Национален Клуб на Слависта

Форум

Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: Чет Май 01, 2025 1:32 pm

Отговори на тема  [ 6 мнения ] 
 "Славия" - "число цска" 
Автор Съобщение
Модератор
Аватар

Мнение "Славия" - "число цска"
Понеделник 17.02 от 17:30

Венцеслав Стефанов ,Борислав Константинов,Веско Събев ВЪН ОТ СЛАВИЯ СОФИЯ

Съб Фев 08, 2025 8:22 pm
Профил
Администратор
Аватар

Мнение Re: "Славия" - "число цска"
Пак се почва с мачовете в делнични дни. Дано следващия кръг да не играем в четвъртък или петък. А, забравих, в петък играем когато 10 -12 човека са заети в националните отбори до сряда.
За мача - направиха няколко силни изходящи трансфера, черешката беше продажбата на Божев на братчедите от Прага. Отърваха се и от някои по-заплатоемки играчи като Вутов, Октавио, Бидунга, Наумов. Но като срещаш отбор със само 1 победа в последните 13 мача за първенство, трябва да имаш повече от едно наум.
Бонус за нас е, че Русия не ги разбира нещата и това днес ясно си пролича в дуела с Тони Велков.

Нед Фев 09, 2025 1:42 pm
Профил WWW
Орден "Стара Славия"

Имам чувството, че само ние и по-слабите провинциални отбори играем в петък/понеделник.

Числото не е в най-доброто си състояние. Има значителен спад при тях и трябва да се възползваме. Тази победа над Тирето трябва да бъде затвърдена с позитивни резултати и добра игра.

Толкова ли много искам да направим силна поредица от мачове ? Дори не толкова откъм резултати, а игра ? Да се тюхкаме, че играем добре, а не побеждаваме, съгласен съм и на това. Но да видя стил, амбиция за победа, при грешна стъпка - веднага отговор. С няколко победи поред и вниманието към нас веднага става друго, целите стават други. Да видим.

Цитат:
Постът на треньора на ЦСКА 1948 - Иван Иванов-Русия, сериозно се е разклатил. След тежката домакинска загуба с 1:4 от Локомотив София той е получил ултиматум от клубното ръководство за задължителна победа в следващия кръг, научи Gong.bg. В понеделник на "червените" предстои трудно гостуване на Славия в мач от 21-ия кръг на efbet Лига.

Да го уволняваме :)

Вто Фев 11, 2025 4:10 pm
Профил WWW
Администратор
Аватар

Срещата няма да се играе днес
Мачът между Славия и ЦСКА 1948 няма да се играе днес, научи NOVSPORT. По програма двубоят трябваше да се проведе днес от 17:30 часа на стадион "Александър Шаламанов".

От няколко часа в София вали сняг и прогнозите сочат, че той няма да спре до началото на двубоя.

Дори теренът да бъде почистен, то минусовите температури ще заледят игрището.

Не е ясно дали срещата ще може да се играе и след 24 часа, както е по наредба, тъй като прогнозите са, че ще продъжли да вали сняг в следващите дни.

Пон Фев 17, 2025 3:06 pm
Профил WWW
Орден "Стара Славия"

Явно много исках преди този мач. А и наш'те добре ме заблудиха с победата над Тирето.

Не разбрах защо трябваше да играем този мач ? При тези зимни условия, без ВАР ? Кому е нужно ? Двата отбора са ангажирани в Европа може би ? Или играят за Купата на БГ ? Явно графикът им е силно запълнен. Може би гостите идват от Варна, платили са нафтата на новите цени и да не се разкарват напразно отново ? Много е пътя до Бистрица, че не можеше да се отложи за ранна пролет, когато времето ще позволява.

Тъпата Свиня да беше пуснал отоплението на заледения терен... oh, wait... той чака държавата да му го направи, бях забравил. На последната си пресър пак рева държавата да му дава, още живее в комунизма. Ако бях на мястото на спортното министерство и Гонзо, не бих му дал и 1 лв. Дори и за школата.

Поздравления за Числото, заслужаваха си поне равенството, даже да ни бият, ама гредата каза НЕ. Дори на този тежък терен второто полувреме си я подаваха и връзваха някаква прилична игра в предвид условията. Наш'те само я чистеха напред по-далеч от вратата...

А смяната на Минчев с Мартинов казва всичко...

Жалко, че губим Фабиен.... че загубихме Галин. И не ги заменихме. Закривай.

Пон Фев 17, 2025 7:52 pm
Профил WWW
Орден "Стара Славия"
Аватар

Абе, важното е, че се добрахме до някаква точка. След силен мач винаги следва някакво отпускане и добре, че не паднахме. А и този, странно защо, ми се видя по-скоро приятелски - нямаше много фалове, нямаше борба "на живот и смърт", нямаше много жълти, нито червени картони, все едно "контрола" играхме... Вероятно си има причини, но да не задълбаваме повече :mrgreen:

Друго ми се иска да отбележа, а то е, че Ради Кирилов и след повече от две години продължава да си спазва обещанието да не играе срещу нас. Аз друг, толкова лоялен към Славия бивш играч, не помня. Точно обратното, практика е бившите ни играчи, когато играят срещу нас, да се натягат максимално, че и голове да ни вкарват. А Ради докрай си остана "един от нас" и много бих се радвал, ако се намери начин да се върне и да завърши кариерата си в Славия! Но дори да не стане, благодарим ти безкрайно Ради!

Вто Фев 18, 2025 9:40 am
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 6 мнения ]