Автор |
Съобщение |
lureno19
Модератор
Регистриран на: Нед Яну 15, 2006 7:33 pm Мнения: 2637 Местоположение: Sofia, Geo Milev
|
Според мен беше груба шега.  А ако не е било шега предлагам юзъра да бъде баннат. Това не са приказки на славист,а на говедо
Нед Апр 23, 2006 8:26 pm |
|
 |
Enslaved
Познат
Регистриран на: Вто Май 17, 2005 10:39 am Мнения: 38 Местоположение: Sofia
|
ХАаХахАхахАхаХаХАхахАхахаХАхаХАхаХАхахАхахахАХахАХахаХахАХ
Аз ли съм говедо бе лелел.Ти колко си умотан не е истина.Тва трябваше да бъде в кавички ама ги забравих.Нищо другия път ще ги сложа. 
|
Вто Апр 25, 2006 7:23 am |
|
 |
Стефан
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пет Авг 29, 2003 12:48 pm Мнения: 864 Местоположение: София
|
Enslaved написа: ХАаХахАхахАхаХаХАхахАхахаХАхаХАхаХАхахАхахахАХахАХахаХахАХ Аз ли съм говедо бе лелел.Ти колко си умотан не е истина.Тва трябваше да бъде в кавички ама ги забравих.Нищо другия път ще ги сложа. 
Айде по успокой тона, а ? Нещо много си се надъхал .

ВИНАГИ С ВАС !
|
Вто Апр 25, 2006 8:03 am |
|
 |
Enslaved
Познат
Регистриран на: Вто Май 17, 2005 10:39 am Мнения: 38 Местоположение: Sofia
|
Защобе Стефчо ако не изкам а
Какво ще стане аз просто си казвам мнението за един човек който цялата агитка не го харесва а сега един път ви поздрави и аиде цялата агитка да му прави свирки.Защото помня мача в които се Рангелов се правеше на отворен на Хъмтарката.Защото го помня като сички му викаха бастун и токава не беше любимец.А сега ................
|
Сря Апр 26, 2006 2:02 pm |
|
 |
Стефан
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пет Авг 29, 2003 12:48 pm Мнения: 864 Местоположение: София
|
Помисли малко и ще си отговориш на въпросите сам !

ВИНАГИ С ВАС !
|
Сря Апр 26, 2006 5:32 pm |
|
 |
Mita4e
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пон Юли 11, 2005 6:22 pm Мнения: 1935 Местоположение: На майната си!!!
|
Но важното е че сега играе добре, а не преди! Всичко може да си компенсира, а Митето го направи!!! Браво за мъжеството, което направи и за държанието си! Нямаш право да го обиждаш особено в такъв важен момент за клуба, когато той повежда Славия към победи!
Чет Апр 27, 2006 11:19 am |
|
 |
beli_bogove
Пристрастен
|
рангелов ни е водещият футболист в момента. ако обиждаме него, значи не знам какво да правим с другите. да се отнасяме по- позитивно с оглед на предстоящите тежки мачове, защото им е нужно самочувствие.
|
Чет Апр 27, 2006 12:03 pm |
|
 |
boyana
Току що регистриран
Регистриран на: Пон Мар 27, 2006 8:38 pm Мнения: 24 Местоположение: sofia
|
beli_bogove написа: рангелов ни е водещият футболист в момента. ако обиждаме него, значи не знам какво да правим с другите. да се отнасяме по- позитивно с оглед на предстоящите тежки мачове, защото им е нужно самочувствие.
|
Чет Апр 27, 2006 10:07 pm |
|
 |
DIMITAR CHUPAROV
Пристрастен
Регистриран на: Вто Авг 09, 2005 1:08 pm Мнения: 179 Местоположение: SOFIA BULGARIA
|
beli_bogove написа: рангелов ни е водещият футболист в момента. ако обиждаме него, значи не знам какво да правим с другите. да се отнасяме по- позитивно с оглед на предстоящите тежки мачове, защото им е нужно самочувствие.
Аз лично, също не го харесвам по принцип, но съм съгласен, че в момента ни е най-добрия играч. Този факт, всъщност е най-жалкото, което се случва в момента в Славия!
_________________ Гордея се, че съм СЛАВИСТ и ще бъда такъв ВИНАГИ!
|
Пет Апр 28, 2006 2:29 pm |
|
 |
Haide Belite
Орден "Стара Славия"
|
Митко Рангелов е футболист с качества. Бележи уникални голове. Млад е и просто трябва да играе за да става все по-добър.
Навремето Емил Костадинов и Любо Пенев какви дървета бяха като млади и колко псувни имаше по-техен адрес в началото на Народна армия. Но Димитър Пенев ги налагаше и вкрайна сметка двамата стигнаха да върховете на световния футбол.
За мен Митко Рангелов е много по-талантлив примерно от Благо Георгиев, без да казвам нищо лошо за Благо.
|
Пет Апр 28, 2006 7:04 pm |
|
 |
|