Автор |
Съобщение |
matador
Напреднал
|
 Славия и еврейството
Вярвате ли на слуха за връзките между Славия и еврейството?
Нямам нищо против евреите – напротив, всеки човек си е първо човек. Но искам да кажа, че от разкази на футболисти от преди 9-и септември 1944-а година, Славия не е имала нищо общо с еврейството (за съжаление – иначе нямаше да е в това окаяно положение). Евреите са давали парите си на "Левски" и мисля, че именно от левскарите тръгнал този неверен слух. Васил Спасов-валяка, легенда на Луевски, лично е ходил да им иска пари и голяма част от парите е прибирал за себе си (според думите на вратаря Апостол Соколов-Поцо).
Ако легендарният бял клуб имаше нещо общо с парите на евреите, и "Левски" и ЦСКА щяха да ми лапат сасъда сега
|
Вто Апр 18, 2006 12:30 pm |
|
 |
lureno19
Модератор
Регистриран на: Нед Яну 15, 2006 7:33 pm Мнения: 2637 Местоположение: Sofia, Geo Milev
|
Говедата и чорбарите се чудят с какво да се заяждат. Да го духат, сега "Левски" ще купуват евреин, а не ние. Нямаме в състава си евреи. Навремето е имало един футболист Давидов и стария стадион на Славия е бил построен върху еврейски гробища но това не означава че сме еврейски отбор. МРАЗЯ ЕВРЕИТЕ
Вто Апр 18, 2006 12:42 pm |
|
 |
service_crew
Модератор
Регистриран на: Чет Сеп 29, 2005 12:00 am Мнения: 3226 Местоположение: Гетото
|
Да приказват каквото си искат ,не ми дреме хич !!!
Вто Апр 18, 2006 12:47 pm |
|
 |
Xunep`ToH4e
Орден "Стара Славия"
|
Няма такова нещо,Славия няма нищо общо със скапаните евреи.
HH!
|
Вто Апр 18, 2006 1:45 pm |
|
 |
DIMITAR CHUPAROV
Пристрастен
Регистриран на: Вто Авг 09, 2005 1:08 pm Мнения: 179 Местоположение: SOFIA BULGARIA
|
Това, че няколко богати евреи може да са били от Славия не означава абсолютно нищо.
Един подхуенски отбор има много повече общо с евреите ако ме питате мен.
_________________ Гордея се, че съм СЛАВИСТ и ще бъда такъв ВИНАГИ!
|
Вто Апр 18, 2006 1:48 pm |
|
 |
Mita4e
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пон Юли 11, 2005 6:22 pm Мнения: 1935 Местоположение: На майната си!!!
|
Абсолютни глупости според мен! Що говедата не си гледат работата, а се занимават с нас не мога да разбера! Ма ги е яд на нас, щото първо сме създадени 1 година по-рано от тях и 2ро щото имаме повече успехи в Европа от тях!!! Завиждат и се чудят кви глупости да приказват!!!
Вто Апр 18, 2006 2:36 pm |
|
 |
lureno19
Модератор
Регистриран на: Нед Яну 15, 2006 7:33 pm Мнения: 2637 Местоположение: Sofia, Geo Milev
|
Да, когато стигнат до полуфинал в КЕШ, защото за мене УЕФА е слаб турнир а и премахнаха втория по сила КНК тогава ще ги призная
Вто Апр 18, 2006 4:37 pm |
|
 |
Death_Squad
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Сря Окт 01, 2003 8:18 pm Мнения: 2327 Местоположение: Sofia Hardcore
|
Слаб турнир ама вижте докъте стигнаха, а ние следващите 5-10 години няма да играем нито в уефа , нито в интертото .

The Rise of the poisoned Youth
|
Вто Апр 18, 2006 5:46 pm |
|
 |
FeverNew
Администратор
Регистриран на: Чет Окт 30, 2003 4:29 pm Мнения: 2355 Местоположение: София
|
В новия брой на вестник "Славия" има цели две страници посветени на връзките на спортното дружество с еврейската общност. Напълно е обяснено за какво става въпрос.
Материалът ще е от изключителна полза за по-младите фенове, които все още се чудят защо ни обиждат с възгласи "евреи".
|
Вто Апр 18, 2006 6:02 pm |
|
 |
Божо
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пет Дек 17, 2004 2:56 pm Мнения: 2004 Местоположение: София
|
FeverNew написа: В новия брой на вестник "Славия" има цели две страници посветени на връзките на спортното дружество с еврейската общност. Напълно е обяснено за какво става въпрос. Материалът ще е от изключителна полза за по-младите фенове, които все още се чудят защо ни обиждат с възгласи "евреи".
_________________ 1913
|
Вто Апр 18, 2006 7:12 pm |
|
 |
|