Зимна подготовка,трансфери,контроли и други
Автор |
Съобщение |
Haide Belite
Орден "Стара Славия"
|
Josif написа: Познавам и него и брат му.И двамата преди бяха в "Славия".Определено Бранимир беше по-добрия от двамата ,но от друга страна Светослав(така се казва брат му)беше викан в националния отбор на Матушев.Сега той не се занимава професионално с футбол.Бранимир явно е израснал в Австрия.Това е което мога да кажа.
Thanks
|
Чет Яну 12, 2006 9:53 pm |
|
 |
Gangsta
Луд за връзване
|
преди известно време се появиха разни информации, Данчо Петков и Кушев (за 9999 път) могат да се върнат...някой да има някаква идея как се развиват нещата?
|
Чет Яну 12, 2006 9:58 pm |
|
 |
Xunep`ToH4e
Орден "Стара Славия"
|
Gangsta написа: преди известно време се появиха разни информации, Данчо Петков и Кушев (за 9999 път) могат да се върнат...някой да има някаква идея как се развиват нещата?
За Петков доколкото знам до края на тази седмица ще се разбере дали ще остане или не,а за Кушев нямам никаква идея.
|
Чет Яну 12, 2006 10:29 pm |
|
 |
C/\ABuCTA
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пон Юли 26, 2004 3:11 pm Мнения: 2142 Местоположение: Под полите на Витоша
|
За Кушев може и да е просто спекулация.
Пет Яну 13, 2006 11:04 am |
|
 |
seth
Администратор
Регистриран на: Сря Сеп 24, 2003 4:18 pm Мнения: 13217 Местоположение: SOFIA
|
Jay Jay написа: Gangsta написа: преди известно време се появиха разни информации, Данчо Петков и Кушев (за 9999 път) могат да се върнат...някой да има някаква идея как се развиват нещата? За Петков доколкото знам до края на тази седмица ще се разбере дали ще остане или не,а за Кушев нямам никаква идея.
Като говорим за Данчо, нека все пак да имаме предвид, че Самсунспор взеха Ибрахим Гей, а той играе точно на неговата позиция. Струва ми се невероятно да задържат и двамата...
_________________ Зачитам чуждото мнение, но рядко го прочитам докрай.
|
Пет Яну 13, 2006 11:22 am |
|
 |
C/\ABuCTA
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пон Юли 26, 2004 3:11 pm Мнения: 2142 Местоположение: Под полите на Витоша
|
bodzhov_zv написа: Jay Jay написа: Gangsta написа: преди известно време се появиха разни информации, Данчо Петков и Кушев (за 9999 път) могат да се върнат...някой да има някаква идея как се развиват нещата? За Петков доколкото знам до края на тази седмица ще се разбере дали ще остане или не,а за Кушев нямам никаква идея. Като говорим за Данчо, нека все пак да имаме предвид, че Самсунспор взеха Ибрахим Гей, а той играе точно на неговата позиция. Струва ми се невероятно да задържат и двамата...
Е все пак в система с 4 в защита се иска 2ма централни защитници , осен това трябва и резерви, така че все още нищо не се знае.
Съб Яну 14, 2006 12:34 pm |
|
 |
Popeto
Луд за връзване
Регистриран на: Чет Дек 02, 2004 11:02 am Мнения: 342 Местоположение: София
|
Те не са му плащале заплати и премии, а зимат нови играчи. Значи е ясно, че не им влиза у сметките.
_________________ БОГ ДА ПАЗИ СЛАВИЯ!
|
Съб Яну 14, 2006 2:56 pm |
|
 |
Стефан
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пет Авг 29, 2003 12:48 pm Мнения: 864 Местоположение: София
|
Ако Данчо остане при нас... става ме с много здрава защита- Карата, Данчо и Янко !!! Обаче в предни позиции кво ще правим просто незнам !!!!

ВИНАГИ С ВАС !
|
Съб Яну 14, 2006 7:29 pm |
|
 |
Xunep`ToH4e
Орден "Стара Славия"
|
Ако Данчо склони да се върне при нас - ляв защитник Вълканов,десен Кюмюрджиев Помпата,в срадата Карата и Петков.
Не лоша защита.
|
Съб Яну 14, 2006 8:21 pm |
|
 |
seth
Администратор
Регистриран на: Сря Сеп 24, 2003 4:18 pm Мнения: 13217 Местоположение: SOFIA
|
C/\ABuCTA написа: Е все пак в система с 4 в защита се иска 2ма централни защитници , осен това трябва и резерви, така че все още нищо не се знае.
Точно, имат един куп централни защитници и дефанзивни халфове. Повечето са 22-23 годишни и са си от тяхната школа- Гюнгьор, Актепе, Каяр... Щом взимат Ибрахим Гей, значи са решили да карат без Петков. Спънка пред минаването му при нас би могло да търсим при евентуални трансферни суми, искани от турците.
Между другото, тук има електронен календар с Данчо.
_________________ Зачитам чуждото мнение, но рядко го прочитам докрай.
|
Съб Яну 14, 2006 9:37 pm |
|
 |
|