Автор |
Съобщение |
BlackWind
Администратор
Регистриран на: Пет Авг 29, 2003 12:11 pm Мнения: 481 Местоположение: София
|
до половин година Бекъм го виждам като безработен както по десния халф на Реал Мадрид така и по модните форума в Испания и не само
до половин година също така виждам и как най-интригуващия мач на Славия ще бъде мача с Миньор в Перник 
_________________ Владо на краля Гордо отговаря: "Чуй бре, тиранино, Мен ме изпрати Ванчо Михайлов Да изпълня присъдата.
Я стани, стани, Шумадийско куче. Тебе ке те утепам". Пистолетът гръмна. Кралят се обърна. Да живее Македония!
|
Чет Яну 12, 2006 11:53 am |
|
 |
FeverNew
Администратор
Регистриран на: Чет Окт 30, 2003 4:29 pm Мнения: 2355 Местоположение: София
|
По отношение на трансферите, ръководството заслужава повече от "отличен" този сезон! Разбирай продадени играчи. Янков и Георгиев - златните момчета от отбора на "Славия" за последните няколко сезона ще защитават името на "белия" клуб в добри европейски клубове!
Браво на ръководството, че този път не си завъртя гъза към ""Левски"" и ЦСКА. Това е добър знак...
|
Чет Яну 12, 2006 1:48 pm |
|
 |
Josif
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Чет Окт 07, 2004 5:02 pm Мнения: 1171 Местоположение: у дОма
|
За Благо се радвам ,а на ръководството кво да се радвам като знам ,че тия пари няма да бъдат вложени в клуба.Като го гледам сегашния състав отбора само го готвят за люпилня на футболисти,но такива ,които няма да играят много много в нашто първенство.
_________________ 100
|
Чет Яну 12, 2006 4:28 pm |
|
 |
ronaldo
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Вто Ное 25, 2003 6:46 am Мнения: 709 Местоположение: София
|
 Честито на момчето.Всички истински слависти трябва да се радваме !!!
Съб Яну 14, 2006 6:31 am |
|
 |
Haide Belite
Орден "Стара Славия"
|
ronaldo написа:  Честито на момчето.Всички истински слависти трябва да се радваме !!!
 Бъди жив и здрав Благо!
И яко залягай на испанския език, че леко притеснен ми изглеждаш на тази снимка.
|
Съб Яну 14, 2006 9:29 am |
|
 |
Popeto
Луд за връзване
Регистриран на: Чет Дек 02, 2004 11:02 am Мнения: 342 Местоположение: София
|
Все ще уйдурдисаме некой заместник, колкото и мъчно да стане това, аз съм оптимист! Незаменими хора няма! А инак желая успех на Благо и да напълни кошарата на Барселона още в дебюта!
_________________ БОГ ДА ПАЗИ СЛАВИЯ!
|
Съб Яну 14, 2006 3:00 pm |
|
 |
FeverNew
Администратор
|
Това не съм си го и помислял!
Благо vs Барса!!! Нямам търпение! Давай, Благо!!! Разкажи им играта!
|
Съб Яну 14, 2006 3:02 pm |
|
 |
Стефан
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пет Авг 29, 2003 12:48 pm Мнения: 864 Местоположение: София
|
Айде Благоооо , накажи гадните каталунци.... давам предложение ако дават некаде мача да се съберем и да праим агитка в некоя кръчма  !!!!
БЛАГО ГЕОРГИЕВ, ЕДИН Е БЛАГО ГЕОРГИИИИЕЕЕЕВВВВ !!!!! 

ВИНАГИ С ВАС !
|
Съб Яну 14, 2006 7:26 pm |
|
 |
Xunep`ToH4e
Орден "Стара Славия"
|
Ех,наш Благо като Бекъм бе:) кеф ти манекен,кеф ти футболер.7-ми номер името му е изписано като "Благо".
Вкарва 2 бързи на Барселона и печели анкетата за футболист на сезона и в Алавес 
|
Съб Яну 14, 2006 8:24 pm |
|
 |
FeverNew
Администратор
|
Стефан написа: Айде Благоооо , накажи гадните каталунци.... давам предложение ако дават некаде мача да се съберем и да праим агитка в некоя кръчма  !!!! БЛАГО ГЕОРГИЕВ, ЕДИН Е БЛАГО ГЕОРГИИИИЕЕЕЕВВВВ !!!!! 
Стефане,
Страхотно предложение!!! Нямаме много време, дайте да разучиме въпроса и да си избереме кръчменце!
|
Съб Яну 14, 2006 10:16 pm |
|
 |
|