Автор |
Съобщение |
seth
Администратор
Регистриран на: Сря Сеп 24, 2003 4:18 pm Мнения: 13194 Местоположение: SOFIA
|
 Алавеските сосиос са " ненормални пияници", протес
Ексцентричният собственик на испанския Алавес, където под наем играе и националът Благой Георгиев, Дмитри Питерман отново се забърка в скандал. Украинския бизнесмен с американско гражданство се нахвърли на част от феновете на тима с думите: "Тези хора са пияни и ненормални". Тези запалянковци се доближавали до Питерман по време на мачовете на тима на "Мендисороса" и го обиждали. Запалянковците се зарекоха да организират протест по време на мача с Расинг Сантандер. Самият Питерман заяви: “Не ми прави впечатление какво казват тези хора. Аз няма да променя начина по който ръководя клуба, защото все пак аз съм мажоритарен собственик и е мое право да решавам как да се действа в Алавес”.
Много позната история, нали?
_________________ Зачитам чуждото мнение, но рядко го прочитам докрай.
|
Сря Фев 22, 2006 2:03 pm |
|
 |
Xunep`ToH4e
Орден "Стара Славия"
|
Дмитри Венциславов Стефанов 
|
Сря Фев 22, 2006 2:11 pm |
|
 |
Haide Belite
Орден "Стара Славия"
|
1. Преди Питерман да смени треньора, Алавес имаха няколко успешни мача.
2. След смяната на треньора, отбора е в неуспешна серия. Вчера - от Виляреал падат отново. А за да се спасят от изпадане, им трябват точки.
3. Явно Питерман управлява изключително тоталитарно - сменил треньора, защото не го слушал при определяне на състава за мача. И това винаги си е за притесняване.
4. Дано Благо да успее да се предпази от неблагоприятните фактори в обставката и да почне да прави добри игри.
|
Нед Мар 05, 2006 8:24 am |
|
 |
Suomi
Напреднал
Регистриран на: Пет Дек 05, 2003 12:15 pm Мнения: 130 Местоположение: Espoo
|
Питерман е треньора, само сменя като салфетки тези които са на книга.
Поне 4-5 пъти само този сезон го направи, така беше и в Сантандер, така ще е и навсякъде където е той. Било като фотограф или доктор, явно не могат и федерацията да го спрат да си продължава цирка.
|
Нед Мар 05, 2006 11:54 am |
|
 |
seth
Администратор
Регистриран на: Сря Сеп 24, 2003 4:18 pm Мнения: 13194 Местоположение: SOFIA
|
Там все пак има една разлика- сосиосите са членове на клуба и плащат членски внос на клуба. Нещата са още по- грозни от България. Иначе, според мен си е нормално да паднат като гост на еврохита Вийареал, даже показаха зъби и се дадоха много трудно. Миналата седмица не биваше да допускат равенството с Расинг.
_________________ Зачитам чуждото мнение, но рядко го прочитам докрай.
|
Пон Мар 06, 2006 8:22 pm |
|
 |
DIMITAR CHUPAROV
Пристрастен
Регистриран на: Вто Авг 09, 2005 1:08 pm Мнения: 179 Местоположение: SOFIA BULGARIA
|
Тоя Питерман е абсолютен ненормалник мен ако питате!
_________________ Гордея се, че съм СЛАВИСТ и ще бъда такъв ВИНАГИ!
|
Сря Апр 19, 2006 11:47 am |
|
 |
|