Национален Клуб на Слависта

Форум

Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: Пет Май 02, 2025 8:05 pm

Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 36 мнения ]  Отиди на страница 1, 2, 3, 4  Следваща
 ВЯРВАТЕ ЛИ В ДОСТАНИЧ? 

ВЯРВАТЕ ЛИ В ДОСТАНИЧ?
Da 52%  52%  [ 14 ]
Ne,Ne,Ne 48%  48%  [ 13 ]
Общо гласове : 27

ВЯРВАТЕ ЛИ В ДОСТАНИЧ? 
Автор Съобщение
Администратор
Аватар

Мнение ВЯРВАТЕ ЛИ В ДОСТАНИЧ?

От самото начало се отнасях резервирано към треньорската рокада от края на миналата година.Не ни трябват треньори без опит.Славия не е учебна пушка,а тим с традиции и амбиции.Освен това Джамбазки си е славист,и нещата криво-ляво вървяха.Като изключим онова 0:5 в Ловеч,взе максимума от всеки мач.Без този с говедата,но знаете какво стана...
При Достанич...8 мача,4 победи,3 загуби и равен...Не взе един тежък мач...Но почна да не взима и лесните...Станахме селски отбор ,който навън не играе футбол...
Може да е "гений",но какво от това,като не може да артикулира идеите си на игрището?Тъпа тактика,липса на мотивация...Не се справя,да го махат!

Нед Апр 04, 2004 10:06 pm
Профил WWW
Мнение 
Боджов, къде е ``другата``тема?
Нали искаше да ти казвам знака от срещата, мисля, че бях прав... :lol:

Пон Апр 05, 2004 7:47 am
Напреднал
Аватар

Мнение 
Не може да се сменят наставниците като носни кърпички и да се чакат същевременно резултати.
Аз съм твърдо зад Достанич, нека го оставят да работи поне година щом са го назначили. Един треньор не може да си наложи идеите и възгледите със 6-7 мача. :x
Още имаме шанс за УЕФА, а и ако наложи 2-3 млади момчета си мисля, че ще се е справил. Класиране за Европа ще е като бонус.
Няма какво да се залъгваме - даже и шампиони да станем, отбора ще бъде разпродаден. :? И после какво - пак нов наставник ли? Не става така.

Пон Апр 05, 2004 11:02 am
Профил
Мнение 
До колкото знам е че М. не им плаща и затова са на тоя хал при гостуванията.Най-лошото за Славия и за целукупния ни футбол е връщането на най-големият закупчик на мачове Сираков. С това мисля, че Славия загуби всички шансове за Европа за тая година.ОЩЕ НЕЩО ВАЖНО!
Рождения ден на Славия е на 10 април, НА 11-ти играем с Буфер Сф,
трябва да се помисли на нашият стадион поне една от двете тонколони да заработи и да бъдат пуснати песни за Славия. В момента същите ги има, не е като да ги няма. На герена или армията въртят песните им до скъсване. При нас осван цъкането на семки друго не се чува. Казвам го това, защото сте НКС или там каквито сте имате глас...
Да се помисли също за цветя, сувенери или други неща. Трябва да се почне от малките неща + това 11 -ти е почивен ден и е Великден,
хора на стадиона ще има. Трябва първо публиката да направи празник, а след това и да разковеме буферите. Това е ! САМО СЛАВИЯ!

Пон Апр 05, 2004 12:48 pm
Орден "Стара Славия"

Мнение 
bodzhov_zv kogato si prav prav si :D

Пон Апр 05, 2004 6:55 pm
Профил
Луд за връзване
Аватар

Мнение 
И аз бих застанал зад Достанич.Просто защото наистина не можем да сменяме треньори като "носни кърпички".Това е грешка.Та на големите отбори,ако правят това,ще изпаднат в по долни девизии.Ми на Реал колко време остана,ми на Аякс и т.н.Вярно че нашия треньор не може от 6-7 мача да се наложи веднага.Трябва време.

И сега ще ми кажете ама чуждите отбори имат много добри играчи.Да ама и това не би помогнало.Дори те биха се объркали от сменянето на тактиката непрекъснато.

Просто мосля,че все още е рано да произнасяме присъди.Разбира се може да не съм се оказал прав,но това ще се види с времето,то ще си покаже.И ако Славия продължава с тази слаба игра,тогава вече..........ще кажем : "Вън с парцалките и КЪМ Сърбия.Адио Маре"

Пон Апр 05, 2004 7:58 pm
Профил
Администратор
Аватар

Мнение 

Съгласен съм,че не трябва да се сменяват...Но на този ако му дадем време пак ще настане сиво безвремие на ОК.Така мисля,де...Оларевич миналия сезон ни направи бойко отборче,сега трябваше да си развият потенциала.Но по-добре да махнат Достанич сега,отколкото догодина в шестия кръг примерно...Тогава пак ще дойде някой дето ще разправя за селекции,тежки програми...Трябва ни нова схема,нова защита,още един нападател като Владимиров...А и по-добър може:).И трябва да има поне 4-5 успешни сезона като старши треньор.Херо,Вили Вуцов са подходящи в най-лошия случай.Казвам го,за да разберете по-точно какво имам предвид.Да го вземат сега,и без това сезонът оттече:(,да си изгради мнение за сегашните футболисти,да вземе нови,да изкара подготовката и догодина да му се постави ултиматум-да постигне програма минимум.Иначе-неустойка и ВЪН!

Пон Апр 05, 2004 8:28 pm
Профил WWW
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Momcheta..nisho mu niama na treniora...vsichko e ot futbolistite..:)))Treniora vzima kupata na serbia i to sas Sartid...:)Triabva da mu dadat pari za igrachi..SAMO SLAVIA !!!

Чет Апр 08, 2004 1:03 am
Профил ICQ
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
РАЗБИРА СЕ, ЧЕ НЕ ТРЕНЬОРЪТ Е ВИНОВЕН! Ако играчите се стегнат и дават всичко от себе си, резултатите няма да закъснеят. Имаме много добър и обигран отбор (за пръв път от години). Не може само да не ни върви във важните мачове. Аз лично съм сигурен, че срещу Локото и говедата нашите най-после ще реализират себе си. Но и ръководството трябва да направи необходимото, за да стимулира момчетата.

Чет Апр 08, 2004 7:00 am
Профил
Мнение 
Belia_FEN написа:
"Вън с парцалките и КЪМ Сърбия.Адио Маре"

Дойде ли времето за това??????

Пон Апр 26, 2004 12:23 pm
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Темата е заключена, не можете да променяте мнения.   [ 36 мнения ]  Отиди на страница 1, 2, 3, 4  Следваща