Автор |
Съобщение |
Xunep`ToH4e
Орден "Стара Славия"
|
В Славия: Осакатиха ни за ЦСКА
Реферът в Благоевград върна жест на Орманджиев, предполага Венци Стефанов
Съдията на мача с Пирин 1922 се справи със задачата, с която бе изпратен - да ни осакати за мача с ЦСКА. Това разкри президентът на Славия Венцеслав Стефанов. Реферът Костадин Костадинов изгони за симулация голмайстора на белите Тодор Колев и той пропуска двубоя с армейците в събота. - Вместо да отсъди дузпа за нас, реферът вдигна на Тошко втори жълт картон - ядосваше се и вчера Стефанов. - Откъде го измисли, всички разбраха. Просто изпълни поръчка Тодор Колев да не играе срещу ЦСКА. Сигурно Стефан Орманджиев му съдейства да остане в международното съдийство. Затова според мен е време Костадинов да си ходи. Шефът на Славия не скри задоволството си от победата в Благоевград. Дебют като треньор на белите записа Альоша Андонов. - Доволен съм от работата му. Той е добро момче, разчитам на него. Все пак всичко зависи от футболистите. Надявам се да ги мотивира за мача с ЦСКА - добави Стефанов. Треньорът Альоша Андонов също бе категоричен, че реферът е трябвало да даде дузпа за нарушението срещу Колев. - Нямаше смисъл Тодор да симулира, защото със следващата си крачка той щеше да излезе на празна врата - обясни той.
|
Сря Ное 23, 2005 12:53 am |
|
 |
Chelsea_69
Орден "Стара Славия"
|
Здравейте и от мен:)От доста време не съм ходил на мач ,а и нямам намерение да ходя,докато Венци е начело на отбора.
Сега за мача ни с ЦСКА.
Определено имат по-класни играч и не би трябвало да им е проблем да ни победят.Ако ни подценят и ако играчите в бяло излезнат мотивирани ,а не с нагласата ,че ще загубят ,може и да ги изненадаме.В благоевград съдията се изгарви с Тошко Колев и несправедливо го изгони.Дано измъкнем нещо...
_________________ Стевицаааа, вади го тоя, беееее
|
Сря Ное 23, 2005 11:58 am |
|
 |
zissko
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Сря Юли 06, 2005 10:41 am Мнения: 1280 Местоположение: СОФИЯ
|
ХА-ХА 
_________________ славист,лош човек няма!
|
Сря Ное 23, 2005 12:56 pm |
|
 |
DIMITAR CHUPAROV
Пристрастен
Регистриран на: Вто Авг 09, 2005 1:08 pm Мнения: 179 Местоположение: SOFIA BULGARIA
|
Много ми се иска да смачкаме ЧОРБАТА, ама нямаме силици за нещо пов3ече от почетна загуба. Ако додрапаме до хикс ще съм много доволен, а пък ако биеме...
_________________ Гордея се, че съм СЛАВИСТ и ще бъда такъв ВИНАГИ!
|
Сря Ное 23, 2005 4:56 pm |
|
 |
C/\ABuCTA
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пон Юли 26, 2004 3:11 pm Мнения: 2142 Местоположение: Под полите на Витоша
|
Тука наистина има някои ГОЛЕМИ оптимисти. То няма лошо де. Но нали знаете как играем с чорбата. Щом "Левски" ни премаза с 5 , аз ще се надявам на цска да не им се занимава много и да ни оставят само 4ка.
Сря Ное 23, 2005 8:15 pm |
|
 |
seth
Администратор
Регистриран на: Сря Сеп 24, 2003 4:18 pm Мнения: 13189 Местоположение: SOFIA
|
Мачът е изтеглен за 14 часа.
Топка е, нищо не се знае.
_________________ Зачитам чуждото мнение, но рядко го прочитам докрай.
|
Сря Ное 23, 2005 8:46 pm |
|
 |
Chelsea_69
Орден "Стара Славия"
|
Както би казал Алекси Сокачев - "Топката е от женски род и може да се очаква всичко"
_________________ Стевицаааа, вади го тоя, беееее
|
Сря Ное 23, 2005 8:48 pm |
|
 |
FeverNew
Администратор
Регистриран на: Чет Окт 30, 2003 4:29 pm Мнения: 2355 Местоположение: София
|
Абе то да беше само в топката...
Досега да сме си редовно в Европа и къде ли още не...
|
Сря Ное 23, 2005 9:48 pm |
|
 |
Popeto
Луд за връзване
Регистриран на: Чет Дек 02, 2004 11:02 am Мнения: 342 Местоположение: София
|
Chelsea написа: "Топката е от женски род "
...а мнозинството от нашите фудбалери са дали обет за безбрачие 
_________________ БОГ ДА ПАЗИ СЛАВИЯ!
|
Чет Ное 24, 2005 3:14 pm |
|
 |
seth
Администратор
Регистриран на: Сря Сеп 24, 2003 4:18 pm Мнения: 13189 Местоположение: SOFIA
|
Коефициентите на Еврофутбол за мача:
“1”- 9.00; “Х”- 5.00; “2”- 1.15.
Смятам да сложа един "Х" и да си повиша коефициента на колонката

_________________ Зачитам чуждото мнение, но рядко го прочитам докрай.
|
Чет Ное 24, 2005 4:26 pm |
|
 |
|