Автор |
Съобщение |
boyana
Току що регистриран
Регистриран на: Пон Мар 27, 2006 8:38 pm Мнения: 24 Местоположение: sofia
|
ЕЕЕ трябва да сме оптимисти! Аз мисля ,че ако сме песемисте - ще паднем, ако сме реалисти - равен, ако сме оптимисти - победа! Аз за съжаление съм реалист човек и за тва дадох прогноза Х! Но ми се иска и ще стискам палци за победата, която ще даде крила на белите!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BRAVO na tezi koito misliat kato teb!
|
Пон Апр 17, 2006 9:47 pm |
|
 |
DIMITAR CHUPAROV
Пристрастен
Регистриран на: Вто Авг 09, 2005 1:08 pm Мнения: 179 Местоположение: SOFIA BULGARIA
|
lureno19 написа: Като гостуваме в Ловеч незнам защо винаги се сещам за гола на Владо Колев. Дано пак да ги бием както стана тогава
Точно това имах предвид когато казах, че сме ги били и тогава когато сме били най-зле.
_________________ Гордея се, че съм СЛАВИСТ и ще бъда такъв ВИНАГИ!
|
Вто Апр 18, 2006 1:42 pm |
|
 |
DIMITAR CHUPAROV
Пристрастен
Регистриран на: Вто Авг 09, 2005 1:08 pm Мнения: 179 Местоположение: SOFIA BULGARIA
|
mito00 написа: ЕЕЕ трябва да сме оптимисти! Аз мисля ,че ако сме песемисте - ще паднем, ако сме реалисти - равен, ако сме оптимисти - победа! Аз за съжаление съм реалист човек и за тва дадох прогноза Х! Но ми се иска и ще стискам палци за победата, която ще даде крила на белите!
А искам да кажа, че тея нещастници от БНТ няма да дават мача! Направо издивявам, тва е дерби а те ще ми дават некви говеда с некви моряци ли са пирати ли са не знам! Винаги Славия - Литекс или Литекс - Славия както искате го гледайте си е било дерби откакто Ловеч влезнаха в А група и станаха отбор! Аз понеже нямам възможност до отида в Ловеч ще ям пишки!!! И са кво - ГОНГГГГ!!!!
Да бе братче, тъпаците ще дават Говедо София и Тича, деба простата телевицзия!
|
Вто Апр 18, 2006 1:44 pm |
|
 |
doomed
Познат
|
DIMITAR CHUPAROV написа: mito00 написа: ЕЕЕ трябва да сме оптимисти! Аз мисля ,че ако сме песемисте - ще паднем, ако сме реалисти - равен, ако сме оптимисти - победа! Аз за съжаление съм реалист човек и за тва дадох прогноза Х! Но ми се иска и ще стискам палци за победата, която ще даде крила на белите!
А искам да кажа, че тея нещастници от БНТ няма да дават мача! Направо издивявам, тва е дерби а те ще ми дават некви говеда с некви моряци ли са пирати ли са не знам! Винаги Славия - Литекс или Литекс - Славия както искате го гледайте си е било дерби откакто Ловеч влезнаха в А група и станаха отбор! Аз понеже нямам възможност до отида в Ловеч ще ям пишки!!! И са кво - ГОНГГГГ!!!! Да бе братче, тъпаците ще дават Говедо София и Тича, деба простата телевицзия!
I po evrokom nyama da go davat. Tova moje da e istinskoto derbi za uefa lol
|
Вто Апр 18, 2006 2:11 pm |
|
 |
service_crew
Модератор
Регистриран на: Чет Сеп 29, 2005 12:00 am Мнения: 3226 Местоположение: Гетото
|
Ми който иска да го гледа да отиде до Ловеч !!! Аз така възнамерявам да направя !!!
Вто Апр 18, 2006 2:28 pm |
|
 |
Death_Squad
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Сря Окт 01, 2003 8:18 pm Мнения: 2327 Местоположение: Sofia Hardcore
|
Локо сф бият 2:0 , латекса утре ще се хвърлят доста

The Rise of the poisoned Youth
|
Вто Апр 18, 2006 5:43 pm |
|
 |
mittag
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пет Мар 24, 2006 7:22 pm Мнения: 942 Местоположение: sоfия, нadeжda!
|
mito00 написа: А искам да кажа, че тея нещастници от БНТ няма да дават мача! Направо издивявам, тва е дерби а те ще ми дават некви говеда с некви моряци ли са пирати ли са не знам! Винаги Славия - Литекс или Литекс - Славия както искате го гледайте си е било дерби откакто Ловеч влезнаха в А група и станаха отбор! Аз понеже нямам възможност до отида в Ловеч ще ям пишки!!! И са кво - ГОНГГГГ!!!!
Подкрепям те с всички крайници!!!!!!  Преди даже мачовете с "Ботев" ги даваха, а са дори и тоя с говедата няма да го дадат!(поне не е в програмата)
Иначе за литекс мисля, че ако играеме така може и да стане нещо! Друг е въпроса, че в момента са по-добри, ама ако искаме да имаме претенции за европа в такива мачове не трябва да се мислим за аутсайдери!
Вто Апр 18, 2006 6:39 pm |
|
 |
lureno19
Модератор
Регистриран на: Нед Яну 15, 2006 7:33 pm Мнения: 2637 Местоположение: Sofia, Geo Milev
|
dani_slavista написа: Локо сф бият 2:0 , латекса утре ще се хвърлят доста
2:1 
Вто Апр 18, 2006 11:25 pm |
|
 |
DIMITAR CHUPAROV
Пристрастен
|
dani_slavista написа: Локо сф бият 2:0 , латекса утре ще се хвърлят доста
Ти мани, че ще се хвърлят, но и съдийчетата бъди сигурен, че ще им помагат. Нооо... надеждата умира последна! Може пък и да ги излъжеме!
|
Сря Апр 19, 2006 11:11 am |
|
 |
beli_bogove
Пристрастен
|
Нищо не се знае със сигурност, но май ще ни дръннат.
|
Сря Апр 19, 2006 2:10 pm |
|
 |
|