Автор |
Съобщение |
SaKrAnTo 1913
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пон Авг 27, 2007 5:48 pm Мнения: 4209 Местоположение: София
|
 Re: Венци в атака...
Венци Стефанов: Бойко Борисов ми се сърдеше, когато Славия биеше "Левски"
Ексцентричният президент на Славия Венцеслав Стефанов бе гост в подкаста „Код Спорт“ на Владимир Памуков и Красимир Минев. Белият бос направи интересен коментар за бившия премиер Бойко Борисов. Бизнесменът разказа, че Борисов му се сърдел след мачовете, в които белите побеждавали сините.
„Бойко е болен левскар. Той е болен левскар! В този му период, обръща се към екрана, където има черно-бяла снимка на Борисов), когато много често се случваше Славия да бие "Левски", той се затваряше и не говореше с никого. Сърдеше ми се и на мене… „Оооо!“ (б.а. – имитира Борисов) – Но аз му казвам: „Това е съдба, човече! Това е предопределено. Ние сме ви създали, за да има с кого да си играем и да има кого да си подплескваме от време на време, да се подсещате, че реката не е до колене.
Моето мнение е, че по десетобалната система Бойко разбира от футбол 4,5. Имам любим политик – Владимир Владимирович Путин. Той е най-големият на този свят. Той е началникът на света“, заяви Венци Стефанов.
Пет Апр 04, 2025 7:09 pm |
|
 |
SaKrAnTo 1913
Орден "Стара Славия"
|
Бат Венци за Боримиров: Другарко, може ли да пишкам?
Президентът на Славия Венцеслав Стефанов гостува в подкаста „Код Спорт“, където не се изказа никак ласкаво до адрес на мажоритарния собственик на "Левски" Наско Сираков и изпълнителния директор на сините Даниел Боримиров. Стефанов говори по трансферната сага с Карл Фабиен, преминал все пак от „Овча купел“ на „Герена“.
„Дай, моля ти се, дай, дай, дай, ще ме разкъсат, знаеш какво… публиката какво ще ме направи, ще ме ликвидира.“ – Добре, ‘айде, на ти. После – „Не на един път, на два пъти.“ – Добре, ‘айде на два пъти. – „Няма да играе срещу Славия.“ – Добре, стискаме ли си ръцете – „Стискаме“, издаде Венци подробности около плащането и пазарлъка за Фабиен.
Идва мачът със Славия – „И той, треньорът, извинявай, ама той треньорът иска“. Като „Моля, другарко, може ли да пишкам?“, обясни Стефанов нарушената мъжка дума Карл да не играе в последното най-старо столично дерби, завършило 3:3. На въпрос на водещия Краси Минев „А кой е този човек?“, белият президент отговоря „‘Ми един ръководител“, визирайки Боримиров, което подсказват и авторите на предаването чрез снимка. – „Той не е бил гост в „Код Спорт“, а колегата му (визира Наско Сираков). Него с удоволствие, ако ми направи този номер, ще му тегля една, свят ще му се завие. Но той е намазана филия. Той винаги бута някой друг да обере пешкира. И сега, ако той все пак беше да удари по масата и да каже „Щом сте се разбрали, край“… Обаче той минава леко“, допълни Стефанов по адрес на бившия нападател на "Левски".
Пет Апр 04, 2025 11:23 pm |
|
 |
SaKrAnTo 1913
Орден "Стара Славия"
|
Венци Стефанов: Само аз съм взел пари от Бербатовhttps://www.youtube.com/watch?v=QyYNEA1mtZQ&t=1s
Съб Апр 05, 2025 3:18 pm |
|
 |
SaKrAnTo 1913
Орден "Стара Славия"
|
Цитат: Галин Иванов за Венци Стефанов: Има Господ и той гледа всичко
Скоро ставам на 37 години. Не очаквайте да падна толкова ниско и да говоря нещо срещу някой (б.р. – визирайки Венци Стефанов). Има Господ и той гледа всичко“, лаконичен бе атакуващият халф.
Пон Апр 07, 2025 8:39 pm |
|
 |
|