Време е да ги разтърсим...
Автор |
Съобщение |
seth
Администратор
Регистриран на: Сря Сеп 24, 2003 4:18 pm Мнения: 13190 Местоположение: SOFIA
|
Абе, не е изтеглен мача. Така си е залегнал в програмата още отпреди 2-3 месеца, или там, когато са я правили. А какво стана с волейбола- жени? Мачове от 11 и 12 часа през деня! Тия хора трябва сериозно да се замислят, когато правят програмите. БНТ... Абе, коя чужда телевизия предава мачове в делничен ден на обяд? В Англия правят понякога такива мачове, но в събота, при това от съображения за сигурност. Всички други дербита се теглят за късен час, за да привличат зрители. Кой може да си позволи по време на работа да заникне в телевизора? С нетърпение очаквам да видя какъв ще е рейтингът на предаването...
_________________ Зачитам чуждото мнение, но рядко го прочитам докрай.
|
Чет Мар 16, 2006 5:46 pm |
|
 |
FeverNew
Администратор
Регистриран на: Чет Окт 30, 2003 4:29 pm Мнения: 2355 Местоположение: София
|
На едно мнение сме.
|
Чет Мар 16, 2006 6:13 pm |
|
 |
Стефан
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пет Авг 29, 2003 12:48 pm Мнения: 864 Местоположение: София
|
Времето за "дерби" дойде- искам железна мобилизация !!! Всички на мача- който не може да дойде да стиска палци да затворим надежденските усти !!!

ВИНАГИ С ВАС !
|
Чет Мар 16, 2006 11:16 pm |
|
 |
LucaBrazi
Пристрастен
Регистриран на: Пет Сеп 16, 2005 3:01 pm Мнения: 235 Местоположение: София
|
никаква милост за кантонерите, писна ми да слушам какъв невероятен отбор са.те и есента така се захласваха, пък го изядоха на овча купел.категорично 0:3.
гледах коефициентите на букмейкърските къщи и ви давам пример, според betandwin:
Lokomotive Sofia 1.50
Х 3.65
Slavia Sofia 5.25
незнам кой им прави коефициентите, ама аз съм го играл нашият твърда двоика в комбинация с още три мача и няма да ви казвам какъв коефициент ми се получи.
успех на момчета
|
Пет Мар 17, 2006 1:51 am |
|
 |
ghp
Орден "Стара Славия"
|
как може да бъде мача в такъв час-не мога да дойда на стадиона на работа съм -1 :0 за Славия 
|
Пет Мар 17, 2006 9:29 am |
|
 |
whiteheat
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пон Май 17, 2004 1:18 pm Мнения: 518 Местоположение: nadejda city
|
 АРЕЕЕЕЕЕЕЕ ИГРАЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙТЕ БЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ..................
_________________ СЛАВИЯ - МНОГО ПОВЕЧЕ ОТ КЛУБ
|
Пет Мар 17, 2006 1:11 pm |
|
 |
DIMITAR CHUPAROV
Пристрастен
Регистриран на: Вто Авг 09, 2005 1:08 pm Мнения: 179 Местоположение: SOFIA BULGARIA
|
 Re: Време е да ги разтърсим...
Josif написа: Сега е момента ,когато трябва да накажем сериозно Локо Сф.!!! Може да ви се струва невероятно ,но си мисля ,че ако момчетата се мобилизират до крайна степен за този мач можем сериозно да ударим буферите и дори да си върнем за онова 6:0! В момента са много разколебани заради загубата от Родопа и ние можем по най-добрия начин да се възползваме. НЕ ГОВОРЯ ЗА ПОБЕДА ,ГОВОРЯ ЗА РАЗГРОМ !!!
Момчета, вие сериозно ли си го мислите това?
Можехме здраво да ги шпориме, ама преди няколко години. Когато например до 18 минута им водехме с 4-0. Сега това НЕ МОЖЕ да стане с тези ПСЕВДО футболистчета!
Ето , вече е 1-0 за гадните буфери и то още в 7 мин.
_________________ Гордея се, че съм СЛАВИСТ и ще бъда такъв ВИНАГИ!
|
Пет Мар 17, 2006 4:21 pm |
|
 |
seth
Администратор
Регистриран на: Сря Сеп 24, 2003 4:18 pm Мнения: 13190 Местоположение: SOFIA
|
Като цяло много слаб мач. Загубихме, но можеше и да завършим наравно, а защо не и с победа. Два гола от след статични положения. При първия гол Армандо можеше да реагира малко по- адекватно, ако не се беше подхлъзнал, защитата можеше да е малко по- близо до него- за разлика от друг път, когато всички се скупчват около вратаря и му се пречкат, сега направиха другата грешка и никой не се притече навреме да изчисти отбитата топка. Армандо спаси отбора от няколко гола, после се включи в последните атаки и дори спечели корнер. При втория гол трима души матираха 8 наши, много лоша постройка за такова стандартно статично положение.
Веле този път беше малко инертен, Сперанца се справи добре в някои ситуации в дефанзивен план, но и той не беше в час. За страничната ножица на Рангелов нямам думи... Съдията като че ни ощети при даването на авантажа за нарушението на Пасков срещу Митко. Твърде безнадеждна беше конфигурацията от играчи, за да дава авантаж, докато при пряк свободен от границата на пеналта... можеше да има изненада. Тошко Колев се включи добре за малкото време, в което игра, като отправи страхотен удар.
Доволен съм поне от това, че се вижда старание, няма я апатията от есента. Вижда се, че Альошата има идеи, но е ограничен от липсата на достатъчен технически ресурс.
Двубоят с Локо за сезон 2005/2006 приключи с резултат 3-2 за Славия.
_________________ Зачитам чуждото мнение, но рядко го прочитам докрай.
|
Пет Мар 17, 2006 5:45 pm |
|
 |
Стефан
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пет Авг 29, 2003 12:48 pm Мнения: 864 Местоположение: София
|
Вижда се промяна в сравнение с есента определено- но пак бяхме много инертни !!!!!!

ВИНАГИ С ВАС !
|
Пет Мар 17, 2006 10:07 pm |
|
 |
SSFC
Пристрастен
Регистриран на: Пет Дек 24, 2004 10:31 am Мнения: 178 Местоположение: Sofia
|
Не мога да коментирам головете щото ни един не видях  ,ама като цяло посредствен мач,буферите много зле  ,ние още повече,ама поне си напрайхме шоуто и густото.Снимки има много някои добри някои не толко има и клипчета,но ще ги кача утре!
_________________ SLAVIA DO GROB!!!
|
Пет Мар 17, 2006 11:31 pm |
|
 |
|