000 .Вчера ми беше гадно за пропуска на Милчо Ангелов , но кой нападател ще дойде да играе при тези ниски заплати с този президент . Затова гласувах ,че Заги е добър тренъор , защото с тези млади момчета и доста скромен бюджет показаха добри игри.

Абсолютно вярно, само малка корекция на валутата - Минчев взима горе-долу толкова, само че в евро.
При Коце Велков положението е подобно - 2500 в Славия срещу 6-7000 евро в четвърта дивизия на Германия.
При тези заплати не можем да сме конкурент с никой, нито имаме шанс да привлечем други играчи, освен свободни агенти. Затова купата и успешните игри за УЕФА и първенството до този момент са доста голямо постижение, както на самите футболисти, така и на треньорсия щаб.

Пет Авг 03, 2018 6:25 pm
Профил
Орден "Стара Славия"

Не мога да не се съглася с SaKrAnTo 1913 за Милчо и Чунчука.Разбираме ,че няма пари ама тези двамата са ужас и безумие-в сравнение с тях косъма е като Ибрахимович....В тази връзка как може да го продадът точно преди мачовете в Европа?Да играеш без централен нападател и да очкваш да побеждаваш е направо безумно.Ясно е ,че на Митко не му се прибира при жената и децата така ,че дано да не му се уредът нещата в Турция и да дойде и тогава ако Галин остане мисля ,че ще бъдем супер.

Пет Авг 03, 2018 6:51 pm
Профил
Администратор
Аватар

Не съм съгласен зца Чунчуков. Беше замесен в пряко и на 100% в три от головете в Пловдив. Той действа от втора линия, не е типичен таран и броят на головете не е толкова важен, колкото създадените положения. А човекът създава такива повече от всеки друг. Ако Тошо Праматаров беше пред него или примерно Колев, щеше да има поне 10 гола в тези 7 мача досега.

Пет Авг 03, 2018 8:03 pm
Профил WWW
Администратор
Аватар

рони написа:
venci_1913 написа:

Абсолютно вярно, само малка корекция на валутата - Минчев взима горе-долу толкова, само че в евро.
При Коце Велков положението е подобно - 2500 в Славия срещу 6-7000 евро в четвърта дивизия на Германия.
При тези заплати не можем да сме конкурент с никой, нито имаме шанс да привлечем други играчи, освен свободни агенти. Затова купата и успешните игри за УЕФА и първенството до този момент са доста голямо постижение, както на самите футболисти, така и на треньорсия щаб.

Ами, тъпи момчета. Ако бяха останали 1 месец повече, щяхме да отстраним Хайдук, а дори и да не бяхме, щяха да се пласират на много по-високи заплати в много по-добри отбори.

Пет Авг 03, 2018 8:08 pm
Профил WWW
Орден "Стара Славия"

Чунчуков е племенник на Гошо. Всичко е ясно.

Пет Авг 03, 2018 8:21 pm
Профил WWW
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Темата е заключена, не можете да променяте мнения.   [ 339 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16 ... 34  Следваща