Автор |
Съобщение |
Haide Belite
Орден "Стара Славия"
|
Стефан написа: BlackWind написа: винаги съм се чудил дали сесил ме дразни повече или баща и...  Определено и двамата са много дразнещи персони!!!!
Няма спор - и двамата се си лика прилика. Единия лъже, другия маже - ето една култова статия:
- Сесил, беше ли бременна през май?
- Питайте баща ми.
Този разговор се проведе пред много хора след награждаването на най-добрите спортисти на България за 2005 г. На пресконференцията журналистите задаваха повече въпроси на тенисистката Сесил Каратанчева, осма в класацията, отколкото на избрания за №1 Веселин Топалов. Нормално - народът винаги е предпочитал обикновените панаири пред необикновените шампиони. Още повече че допинг скандалът с Каратанчева излиза от класическия сценарий "Някой ми сипа нандролон в супата". Свикнали сме в подобни ситуации повечето български спортисти да реагират по един и същ начин, който може да се обобщи с три думи: не знам, не чух, не видях.
Историята със Сесил обаче се развива по съвсем различна сюжетна линия, като касов филм. Основната заслуга за това е на Радослав Каратанчев - баща и мениджър на младата тенисистка. Няма никакво съмнение, че идеята Сесил да обясни наличието на нандролон в урината си с бременност, е негова. Ако имаше класация за тъп виц на годината, бившият депутат сигурно щеше да я спечели. Тъжното в случая е, че Сесил плаща сметката. Защото не е сигурно кое е по-скандално и по-неморално за едно момиче на 15 години и 10 месеца - да прави секс без презерватив или да взима анаболи. Да не говорим колко наивно звучи обяснението с бременността.
"Сесил има нужда от добро попечителство. Ако беше останала при мен, това никога нямаше да се случи", каза пред "7 дни спорт" бившият й треньор Ник Болетиери, когато научи за нандролона. Много е трудно обаче да обясниш на един баща, че в желанието си да помогне, може да попречи. За добро или лошо не избираме нито родината, нито родителите си. Каквото и да ни струва това.
|
Пет Яну 13, 2006 6:15 pm |
|
 |
ronaldo
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Вто Ное 25, 2003 6:46 am Мнения: 709 Местоположение: София
|
Не че я оправдавам, но нали се сещате, че всичко живо "зоби" а само някой ги хващат.За мен случая е същия, като със щангистите !!
Съб Яну 14, 2006 6:50 am |
|
 |
seth
Администратор
Регистриран на: Сря Сеп 24, 2003 4:18 pm Мнения: 13211 Местоположение: SOFIA
|
Да, ама на нас много случаи ни станаха- щангистите вече 9-10 пъти масово гърмят, лекоатлети (последно май хванаха Ростислав Димитров), футболисти (Илия Груев ние си го хванахме и дигнаха на "ура" д-р Милошов, за да потулят случая). Сега и в тениса гърмим, а там благодарение на Малееви имахме безупречна репутация.
_________________ Зачитам чуждото мнение, но рядко го прочитам докрай.
|
Съб Яну 14, 2006 12:22 pm |
|
 |
Божо
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пет Дек 17, 2004 2:56 pm Мнения: 2004 Местоположение: София
|
Много съжалявам за случилото се със Сесил, но съм сигурен, че след 2 години ще бъде много по-силна от сега и ще им разкаже играта.
_________________ 1913
|
Пон Яну 16, 2006 2:48 pm |
|
 |
Gangsta
Луд за връзване
|
аз пак честно да си призная се радвам за наказанието й...верно българка е, прави БГ по известна по света...но е прекалено надута...Тя и баща й толкова се забравиха, че дори не се замислиха, че едно 15 годишно момиче да е бременно е доста по-кофти отколкото това спортист да е вземал нещо...
|
Пон Яну 16, 2006 3:02 pm |
|
 |
lureno19
Модератор
Регистриран на: Нед Яну 15, 2006 7:33 pm Мнения: 2637 Местоположение: Sofia, Geo Milev
|
Французите много гаден номер и изиграха,жалко за нея
Gangsta пишеш глупости
|
Пон Яну 16, 2006 11:27 pm |
|
 |
Стефан
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пет Авг 29, 2003 12:48 pm Мнения: 864 Местоположение: София
|
lureno19 написа: Французите много гаден номер и изиграха,жалко за нея Gangsta пишеш глупости Никой, ама абсолютно никой не я е изиграл.... Тя сама себе си прецака- или по точно баща й , който е абсолютен темерут. Да си беше тренирала в Щатите сега нямаше да и береме срама. Просто те двамата си вдигнаха твърде мн. носовете !!!
КОЙ КАКВОТО СИ НАПРАВИ, НИКОЙ ДРУГ НЕ МОЖЕ ДА МУ ГО НПРАВИ !!!

ВИНАГИ С ВАС !
|
Вто Яну 17, 2006 1:06 am |
|
 |
Gangsta
Луд за връзване
|
lureno19 може и глупости да са, ам такова ми е мнението за нея...
|
Вто Яну 17, 2006 10:58 am |
|
 |
Death_Squad
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Сря Окт 01, 2003 8:18 pm Мнения: 2327 Местоположение: Sofia Hardcore
|
Баща й я прецака естествено , Радо крана , вместо да тренира някъде в чужбина сега , тоя освен да лапа пари друго май не знае , даже и от тенис не разбира ...

The Rise of the poisoned Youth
|
Сря Яну 18, 2006 7:56 pm |
|
 |
Death_Squad
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Сря Окт 01, 2003 8:18 pm Мнения: 2327 Местоположение: Sofia Hardcore
|
lureno19 написа: Французите много гаден номер и изиграха,жалко за нея Gangsta пишеш глупости изобщо пък те не са я прецакали , баща и като и дава от скапания допинг дето се продава по пазарите

The Rise of the poisoned Youth
|
Сря Яну 18, 2006 7:58 pm |
|
 |
|