Национален Клуб на Слависта
Форум
|
Регистрация •
Въпроси/Отговори
• Търсене • Влез
|
|
Страница 1 от 1
|
[ 9 мнения ] |
|
Автор |
Съобщение |
seth
Администратор
Регистриран на: Сря Сеп 24, 2003 4:18 pm Мнения: 13219 Местоположение: SOFIA
|
 Пропуснатият шанс
Като гледам следващите съперници на Рилдски Спортист, си мисля, че изпуснахме уникален шанс за класиране в евротурнирите след елиминиране само на един сериозен противник на полуфинал....
1/8 финал
Р. Спортист - АКБ Миньор 5:0
1/4 финал
Шумен - Рилски спортист
Тази загуба се превръща в най- голямата тъпотия, която ФК сътвори през 2005 година...
_________________ Зачитам чуждото мнение, но рядко го прочитам докрай.
|
Сря Дек 21, 2005 6:07 pm |
|
 |
FeverNew
Администратор
Регистриран на: Чет Окт 30, 2003 4:29 pm Мнения: 2355 Местоположение: София
|
Не бях обърнал внимание.
Сега на кой да се ядосвам - на теб или на Славия? 
|
Сря Дек 21, 2005 6:10 pm |
|
 |
Xunep`ToH4e
Орден "Стара Славия"
|
На Хубчев трябва да се ядосваш
ПС:А дали не трябва да се направи тема,кои бяха наи-тъпите неща,които сме направили през 2005 г. ?
|
Сря Дек 21, 2005 7:08 pm |
|
 |
DIMITAR CHUPAROV
Пристрастен
Регистриран на: Вто Авг 09, 2005 1:08 pm Мнения: 179 Местоположение: SOFIA BULGARIA
|
 Re: Пропуснатият шанс
bodzhov_zv написа: Като гледам следващите съперници на Рилдски Спортист, си мисля, че изпуснахме уникален шанс за класиране в евротурнирите след елиминиране само на един сериозен противник на полуфинал.... 1/8 финал Р. Спортист - АКБ Миньор 5:0 1/4 финал Шумен - Рилски спортист
Тази загуба се превръща в най- голямата тъпотия, която ФК сътвори през 2005 година...
Така е само, че това не се случва за първи път през последните няколко години.
_________________ Гордея се, че съм СЛАВИСТ и ще бъда такъв ВИНАГИ!
|
Чет Дек 22, 2005 1:14 pm |
|
 |
seth
Администратор
Регистриран на: Сря Сеп 24, 2003 4:18 pm Мнения: 13219 Местоположение: SOFIA
|
Прав си, но за първи път потокът до полуфинал се състои само от отбори от Б група... Иначе все има по някой отбор от средата на А група.
_________________ Зачитам чуждото мнение, но рядко го прочитам докрай.
|
Чет Дек 22, 2005 1:16 pm |
|
 |
C/\ABuCTA
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пон Юли 26, 2004 3:11 pm Мнения: 2142 Местоположение: Под полите на Витоша
|
Ей, мазохисти , защо отворихте тая тема. И без това ме е яд , а сега още повече!  Аз гледам да не обрущам внимание на неуспехите ама то е трудно...
Чет Дек 22, 2005 8:51 pm |
|
 |
LucaBrazi
Пристрастен
Регистриран на: Пет Сеп 16, 2005 3:01 pm Мнения: 235 Местоположение: София
|
СЛАВИСТА има право тази тема трябва да се забрави и да се гледа напред.А че на Рилски Спортист им се е паднал лесен жребий не означава нищо, ако бяхме продължили щяхме да играем или с говеадата или с чорбата.По-добре наште да се концентрират върху мача с "Левски" на Овча Купел, за мене това ще бъде кулминацията на пролетния полусезон.Успех на момчетата, и както пееше агитката по мое време:
И СМЕ ПО-КРАСИВИ, И СМЕ ПО-ДОБРИ
САМО СЛАВИЯ
|
Пет Дек 23, 2005 7:17 pm |
|
 |
doomed
Познат
|
ne razbiram kak taka sus 3,4 nacionalakoito smachkaha Mexico nemogat da biyat rilski sportist - ei tova nemoga da si go obesnya
|
Съб Дек 24, 2005 1:02 am |
|
 |
SSFC
Пристрастен
Регистриран на: Пет Дек 24, 2004 10:31 am Мнения: 178 Местоположение: Sofia
|
doomed написа: ne razbiram kak taka sus 3,4 nacionalakoito smachkaha Mexico nemogat da biyat rilski sportist - ei tova nemoga da si go obesnya
Няма пара,няма мотивация,треньор боклук...
_________________ SLAVIA DO GROB!!!
|
Съб Дек 24, 2005 7:55 pm |
|
 |
|
|
Страница 1 от 1
|
[ 9 мнения ] |
|