Автор |
Съобщение |
venci_1913
Модератор
Регистриран на: Вто Дек 20, 2005 8:27 pm Мнения: 3448 Местоположение: Sofia
|
 "Славия" - "Етър" (Вт)
17.03.19 17:30
Мач без значение и за двата отбора . Знае се кой в коя група ще бъде и евентуално ще спорим с тях за 7мото място . Най-важното е ,че ще играем на ЛАМПИ на нашия стадион.
_________________ Славия София 1913
Венцеслав Стефанов ,Борислав Константинов,Веско Събев ВЪН ОТ СЛАВИЯ СОФИЯ
|
Нед Мар 10, 2019 3:52 pm |
|
 |
Haide Belite
Орден "Стара Славия"
|
 Re: "Славия" - "Етър" (Вт)
Хубаво е, че Георги Йомов се завърна в игра!
|
Нед Мар 10, 2019 6:39 pm |
|
 |
Петър Дяков
Орден "Стара Славия"
|
Мачът е от много по-голямо значение за нашия отбор, тъй като е важно да запазим 8-то място и евентуално да го задържим след първия етап от плейофите. Още по-важно е да спечелим най-после след трите поредни неприятни загуби за първенство от този съперник...
_________________ Обичаме ви, бели алкохоли!
|
Нед Мар 10, 2019 7:37 pm |
|
 |
venci_1913
Модератор
|
Според мен няма значение дали сме 8 или 9 , защото така или иначе ще играем на кръст . Ако искаме да се борим за ЛЕ трябва да успеем да победим ,който и да е между Локо , Етър и Враца
|
Нед Мар 10, 2019 7:49 pm |
|
 |
seth
Администратор
Регистриран на: Сря Сеп 24, 2003 4:18 pm Мнения: 13185 Местоположение: SOFIA
|
venci_1913 написа: Според мен няма значение дали сме 8 или 9 , защото така или иначе ще играем на кръст . Ако искаме да се борим за ЛЕ трябва да успеем да победим ,който и да е между Локо , Етър и Враца Със сигурност сме в група Б на плейофите и се разминаваме със сигурност с Етър и Верея. Няма как да се смъкнем на десетото място, защото с "Ботев" Вр имаме положителен баланс. Осмото място е важно за програмата. Доста по-добра е тази на осмия отбор. Като гледам оставащите мачове, май ще играем със Септември, Локо Пд и Дунав или Витоша. С "Ботев" вр ще се разминем, освен, ако не направят чудо в Пловдив, което силно ме съмнява. Лудогорец - Септември Дунав - Черно море "Ботев" Пд - "Ботев" Вр Витоша - Локо Пд
_________________ Зачитам чуждото мнение, но рядко го прочитам докрай.
|
Нед Мар 10, 2019 11:08 pm |
|
 |
SaKrAnTo 1913
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пон Авг 27, 2007 5:48 pm Мнения: 4214 Местоположение: София
|
Лампи Всички на стадиона...
Нед Мар 10, 2019 11:16 pm |
|
 |
venci_1913
Модератор
|
seth написа: venci_1913 написа: Според мен няма значение дали сме 8 или 9 , защото така или иначе ще играем на кръст . Ако искаме да се борим за ЛЕ трябва да успеем да победим ,който и да е между Локо , Етър и Враца Със сигурност сме в група Б на плейофите и се разминаваме със сигурност с Етър и Верея. Няма как да се смъкнем на десетото място, защото с ""Ботев"" Вр имаме положителен баланс. Осмото място е важно за програмата. Доста по-добра е тази на осмия отбор. Като гледам оставащите мачове, май ще играем със Септември, Локо Пд и Дунав или Витоша. С ""Ботев"" вр ще се разминем, освен, ако не направят чудо в Пловдив, което силно ме съмнява. Лудогорец - Септември Дунав - Черно море ""Ботев"" Пд - ""Ботев"" Вр Витоша - Локо Пд Точно това ми е мисълта и на мен . Ще играем в една група с Локо , Дунав , Септември или Витоша , а ние ще сме първи или втори в нашата четворка и ще играем на кръст с Етър или втория от тяхната група (след изиграването на мачовете в нашата четворка) .Водим с 10 точки пред третия в нашата група , което почти сигурно ще направи така ,че да се борим за 7мото място , което ще ни даде шанс да спорим за плейоф . Ще имаме 6 мача , в които трябва да вземем малко точки ,за да си гарантираме да сме от първите два отбора . От четворките , които се оформят първите 2 ще се борят за 7 място даващо право да играем с отбор от първата шестица . Малко по-съкратено го написах и явно не сте ме разбрали . Затова казвам ,че няма значение дали ще сме 8 или 9 ,защото почти сигурно ще сме в борбата за 7мото място.
|
Нед Мар 10, 2019 11:45 pm |
|
 |
Петър Дяков
Орден "Стара Славия"
|
Осмото място според мене е важно, защото така ще получим предимство да сме домакини във втория мач на елиминациите (срещу "Ботев" Вр, а и срещу Локо Пд -ако случайно успеят да елиминират Етър). Освен това, програмата на водачите в групите е по-лесна, защото започва с два поредни мача на собствен терен.
_________________ Обичаме ви, бели алкохоли!
|
Пон Мар 11, 2019 5:02 am |
|
 |
seth
Администратор
Регистриран на: Сря Сеп 24, 2003 4:18 pm Мнения: 13185 Местоположение: SOFIA
|
След като Витоша разби Берое, вече станаха ясни групите на 75%
Група А: Етър, Витоша, Верея Група Б: Славия, Септември, Дунав
Остава да се изясни как ще се разпределят Локо Пд и "Ботев" Вр.
_________________ Зачитам чуждото мнение, но рядко го прочитам докрай.
|
Пон Мар 11, 2019 8:21 pm |
|
 |
ghp
Орден "Стара Славия"
|
В Б група трябва да ги бием всички наред.Дано няма отпускане и тото.
|
Пон Мар 11, 2019 10:22 pm |
|
 |
|