Любимец на публиката - генералното класиране към Първи април
Автор |
Съобщение |
seth
Администратор
Регистриран на: Сря Сеп 24, 2003 4:18 pm Мнения: 13190 Местоположение: SOFIA
|
 Любимец на публиката - генералното класиране към Първи април
След всеки кръг настъпват промени в класирането, борбата става все по- жестока. Кой ще вземе първата награда- 50- литровия бойлер, префасониран в казан за ракия? Това е въпрос, на който май ще получим отговор чак на следващия Първи април, когато свършва класацията. Единственото сигурно нещо е, че водачите Иван Харизанов, Балдазаре ди Грегорио и Петър Костенски, които преминаха ан блок в Реал село Мадара, едва ли ще могат да задържат челните позиции. А на тях наградата би им свършила перфектна работа. Такива са превратностите на съдбата.
Сега класирането е:
1. Иван Харизанов 280
2. Ди Грегорио 279
3. Костенски 268
4. Самуел Ето`о Гооо 254 т
5. Роналдинов 253 т
6. Луиш Фигов 250 т
7. Дйейвид Бйекъм 240
_________________ Зачитам чуждото мнение, но рядко го прочитам докрай.
|
Съб Апр 01, 2006 11:41 am |
|
 |
DIMITAR CHUPAROV
Пристрастен
Регистриран на: Вто Авг 09, 2005 1:08 pm Мнения: 179 Местоположение: SOFIA BULGARIA
|
Аз съм за Роналдинов  !
Къде обаче забравяме други знайни и незнайни герои, като Дяков, Кюмюрджиев, трайно контузения Пашев.
Аз предлагам да ги включим в класацията, а казана да го подарим на Дебелия, белким се отрови с некоя пукница произведена от него!
_________________ Гордея се, че съм СЛАВИСТ и ще бъда такъв ВИНАГИ!
|
Пон Апр 03, 2006 10:13 am |
|
 |
mittag
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пет Мар 24, 2006 7:22 pm Мнения: 942 Местоположение: sоfия, нadeжda!
|
moje da dobavim i Petyr Kolev koito be prodaden na Juventus Tryn!!!
no na kraq na sezona s tazi igra lubimec na publikata 6e e Andona Alio6ov  !!!!!!!!
|
Пон Апр 03, 2006 2:57 pm |
|
 |
boyana
Току що регистриран
Регистриран на: Пон Мар 27, 2006 8:38 pm Мнения: 24 Местоположение: sofia
|
xaxaaaaaaaaaa TI mi stavash vse po LIUbim(bodzhov_zv)!!!!!!!!!
|
Пон Апр 03, 2006 9:07 pm |
|
 |
seth
Администратор
|
boyana написа: xaxaaaaaaaaaa TI mi stavash vse po LIUbim(bodzhov_zv)!!!!!!!!!
Засрами ма  Дано и футбулисчити са засрамят
А, иначе, по- малкият (не само по възраст) брат на Андрей Коулев и Ашли Коулев, Питър Коулев, не е забравен. Но това е първи глас за него! Има всички шансове да грабне наградата на НКС - Национален Клуб на Стоика, което е футболната фракция на Национален Клуб на Слависта и не бива да се бърка с Национален Клуб "Стойков", защото там са лумпени, наркомани и т.н. Има и една друга особеност- двете други НКС- та са регистрирани по Закона за лицата и семейството (ЗЛС), а НКСтоика е по Закона за гърбовете на публиката (ЗГП).
|
Вто Апр 04, 2006 11:35 am |
|
 |
mittag
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пет Мар 24, 2006 7:22 pm Мнения: 942 Местоположение: sоfия, нadeжda!
|
hahahahahah a to tva NKStoika" ima li si sait  naprimer:
www.stoisiudupnica.com
|
Вто Апр 04, 2006 2:52 pm |
|
 |
Божо
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пет Дек 17, 2004 2:56 pm Мнения: 2004 Местоположение: София
|
mittag написа: hahahahahah a to tva NKStoika" ima li si sait  naprimer: www.stoisiudupnica.com
На споменатия интернет адрес не се появява нищо, пробвайте отново!!!
_________________ 1913
|
Вто Апр 04, 2006 3:22 pm |
|
 |
mittag
Орден "Стара Славия"
|
 ........ето този вече работи..радвайте се хора!!!!
http://www.nkstoika.blogspot.com
|
Вто Апр 04, 2006 7:57 pm |
|
 |
seth
Администратор
|
Аааа, браво, браво! Само дето не е на Стойка, а на Стоика, идва от стоик.
Вече събираме и членски внос- по 2 тикви или 3 пъпеша. Кой каквото отглежда. Разбираме, че до новата реколта има време, ще изчакаме лятното меркато. Като ги продадем, тогава ще модернизираме и сайта, който mittag вече е задействал.
|
Вто Апр 04, 2006 8:08 pm |
|
 |
mittag
Орден "Стара Славия"
|
да де! поправих го на стоика! просто маика ми го беше чела и ме пита дали тва не е фен клуб на неква си там СТОЙКА от биг бродер!
..тва за членския внос - предпочитам да е нещо месно  !!!!!!!! иначе съм за! 
Последна промяна mittag на Вто Апр 04, 2006 9:02 pm, променена общо 1 път
|
Вто Апр 04, 2006 8:57 pm |
|
 |
|