Автор |
Съобщение |
Spiro
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Нед Авг 31, 2003 4:36 pm Мнения: 3881 Местоположение: Sofia
|
 Re: БЛАГОДАРИМ ТИ, ЗАГИ!
"Другата важна новина от "Борисовата градина" е, че спряганият за овакантения от Стамен Белчев пост Златомир Загорчич със сигурност няма да бъде новият старши треньор на ЦСКА."
Заги е отказал на тирето!
_________________ СЛАВИЯ Е ЛЕГЕНДА - ДА СТАНЕМ ЧАСТ ОТ НЕЯ - БЕЛИ ШАМПИОНИ !
|
Пон Окт 26, 2020 10:18 am |
|
 |
seth
Администратор
Регистриран на: Сря Сеп 24, 2003 4:18 pm Мнения: 13178 Местоположение: SOFIA
|
Според мен Заги ще е новият национален селекционер. До конгреса няма да поеме нито един отбор.
_________________ Зачитам чуждото мнение, но рядко го прочитам докрай.
|
Пон Окт 26, 2020 11:14 am |
|
 |
Петър Дяков
Орден "Стара Славия"
|
seth написа: Според мен Заги ще е новият национален селекционер. До конгреса няма да поеме нито един отбор. И аз така мисля. Освен всичко останало, безсмислено е в момента да бъдеш обслужващ персонал на Микре-то. Там комплексарското борче "дреболии" не го интересуват, единствено важно е да се спечели нещо - най-добре титла - за да се легитимира през змиите в Борисовата. Стамен Белчев вече си закичи две обеци.
_________________ Обичаме ви, бели алкохоли!
|
Пон Окт 26, 2020 12:25 pm |
|
 |
SaKrAnTo 1913
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пон Авг 27, 2007 5:48 pm Мнения: 4209 Местоположение: София
|
Загорчич бе лаконичен по въпроса: Цитат: "Да, потърсиха ме от ЦСКА, след като направиха равен с Арда. Говорих с тях няколко пъти, коментирахме нещата, но дали ще вземат решение аз да водя отбора или някой друг, ще видим. Засега съм в Нови Сад и изчаквам", сподели Заги пред "Тема Спорт". уморен е, иска да си стои в Сърбия 
Сря Окт 28, 2020 9:35 am |
|
 |
Spiro
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Нед Авг 31, 2003 4:36 pm Мнения: 3881 Местоположение: Sofia
|
Не вярвам, че всичко, което се пише за Заги е истина. Ще повярвам, когато го видя да го казва лично on live. Иначе ми прилича на приказката "Гроздето е кисело", но тъй като бие по самочувствието на червените и не искат да признаят, че не всеки би казал "на цецка не се отказва", то се измислят разни историйки да замажат положението... Един е Заги!
_________________ СЛАВИЯ Е ЛЕГЕНДА - ДА СТАНЕМ ЧАСТ ОТ НЕЯ - БЕЛИ ШАМПИОНИ !
|
Сря Окт 28, 2020 7:43 pm |
|
 |
SaKrAnTo 1913
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пон Авг 27, 2007 5:48 pm Мнения: 4209 Местоположение: София
|
Златомир Загорчич продължава треньорската си кариера в Сърбия?
Бившият старши треньор на Славия Златомир Загорчич е вариант за тим от сръбския елит. Заги може да поеме ТСЦ Бачка Топола. Отборът зимува десети в местната Суперлига. Бачка има 27 точки след 19 изиграни кръга.
Целта пред състава е да запази елитния си статут. Загорчич напусна "белите" след слабото начало на новия сезон и отпадането от албанския Кукеси за Лига Европа.
Сърбинът с български паспорт още не е дал окончателен отговор. Предимството е, че Бачка Топола е близо до родния му Нови Сад. В родината си Загорчич е водил на два пъти местния Войводина. През есента името му бе спрягано за треньор на ЦСКА-София, припомня "Тема Спорт".
Пон Яну 04, 2021 2:24 pm |
|
 |
seth
Администратор
|
|
Пет Фев 19, 2021 9:37 am |
|
 |
seth
Администратор
|
Заги може да ни спаси. Да заминава Стефанов за Нови Сад с букет за жена му и кутия бонбони за децата и да го моли да се върне.
|
Съб Апр 10, 2021 1:21 am |
|
 |
|