Национален Клуб на Слависта

Форум

Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: Сря Май 14, 2025 11:46 am

Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 19 мнения ]  Отиди на страница 1, 2  Следваща
 Интересно ми е ... 
Автор Съобщение
Познат

Мнение Интересно ми е ...
Какво мислите за случилото се с ЦСКА и случващото се в ЦСКА?

Не знам дали идиотщините на ръководството и непостоянството на отбора са ми изпилили нервите толкоз, че да не се връзвам вече на слабите ни игри ... ама ако подобно нещо се бе случило с нас (майтапът на страна, но ще сънуваме още доста години 2-ро място!) - сигурно щях да превъртя.

И 100 тояги са малко на чужд гръб, но дали не им е гадно на цесекарите?!? :roll: :P

Чет Апр 20, 2006 7:43 am
Профил
Пристрастен
Аватар

Мнение 
Малко ме интересува. Да го духат! И Уефски и ЦКС то ако можеше да ги няма българския футбол отдавна щеше да е фактор в Европа. Докато се толерира всячески синьо - червената пасмина и от федерация и от журналисти и от властта, прокопсия няма да има.

Чет Апр 20, 2006 7:56 am
Профил
Модератор
Аватар

Мнение 
мисля че тука е форум за славия не би следвало да разискваме теми относно тези клубове !!!Мисля нито сме им превържаници нито никви нека се оправят да не би и те да ни обраштат толкова внимание и на нас !!!Ебал съм го и С*SKA-то

"We must secure the existence of our race and a future for white children" 14/88

Чет Апр 20, 2006 9:49 am
Профил ICQ
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Тая тема не я разбирам! Тука е форум за слависти, а не за чорбари или говеда! Да си прават квото щът се ми е тая!!!

Чет Апр 20, 2006 11:17 am
Профил WWW
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
ПРИНЦИПНО НЕ НИ Е РАБОТА ДА СЕ ЗАНИМАВАМЕ НО ПЪК МОЖЕ ДА ИМАМЕ МНЕНИЕ НАЛИ :lol:
СПОРЕД МЕН ТОВА Е ПРОБЛЕМ НА ЦЯЛАТА ДЪРЖАВА , ЗА ВСИЧКО ТРЯБВА ДА СТАВАТ СКАНДАЛИ И ДА ИМА ЛАГЕРИ И ГРУПИЧКИ
НАПРИМЕР ДА ВЗЕМЕМ НАЦИОНАЛНИЯ ОТБОР , ПЛАМЕН МАРКОВ НЕ Е НЯКАКВО СВЕТИЛО КАТО ТРЕНЬОР НО НИ КЛАСИРА ЗА ЕВРОПЕЙСКОТО ЗАЩОТО ИГРАЕХА КАТО ОТБОР 11 ДУШИ КАТО ЕДИН .СЛЕД ТОВА КАКВО СТАНА СКАНДАЛИ , ИНТРИГИ , ОБИДИ , И ГРОЗЕН ФУТБОЛ
СЪЩОТО СТАНА И С ЧОРБЕТАТА ЕДВА ЛИ ИМАШЕ ОТБОР В БГ КОЙТО ДА ГИ БИЕ ПРЕЗ ЕСЕНТА И КАКВО СТАНА , ПОЧНАХА С ИНТРИГИТЕ ОРМАНДЖИЕВ- ЙЕШИЧ И ВСИЧКО СВЪРШИ
СЕГА ЧАКАМЕ И С УЕФСКИ ДА СТАНЕ ТАКА :oops:

Чет Апр 20, 2006 11:50 am
Профил
Администратор
Аватар

Мнение 
Темата може да се свърже чудесно със Славия, защото точно като чорбата страдаме от някои недъзи. Основният е дистанциране на собственика от проблемите на отбора и липса мотивация за развитие.Така става винаги, когато собственикът не си наглежда пряко отбора и е оставил нещата на хора, които да зобят каквото могат. Отдавна съм го казал тук - преди време не трябваше да махнат Феро, а Орманджиев.
Изхвърлиха 8 играча, сред които двама синове на легенди на отбора, при това с влияние- Зафиров и Младенов- огромна стратегическа грешка. Ветераните са много голяма сила в кочината и трябва да си много късоглед, за да работиш по този начин срещу тях.
Продадоха Гай, Максич и Забавник и направиха циркове, а се оказа, че Йешич е вредил първите двама в Турция... После направиха огромната глупост да купят двуцифрено число футболисти, които няма как да не играят, защото (1) голяма част са проектонационали и (2) са доста скъпи за нашите стандарти. При първенство с малко мачове това си е излишество.
Пламен Марков ни класира на ЕП, но се остави да му наредят състава за финалите. Остави се и да паднем от Хърватия в последния мач от групите, който си беше нагласен отвсякъде. Във Видима също направи много, но миналия сезон допусна отборът му да слугува на Литекс с цената на изпадане в Б група. Добър треньор, който е лесно манипулируем от фактори извън терена. Чудесен избор за някои хора с користни цели.
Чорбата ще играе поддържаща роля и в следващия шампионат, но това нас не ни касае много, защото ще се боричкаме на по- ниските етажи в таблицата, защото и при нас ситуацията е същата. Със съвсем леки видоизменения. Основната прилика е, че на собственикът не му пука какво става с инвестицията му и е оставил отбора на вегетация. Изводът е, че и с много пари, и с малко пари ефектът е все същия, щом няма реални амбиции и контрол.

Чет Апр 20, 2006 12:54 pm
Профил WWW
Напреднал

Мнение Славия е 100 пъти повече клуб от ЦСКА!
Аве хора, оставете ги чорбарите. Те са неизличимо болни хора! Аз много се радвам, че публиката на Славия винаги се е отличавала със здрав разум, реален поглед върху нещата и най-важното нещо: самоирония и чувство за хумор, което прави един човек наистина интелигентен! Не всеки може да се издигне над собствените си проблеми и да си прави шега с тях!
Аз нямам претенции да отнемам правото на съществуване на "Левски" и ЦСКА, но лошото е, че техните фенове са много и са се впили във всички сфери...и така си помагат, дори когато са зле!
Проблемът не е във Венци, а проблемът е, че няма друг човек от Славия с възможности и желание (това най-вече), който да се захване с клуба! Защото вече виждате всички, че парите са важни, но не са всичко на тоя свят!
Пожелавам си никога публиката на Славия да не загуби човешкия си облик!

Чет Апр 20, 2006 2:49 pm
Профил ICQ
Администратор
Аватар

Мнение 
Как ще допуснат друг да се занимава с клуба, като с него вървят доста апетитни общински имоти, внесени под формата на апорт в акционерното дружество? Нещата много се оскъпяват за евентуалните кандидати.

Ето официален документ,който е от многото достъпни в публичното пространство:

LINK

Много са оплетени нещата. Решението е да се намери меценат като Бай Миле, който да дава пари и това е. Но това няма да стане.

Добавка: Вмъкнах линка в тагове, защото деформираше страницата. Намерено е в Гугъл, но кашето е от сайта на Министерство на финансите. Там да търсят отговорност за евентуални недостоверности :D

Чет Апр 20, 2006 3:20 pm
Профил WWW
Познат

Мнение 
Не мога да разбера защо винаги трябва някой да отправи тъпа и безмислена забележка (като например "това е форум на Славия - други теми не се обсъждат"), за да се вкисне дискусията? Добре, че има хора като bodzhov_zv, за да се раздвижат нещата.

Исках да чуя мнението Ви, защото ЦСКА е с най-мощния финансов гръб и е най-титулувания български отбор в Европа. ЦСКА-Божков е фактор в българското първенство и това трябва да Ви интересува, защото тази година те си подариха титлата по най-наглия начин като обезсмислиха за пореден път съществуването на А група. За какво говорим повече след като толкова време пишем писма, протестираме, а тия цигани продължават да се подиграват с надеждите на своите привърженици и труда на своите играчи? Да, аз съм славист, но ми пука и за другитe отбори ... най-малкото от уважение като съперници на Славия.

Който иска да ходи на мачове, да псува, да вика, да участва в подобни циркови - изборът си е негов. Ho oще преди година Ви казах, че трябва да има обединение между привържениците на различните клубове и протестът срещу тази мафия да е единен.

Иначе, халал да им е титлата на левскарите. Ебати ташака.

Чет Апр 20, 2006 6:38 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Дреме ми на модема за чорбарската проблема...

Нека изпаднат в същата дупка, каквато бяха през 90-те, не че им го желая толкова, но и те трябва да разберат, че ОНОВА време никога няма да се върне. :evil:

Виж, ако се отнасяше за говедата, то друг въпрос - без тях като съперник всичко не е толкова интересно...

Пет Апр 21, 2006 9:29 am
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Темата е заключена, не можете да променяте мнения.   [ 19 мнения ]  Отиди на страница 1, 2  Следваща