Национален Клуб на Слависта
Форум
|
Регистрация •
Въпроси/Отговори
• Търсене • Влез
|
Автор |
Съобщение |
Гост
|
ABE AZ SAM ZA VELE AMA I TOI NE E VUV FORMA PUK I E MNOGO IMPULSIVEN I SI NAVLI4AC DRQZGI SAS SUDIITE SEGA ME KEFI MATI4 A I MNOGO TA4A DJOROV
|
Пон Сеп 08, 2003 8:27 pm |
|
 |
slavia skin hans
Познат
|
AZ SAM BE HANSA
_________________ vsi4ki sre6tu loko
|
Вто Сеп 09, 2003 8:12 pm |
|
 |
Петър Дяков
Орден "Стара Славия"
|
Levski nqmat nikakyv otbor. Da ne govorim za trenyora. Vyrhyt oba4e e CHORNII. Na nas vikaha evrei, sega oba4e ne6to gi e sram da vikat. Stanaha za smqh i o6te pove4e 6te stavat. Nakraq moje da pusnat i Va4ev da gi spasqva...
ARMANDO TRQBVA DA SE VKLY4I V SPISYKA NA NAY-DOBRITE. taka pone mislq...
|
Чет Сеп 11, 2003 11:53 am |
|
 |
Travis Bickle
Познат
Регистриран на: Нед Авг 31, 2003 10:52 am Мнения: 56 Местоположение: "Some were in time"
|
Петър Дяков написа: Levski nqmat nikakyv otbor. Da ne govorim za trenyora. Vyrhyt oba4e e CHORNII. Na nas vikaha evrei, sega oba4e ne6to gi e sram da vikat. Stanaha za smqh i o6te pove4e 6te stavat. Nakraq moje da pusnat i Va4ev da gi spasqva... ARMANDO TRQBVA DA SE VKLY4I V SPISYKA NA NAY-DOBRITE. taka pone mislq...
Незнам точно каква е връзката на това изявление с темата, но "Левски" си има отбор и то добър, липсва само добър плеймейкър, но това важи за всички български отбори, колкото до треньора - да погледнем в Славия и накрая Чорни..., че той си е руснак, това че живее в Израел не го прави евреин
|
Чет Сеп 11, 2003 6:13 pm |
|
 |
slavia skin hans
Познат
|
abe te govedata vinagi sa bili sme6ni osobeno s pretentziite si ama karai a a armando dano nameri verniq put kum surtzata na belite fenove 
_________________ vsi4ki sre6tu loko
|
Чет Сеп 11, 2003 7:49 pm |
|
 |
Петър Дяков
Орден "Стара Славия"
|
 Голям отбор са "Левски", няма що
Сините нещастници отново показаха, че без Наско са гола вода. Треньорът-смешник ще бъде изгонен, но това няма да им помогне много. И балонът ЦСКА най-после се спука, за ужас на нашите мъдро ръководство...
|
Пон Сеп 29, 2003 4:32 am |
|
 |
|