Автор |
Съобщение |
BLUE FANATIC
Напреднал
Регистриран на: Нед Апр 30, 2006 2:34 pm Мнения: 77 Местоположение: София
|
Чаршафи, хем сте малко, хем сте прости, а и нагли! Вие изглежда бързо забравихте "есенната петица", която ви сложихме и започнахте пак да бълнувате като шизофреници. Освен поредна загуба нищо друго няма да вземете от този мач и това не е заради някакви измислени от вас странични фактори,а поради факта, че толкова си можете.
Аз винаги много съм ви "уважавал" като клуб обаче между вас простаците са повече от нормалните. Вместо да проклинате тая Чорбарска чума, заради която не станахте втория най-голям клуб в България, вие продължавате да се заяждате с "Левски". Щом така ви харесва продължавайте.
Пожелавам ви на 6-ти най-накрая да видите как се играе правилен и красив футбол, поне за българското ниво, и да си направите изводите защо сте на това ниво
|
Нед Апр 30, 2006 2:51 pm |
|
 |
seth
Администратор
Регистриран на: Сря Сеп 24, 2003 4:18 pm Мнения: 13190 Местоположение: SOFIA
|
BLUE FANATIC написа: Чаршафи, хем сте малко, хем сте прости, а и нагли! Вие изглежда бързо забравихте "есенната петица", която ви сложихме и започнахте пак да бълнувате като шизофреници.
В бъдеще такива просташки квалификации и обиди няма да се толерират.
_________________ Зачитам чуждото мнение, но рядко го прочитам докрай.
|
Нед Апр 30, 2006 2:54 pm |
|
 |
blue hooligans
Току що регистриран
|
еми ние поне за разлика от вас имаме знамена,а не чаршафи 
|
Нед Апр 30, 2006 3:21 pm |
|
 |
service_crew
Модератор
Регистриран на: Чет Сеп 29, 2005 12:00 am Мнения: 3226 Местоположение: Гетото
|
blue hooligans написа: еми ние поне за разлика от вас имаме знамена,а не чаршафи 
Не можеш ли да отидеш да сереш другаде !!!E и ние имаме това-онова

Нед Апр 30, 2006 3:48 pm |
|
 |
SSFC
Пристрастен
Регистриран на: Пет Дек 24, 2004 10:31 am Мнения: 178 Местоположение: Sofia
|
форумни герои форумни бойци,нямаме знамена всичко ни е от чаршафи и тоалетна харитя,простаци сме и т.н...благодаря че споделихте вашето мнение форумни убиици,елате ни го кажете на 6 това!
Благодаря за вниманието!
КЗЛ!
_________________ SLAVIA DO GROB!!!
|
Нед Апр 30, 2006 3:55 pm |
|
 |
Стефан
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пет Авг 29, 2003 12:48 pm Мнения: 864 Местоположение: София
|
Не сасъд а ГРЕС ЗА УЕФСКИ !!!

ВИНАГИ С ВАС !
|
Нед Апр 30, 2006 5:29 pm |
|
 |
service_crew
Модератор
Регистриран на: Чет Сеп 29, 2005 12:00 am Мнения: 3226 Местоположение: Гетото
|
Отношението ми кам другите Софийски отбори !!!
А така може би ще бъде в събота от Подуяниеее към Овча Купел (Ориндж Каунти  )

Нед Апр 30, 2006 5:41 pm |
|
 |
Josif
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Чет Окт 07, 2004 5:02 pm Мнения: 1171 Местоположение: у дОма
|
Наистина мачът си заслужава. За първи път от доста време смятам, че ""Левски"" играят доста добре и ще бъде наистина интересен развоя на мача. 
_________________ 100
|
Нед Апр 30, 2006 6:11 pm |
|
 |
Whitey
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Вто Юли 05, 2005 9:56 pm Мнения: 1336 Местоположение: София, Овча купел
|
Развоя на ма4а е ясен на вси4ки -поредната срамна загуба от "ЛеФски елупейски ":cry:
КЗЛ 
_________________ www.zone1913.com
Андрей Желязков: Славия е завинаги в сърцето ми.
|
Нед Апр 30, 2006 7:27 pm |
|
 |
BlackWind
Администратор
Регистриран на: Пет Авг 29, 2003 12:11 pm Мнения: 481 Местоположение: София
|
BLUE FANATIC написа: Вместо да проклинате тая Чорбарска чума, заради която не станахте втория най-голям клуб в България, вие продължавате да се заяждате с "Левски".
... не останахме първи ...
а вие пък кво мучите... и преди 9-ти сте били втори и след 9-ти сте останали втори 
_________________ Владо на краля Гордо отговаря: "Чуй бре, тиранино, Мен ме изпрати Ванчо Михайлов Да изпълня присъдата.
Я стани, стани, Шумадийско куче. Тебе ке те утепам". Пистолетът гръмна. Кралят се обърна. Да живее Македония!
|
Нед Апр 30, 2006 8:46 pm |
|
 |
|