Re: Селекцията - 2018/2019
Автор |
Съобщение |
seth
Администратор
Регистриран на: Сря Сеп 24, 2003 4:18 pm Мнения: 13183 Местоположение: SOFIA
|
 Re: Селекцията - 2019/2020
Димитър Велковски влезе в идеалния отбор на първа лига за сезона, пък търсим ляв бек?! Освен работата в защита, той даде и двуцифрено число асистенции само в първенството. Дали има интерес към него или заги го иска в номиналната му роля на ляв външен халф? https://gong.bg/bg-football/parva-liga/ ... iga-544916
_________________ Зачитам чуждото мнение, но рядко го прочитам докрай.
|
Пет Юни 28, 2019 10:17 pm |
|
 |
Петър Дяков
Орден "Стара Славия"
|
Добре е да имаме поне по двама играчи на даден пост, понеже няма да се опазим от контузии и наказания. Ето, още първия мач започваме без трима наказани футболисти.
При юношите има две-три момчета, които могат да се включат в отбора, но не е зле да вземем и нещо по-опитно.
_________________ Обичаме ви, бели алкохоли!
|
Съб Юни 29, 2019 3:14 am |
|
 |
white eagle
Орден "Стара Славия"
|
В тази връзка, защо с лека ръка освободиха Буров? Мисля че щеше да бъде идеален дубльор на Велковски!
|
Съб Юни 29, 2019 10:29 am |
|
 |
seth
Администратор
|
Петков и Чунчуков са наказани за първия мач, а Шоколаров е наказан за 3 срещи. Единствено Чунчуков не знам как ще бъде заместен - Мицански още е контузен, а като нападатели номинално са определени само те двамата.
|
Съб Юни 29, 2019 12:10 pm |
|
 |
Spiro
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Нед Авг 31, 2003 4:36 pm Мнения: 3881 Местоположение: Sofia
|
Димитър Велковски си е супер, но миналия сезон пропусна много важни срещи заради контузии. Затова се търси достоен заместник на левия бек, иначе ще караме по "Шоколаровски" и тая година.
Надявам се Емо Стоев да е напълно възстановен до началото на шампионата. Той ще може да влезе в ролята на централен нападател, ако няма друг /навремето при юношите той си беше централен, а после го преквалифицираха на крило/.
_________________ СЛАВИЯ Е ЛЕГЕНДА - ДА СТАНЕМ ЧАСТ ОТ НЕЯ - БЕЛИ ШАМПИОНИ !
|
Съб Юни 29, 2019 12:22 pm |
|
 |
seth
Администратор
|
Направи ми впечатление, че в нито една от проверките не влезе Ертан Томбак.
|
Съб Юни 29, 2019 12:30 pm |
|
 |
Spiro
Орден "Стара Славия"
|
seth написа: Направи ми впечатление, че в нито една от проверките не влезе Ертан Томбак. Томбак лекува контузия, получена в началото на лагера в Банско...
|
Съб Юни 29, 2019 12:32 pm |
|
 |
SaKrAnTo 1913
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пон Авг 27, 2007 5:48 pm Мнения: 4212 Местоположение: София
|
Славия готви изходящ трансфер
Славия може да се раздели с един от титулярите си, съобщава вестник "Тема Спорт". "Белите" готвят изходящ трансфер, но засега не разкриват повече подробности. Става въпрос за клуб от чужбина, който се очаква в най-скоро време да излезе с конкретно предложение.
Сред играчите, които може да бъдат продадени, са вратарят Антонис Стериакис, Янис Карабельов, Цветелин Чунчуков и Радослав Кирилов. Най-вероятно един от тях ще бъде продаденият в най-кратки срокове футболист.
Босът на Славия Венци Стефанов е бил категоричен, че няма да спира развитието на никого при оферти от чужбина.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Класика.
Съб Юни 29, 2019 12:36 pm |
|
 |
Viktor4o_Rs
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Фев 23, 2008 5:40 pm Мнения: 7266 Местоположение: Sofia
|
Ако направим някаква равносметка по постове:
Откъм вратари - много добре . Гошо ВековенЪ, Георги Георгиев и Стергиакис. Ако продадем последния, няма да е лошо.
Десен бек - зле. Освен Томбак, не се сещам кой друг може да играе там, евентуално да преквалифицират Шоколаров, Патев или Попадийн.
Ляв бек - зле. Освен Велковски, наистина нямаме никой там. Не знам Виячки, който е на проби, какъв точно защитник е и дали може да помага по бековете.
Централни защитници - доста добре, поне откъм бройка. Гамаков, испанчето, Патев, Андреа Христов се завръща, евентуално Виячки.
Дефанзивни халфове - добре сме, поне откъм бройка. Янис, Дюлгеров, Шоколаров, Попадийн, Узунов също е пускан от Заги като опорен.
Градивни халфове, тип плеймейкър - зле. Освен Тасевски (който е на години) и евентуално Влади Узунов, не виждам други такива в отбора.
Ляво крило - много добре. Ради Кирилов и Емо Стоев са повече от добре тук. Приемаме, че Емо Стоев може да играе и зад нападателя, освен вляво.
Дясно крило - неособено добре. Не виждам конкуренция на Йомов тук.
Нападатели - много зле. Зависим изцяло от Чунчуков. Мицански не се знае кога ще се възстанови и в какво състояние ще е, ако беше здрав е съвсем друго. Чета, че това момче Росен Кръстев не е лошо, но все пак не го познаваме какво може.
Признавам, че някои от младоците от школата не знам на какви постове играят, но честно казано не мисля, че биха били нещо повече от резерви за 20 минути максимум. Не съм ентусиазиран относно селекцията ни, но хубавото е, че поне се познават и ще сме един от най-споените отбори в първенството, без излишно текучество. При евентуална продажба на Чунчуков и/или Ради Кирилов, напред нещата стават катастрофално зле.
|
Съб Юни 29, 2019 7:04 pm |
|
 |
Spiro
Орден "Стара Славия"
|
Viktor4o_Rs написа: Ако направим някаква равносметка по постове: Гледах всички контроли /без Поморие/ и бих добавил следното: Десен бек: В повечето контроли на тази позиция игра Попадийн и се справи много добре. Иначе бих предпочел Томбак. Хоя Ким също може да влезе във форма. Патев също е вариант. За Славчо знаем - дано не се стига пак до него. Градивни халфове, тип плеймейкър: Тасевски е за предпочетане, но той лекува контузия и почти не участва в контролите. Мисля, че Шоколаров най-му допада тази роля и се справя доста добре. Не забравяйте и Шполярич, който когато е напълно здрав, има какво да покаже. Иначе от младите ще се разчита на Филип Кръстев и Мартин Атанасов. Ляво крило: Освен споменатите Ради Кирилов и Емо Стоев, за този пост амбициозно напира и младият Христо Иванов. Дясно крило: Освен Йомов, отдясно се пуска и младия Димитър Стоянов. Всичките ни леви крила могат да играят и отдясно, плюс Томбак и Попадийн. Не мисля, че има проблем. Нападатели: Освен утвърдените Мицански и Чунчуков, на този пост може да играе и Емо Стоев, а тук напират и младите Димитър Стоянов и Росен Кръстев. Все ще се справим някак. Съгласен съм, че ще е катастрофално сега да се лишим от услугите на някои основни играчи, като Кирилов и Чунчуков.
|
Съб Юни 29, 2019 10:18 pm |
|
 |
|