Автор |
Съобщение |
venci_1913
Модератор
Регистриран на: Вто Дек 20, 2005 8:27 pm Мнения: 3431 Местоположение: Sofia
|
"Славия" - "Франкенщайн"
28.07.19 Неделя от 21:00 . Очаквам да има някаква договорка между кръглия и селския . Най-вероятно ще сме домакини на "Васил "Левски"" , но още не се знае ...
_________________ Славия София 1913
Венцеслав Стефанов ,Борислав Константинов,Веско Събев ВЪН ОТ СЛАВИЯ СОФИЯ
|
Пет Юли 19, 2019 9:56 pm |
|
|
Viktor4o_Rs
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Фев 23, 2008 5:40 pm Мнения: 7266 Местоположение: Sofia
|
Re: "Славия" - "Франкенщайн"
Защо уговорка, ако Стергиакис играе, не е нужно да има никаква договорка. Всъщност точно срещу тях му беше единственият силен мач през последните години. Но силно се съмнявам да го повтори.
|
Пет Юли 19, 2019 10:03 pm |
|
|
venci_1913
Модератор
|
Съгласен съм ,че Стергиакис е много слаб вратар и прави страшни грешки , но ГМО-то в момента не са нищо особено и си мисля ,че ще си подсигурят победата , за да не изостават от Лудогорец.
|
Пет Юли 19, 2019 10:11 pm |
|
|
Петър Дяков
Орден "Стара Славия"
|
Франкенщайн е създателят на чудовището, не самото то... Нещо наблюдавам охлаждане на взаимомутренските връзки напоследък, пък да видим.
_________________ Обичаме ви, бели алкохоли!
|
Съб Юли 20, 2019 1:14 pm |
|
|
SaKrAnTo 1913
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пон Авг 27, 2007 5:48 pm Мнения: 4129 Местоположение: София
|
Ако гръка ще пази, наистина няма нужда от тото. Вярно, че на Армията направи най-силния си мач за нас, но съм сългасен с Бодуров, който след мача каза, че Стергиакис е обядвал с Господ. Очаквам загуба, нищо повече. Жалко, че на стадиона пак ще сме 200 човека...
Съб Юли 20, 2019 1:46 pm |
|
|
ghp
Орден "Стара Славия"
|
Не съм вярвал ,че от Портиера може да има по-слаб вратар но гръка е безкраен ужас.Ако пази сигурна загуба.
|
Съб Юли 20, 2019 3:54 pm |
|
|
SaKrAnTo 1913
Орден "Стара Славия"
|
Абе не знам дали може да е по-слаб от Закачалката. Все пак гръкът поне е млад, може да се развие в един момент. Докато ония беше тотал щета, правеше дузпи за "добро утро", абсолютно завършен олигофрен.
Съб Юли 20, 2019 6:36 pm |
|
|
venci_1913
Модератор
|
Люпко Петрович застава начело на ГМО-то
|
Нед Юли 21, 2019 12:52 pm |
|
|
seth
Администратор
Регистриран на: Сря Сеп 24, 2003 4:18 pm Мнения: 13067 Местоположение: SOFIA
|
Преди Люпко беше консултант на Митов, сега Митов ще е помощник на Люпко. Голяма рокада, няма що. Ако е вярно, че футболикстите бойкотират сърбина, това е супер новина за нас. Мисля си обаче, че мачът ще е труден. С 1 точица са от началото на сезона, предстои им домакинство на Осиек, които взеха Манце за 1 млн евро. Хърватите в последните 2 седзона имат 6 гостувания и савмо 1 загуба в Европа. Общо взето оцапват пейзажа при домакинствата. Мисля, че резултатът в четвъртък няма да е благоприятен за Литекс и ще се хвърлят здраво. В това е и нашият шанс да ги накажем. Разбира се, Стерякис може да влезе този път в ролята на докктор хаус и да ги реанимира. Всеки резултат бих приел, стига да излязат на терена тези, които са във форма в момента, без парашутисти в състава. Не виждам причини мачът да не е на нашия стадион, въпреки че на Националния ми е далеч по-удобно. Доста тъп час за начало на мача - 21 часа. Това ще отблъсне много хора, особено тези, които идват семейно на мачовете. Не вярвам някой да си помъкне децата в полунощ. Час като за дискотека, не за мач...
_________________ Зачитам чуждото мнение, но рядко го прочитам докрай.
|
Нед Юли 21, 2019 10:41 pm |
|
|
SaKrAnTo 1913
Орден "Стара Славия"
|
Окончателно: Славия приема ЦСКА-София на своя стадион
Славия ще посрещне ЦСКА-София у дома, потвърдиха от Спортно-техническата комисия към Българския футболен съюз. Двубоят е от третия кръг на efbet Лига и ще се проведе на 28 юли (неделя) от 21.00 часа на стадион "Славия".
Повече подробности около организацията на мача ще бъдат оповестени в следващите дни.
Припомняме, че през миналото първенство Славия прие червените на стадион "Васил "Левски"".
Вто Юли 23, 2019 6:03 pm |
|
|
|